Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עורבים נגד הכלב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הבלונים אך הם הוחרמו ע״י הבת שלי טרם הצבתם בשטח,

בכל מקרה התופעה הפסיקה יום אחרי שרחשתי את הבלונים,

מצאתי על הדשא בכמה אזורים שונים נוצות של עורב ככה שאני חושד שהכלב תפס או פצע או תלש נוצות לאחד מהם ולכן הם הפסיקו

בגירה- האוכל של הכלב לא נמצא בחצר ובכל מקרה הוא תמיד מסיים את המנה שמו קצבת לו

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפסיקו לתמיד? אם כן זה ממש יופי, כי עורבים אינם חביבים לרוב.

אם לא, אתה יכול לשתול עץ בחצר ולברר עם באגירה היכן רוכשים פיתון בורמזי. זה בטוח יפתור בעיית העורבים [רק את הכלב תשאיר בתוך הבית].

אם הפיתון לא יעבוד, אז לא תישאר לך ברירה ותיאלץ לפנות לאמצעי המסוכן ביותר שיש. עקרבוט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פיתון בורמזי חיה כבדה, מגושמת, לא מטפסת על עצים.

הוא צריך פיתון עצים, כרגע יש במלאי שניים

green-tree-python-wallpaper.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם הייתי יכול לכלכל את הנחש הזה ולתת לו את תשומת הלב שהוא צריך, כבר מזמן הוא היה נח אצלי בטרריום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
פיתון בורמזי חיה כבדה, מגושמת, לא מטפסת על עצים.

הוא צריך פיתון עצים, כרגע יש במלאי שניים

[ATTACH=CONFIG]382985[/ATTACH]

כמה עולה? היה לי כרכן תירס לבקן יפהפה שמת אחרי 5 שנים שהיה אצלי :( יש לי עוד כמה קטנים אבל הלבקן היה מיוחד.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...