Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי -פורד פוקוס 2008, והגיע גם זמני לטפל ברכב, הרכב יעבור טיפול 10000 (אני עושה כל 10,000).

במסגרת הטיפול, הנני צריך להחליף גם טיימינג, כמובן שברצוני לרכוש חלקים מקוריים והמוסך יעשה את עבודתו.

שאלותיי הן כאלה:

1. קניתי שמן של MOTOCRAFT 5/30 אם אינני טועה.

2. פילטר שמן של FOMOCO - נאמר לי שזהו המקורי.

3. הנני רוצה לרכוש קיט טיימינג - אני יודע שחברת GATES היא המקורית - האם אני טועה? ואם זה אכן מקורי ומומלץ, מחיר של 300 ש''ח סביר?

4. הנני מעוניין להחליף ''על הדרך'' את משאבת המים, בכל מקרה, להסר ספק. האם ידוע לכם שם היצרן המקורי של המשאבה? כיוון שהציעו לי משאבה מבית DOLZ - ספרדי חברה אחרת שאינני זוכר את שמה - אבקש המלצתכם בקשר למשבה אמינה.

5. ידוע לכם על חלקים נוספים בהחלפת טיימינג? אשמח לשמוע.

6. תודה רבה!

פורסם

אכן הפעם הראשונה

הרכב עם 105K ק''מ, אך עברו 5 שנים מעלייתו לכביש. (מומלץ לפי היצרן להחליף לאחר 5 שנים או 120K) המוקדם...

• תוכן חדש...