Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז לפני כארבעה חודשים רכשתי 206XS. הרכב אומנם היה במצב פנימי וחיצוני טוב אבל נדרשו תיקוני צבע קלים ( צבע דהוי במכסה מנוע וגג ). אחרי שתיקוני הצבע נעשו ( אומנם בצורה מאכזבת בניגוד להמלצות החמות על המקום מחברי הפורום ...) הגיע הזמן להחזיר את המצב הפנימי לכמו שהיה כשיצא באותו יום מהסוכנות אי שם ביוני 2001.

אז בפנים המצב היה די בסדר. מה שהיה צריך לעשות הוא ניקוי יסודי של המושבים הקדמיים - מטונפים, ניקוי הגה עור ( שהיה דביק למדי ), ניקוי ריפודי חיפוי בדלתות - מזוהמים ותחזוקה של הפלסטיק.

החומרים : APC של מגווירס, דש פלאש של קארפלן, מכונת קיטור ועזרתו המקצועית והפיזית של חבר הפורום m.l

בנוסף לא הזנחנו את החלק החיצוני ומכסה המנוע זכה לגלייז שהצליח להסיר כל את סימני הפוליש הגרועים של המקום שבו צבעתי את הרכב. כמובן שכל הרכב עבר פלסטלינה (M3) , ניקוי אינטנסיבי עם גרניק, ולסיום JETSEAL 109.

כמה תמונות להתרשמות מהלפני :

nwmxyzmwvmmg.jpg

ynxgjzktc1nn.jpg

nmenkdj3wkzr.jpg

ywoxdzgujazn.jpg

xqlt3ngvoimy.jpg

j2zdjjybiyzu.jpg

2c2qnytirxmz.jpg

tfzintzni1gm.jpg

k4fdzode2wkn.jpg

ztghhzhimn2n.jpg

והאחרי :

nmijtrnhjmih.jpg

ijznjwkmtzxe.jpg

mduknjjmkjy1.jpg

idyjtwqeyz5z.jpg

2zytzmy2qzct.jpg

rmhlyvznmjzi.jpg

jmrindzywazy.jpg

hztlmf2nmmjh.jpg

jz2jvlgyz1dt.jpg

blz5yjmnqjcm.jpg

nztmzuy2lqlz.jpg

wo1uzntyyudw.jpg

שוב תודה לm.l שהקדיש מזמנו לעזור בהכל!

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם

WOW מכונת הקיטור עשתה עבודה מעולה בדיפון של הדלתות,עבודה יפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פשש כל הכבוד! רואים שנעשה טיפול יפה מאוד, האוטו באמת לא היה ממש מטונף לפני אבל הוא

היה זקוק לטיול פנימי, היה מלא לכלוך אבק שבעזרת שואב באמת עשה יופי את העבודה.

המוצר של קארפלן באמת מרשים, תנסה להשתמש אחרי שהוא יגמר לך ב silk shine של chemical guys,

מניסיון - מוצר ממש טוב שנותן מראה וריח של רכב חדש.

עשית עבודה יפה מאוד, מחכים לפרוייקט חיצוני :)

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

הפרוייקט החיצוני יהיה רציני אחרי שאני אבקר במקום שבו צבעתי את הרכב כדי שיתקנו מה שצבעו לא טוב. במקום לשייף את הצבע לצערי הם צבעו לכה ישירות על הצבע הפגום, מה שיצר ברוב המקומות טקסטורה של רצפה מדבר יבשה ומעליה לכה. מעבר לכך כל הגג מלא בשריטות. נקווה שיקחו אחריות.

זה נכון שהרכב לא היה מלוכלך במיוחד, אבל גם אני וגם m.l הופתענו מכמות הלכלוך שיצאה מהמושבים, הדיפונים והשטיחים.

פורסם

אפשר לדעת את שם המוסך שבו ביצעת את העבודה, לא חייב כאן ואפשר גם בפרטי כי אם זה מי שאני חושב שזה אני חושב שאפשר לעשות משהו בנידון!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם (נערך)

היה כיף להיפגש ולעבוד שוב, שמח שאתה מרוצה מהתוצאות, הרכב מאוד יפה ומיוחד. שמחתי לעזור.

עצוב שאנשים מזניחים את הרכבים שלהם לרמה כזאת שכל הפלסטיקה דביקה למגע ומגעילה, ההגה לדוגמא היה מטונף לחלוטין.

WOW מכונת הקיטור עשתה עבודה מעולה בדיפון של הדלתות,עבודה יפה.

דווקא לא השתמשתי בקיטור בדיפונים, החשש ברכבים ישנים יחסית הוא שהקיטור והחום יגרום להיפרדות של הדבק והבד מהפלסטיקה, השתמשתי בAPC בדילול עדין ומברשת רכה.

עבודה יפה מאוד.

האוטו ניראה ממש כמו חדש.

תודה רבה.

נ.ב

חבל שלא צילמנו את המיכל איסוף של השואב, כמות המים השחורים שהיו שם הייתה מפתיעה גם אותכם.

אם יש למישהו שאלות על אופן/צורה/דרך הביצוע של כל דבר, אשמח לענות.

עריכה אחרונה על ידי m.l
פורסם

אם יש למישהו שאלות על אופן/צורה/דרך הביצוע של כל דבר, אשמח לענות.

אשמח לדעת איזה שואב יש לך ואיך הוא עובד?

יש לו מיכל מים נקיים, הוא מתיז אותם בלחץ ובו זמנית שואב את המים למיכל נפרד?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

זה השואב שיש לי: http://www.karcher-shelldan.co.il/products/shvb-bq-ybsh-rtvb-wd3200

מספק את העבודה לחלוטין, יש לא מעט אנשים שביצעתי להם דיטיילינג פנימי לרכב שיעידו, גם פותח השרשור יכול להעיד.

מה שאתה מדבר עליו זה המכשיר הזה לדעתי: http://www.karcher-shelldan.co.il/products/puzzi-8-slash-1-c

פורסם
זה השואב שיש לי: http://www.karcher-shelldan.co.il/products/shvb-bq-ybsh-rtvb-wd3200

מספק את העבודה לחלוטין, יש לא מעט אנשים שביצעתי להם דיטיילינג פנימי לרכב שיעידו, גם פותח השרשור יכול להעיד.

מה שאתה מדבר עליו זה המכשיר הזה לדעתי: http://www.karcher-shelldan.co.il/products/puzzi-8-slash-1-c

כן צודק באמת דיברתי על השני, אבל רשמת בתגובה הקודמת "חבל שלא צילמנו את המיכל איסוף של השואב, כמות המים השחורים שהיו שם הייתה מפתיעה גם אותכם."

למה יש מים בשואב? אשמח אם תסביר מה הייתרונות של שואב אבק יבש/רטוב לעומת סתם שואב.

תודה

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

עבודה יפה והתוצאות בהתאם! כל הכבוד :-P

מה הק"מ של הרכב? הפנים נראה שמור ביותר, גם לפני הטיפול. אני בדיוק בחיפושים של אחת, ונראה שכבר לא נשארו שמורות במחיר הגיוני.

פורסם
כן צודק באמת דיברתי על השני, אבל רשמת בתגובה הקודמת "חבל שלא צילמנו את המיכל איסוף של השואב, כמות המים השחורים שהיו שם הייתה מפתיעה גם אותכם."

למה יש מים בשואב? אשמח אם תסביר מה הייתרונות של שואב אבק יבש/רטוב לעומת סתם שואב.

תודה

לשואב הזה אין שקית, כלומר אתה יכול להשים אבל אתה יכול לעבוד בלי שקית ולשאוב איתו נוזלים, המיכל איסוף שלו מתמלא בנוזלים שהוא אוסף, והוא למעשה שואב את הכתמים החוצה.

אני אנסה לתאר את זה בצורה אחרת: מרססים על המושב קצת מים שיהיה לח, אחרי זה מרססים עליו APC ומקרצפים, נותנים לחומר לעבוד קצת בזמן הזה הוא ממיס את הכתמים, ואז כשעוברים עם שואב שמסוגל לשאוב נוזלים הוא למעשה כמו "יונק" את הכתמים החוצה. ואז למעשה נאספת לך כמות נוזלים מלוכלכת במיכל איסוף.

m.l , אוהב לראות עבודות שלך.

ממש אשמח לראות אותך במפגש.

קודם כל תודה :)

למיטב הבנתי המפגש הוא בצפון, לצער אני מרחובות וקצת רחוק לי, מה גם שבשבת הקרובה יש לי עוד עבודה.

פה אני חייב להגיד תודה ל

אני לרוב לא מצלם את העבודות, אין לי כוח לצלם ולהעלות אחרי זה לפורום, אז הוא צילם בעצמו הכל, תודה על זה.

• תוכן חדש...