Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה למוסך מתמחה bmw,

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים, לא מזמן רכשתי bmw ואני מחפש מישהו שמבין עניין ברכבי bmw, איזור פתח תקווה והסביבה.

אשמח להמלצות על מישהו שבאמת מוכר בתחום עם מחירים יחסית סבירים.

תודה.

פורסם

בפתח תקווה יש את המוסך המרכזי. תקבל שם יחס מעולה ואייס קפה, אבל המחירים שלהם בשמים.

מוסך תל אביב מאוד מקצועי אבל גם יחסית יקר.

מצטרף להמלצה על מוסך בימר. שירות מעולה במחירים הגיוניים.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם
מוסך ציקי ביהוד, קרוב לפתח תקוה

25 שנים יש לי מכוניות,לרוב אני אוהב מכוניות קצת ישנות שדורשות טיפול מסור ומעקב ומוסך מתמחה .

שרכשתי את הE39 שלי פניתי בהמלצת חבר לציקי ביהוד, ואני מגיע מרחוק .

חברים לעולם לא הרגשתי ששחטו אותי ככה שחיטה לא כשרה בכסף וגם לא נעשה מה שצריך באוטו ויצאתי לא מרוצה והרכב לא תקין לחלוטין,בנוסף סיפר לא סיפורי סבתא .

בבימר טיפולי בבעיות ביומיום עבודה ,חצי מחיר ופי 4 הבנה, קיבלתי רכב תקין מסודר וללא כל בעיה .

אני ימכור את האוטו ,ילך ברגל ויסע באוטובוסים ולנוכל הזה אני לא חוזר.

מצטרף להמלצה למוסך בימר ,חברה טובים שמבינים את העבודה ולא רעבים וחושבים שכול מי שיש לו במוו עשיר גדול.

• תוכן חדש...