Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותנו פורד פוקוס שנת ייצור 2006, ויש מספר חלקים ברכב שברצוננו להחליף:

1. פתחי המזגן - ברובם המנגנון שמכוון את התריס נשבר ולכן אי אפשר לקבוע את כיוון המזגן

2. מצת - המצת אינו מאפשר טעינה של טלפון נייד באמצעות מטען מתאים

3. לאחרונה גנבו מהרכב את המכסה החיצוני (זה שבצבע גוף הרכב) של פתח התדלוק.

חלקים אלה וודאי יעלו לא מעט לרכישה בארץ, ולכן חשבתי לאחרונה להזמין את הנ"ל מEBAY.

רציתי לשאול כאן אנשים בעלי ניסיון:

1. כיצד נקרא שם כל חלק באנגלית?

2. כיוון שזהו רכב אירופאי - האם יש צורך להזמין מאתר אירופאי או שלEBAY יש אותם?

3. האם אדרש לשלם מיסים/מכס על חלקים שכאלה? האם זה קשור לעלות או לסוג החלק? או קריטריונים אחרים?

4. סתם התעניינות - האם ניתן להזמין טאסות מקוריות של הרכב הנ"ל?

אשמח להתיייחסויות מבעלי ניסיון בלבד

תודה רבה

מנהלים: ההודעה פורסמה בפורום טכני אך לא זכתה לייחס ולתגובות, ניסיתי ליצור עמכם קשר שתעבירו אותה לכאן אבל זה לא צלח

פורסם

תודה על התגובה

האמת שלא בדקתי בפירוקיות. העניין הוא שאני סטודנט ועסוק מאוד, והוריי - שהם בעלי הרכב - הם מה שנקרא "אנשים מן היישוב" ואני לא מצפה מהם להסתובב בפירוקיות ולשאול על חלקים. זה משהו שקיוויתי לפתור עבורם באופן שאני יכול לעשות גם מרחוק - הזמנה באינטרנט.

ביררתי לגבי חלקים מקוריים אבל, העלות לפתחי מזגן גבוהה מאוד - סביב 700 ש"ח לכל תריס.

פורסם (נערך)

יש הרבה אנשים שמפרקים פוקוסים באיביי :

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR11.TRC1.A0.H0.Xford+focus+breaking&_nkw=ford+focus+breaking&_sacat=0&_from=R40

רק תמצא איזה מודעות הם כמו הפוקוס שלך ותשלח לכל מוכר הודעה בה איזה חלקים אתה צריך וכמה זה יעלה עם המשלוח לישראל.

עריכה אחרונה על ידי C14SE
  • תוכן חדש...