Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה נשמע?

יש לי איזשהי תקלה מוזרה שיכול להיות שיהיה אפשר לפתור אותה דרך ה VAG-COM,

החלפתי מצבר לא מזמן והחלו כמה תקלות:

1. החלונות והסאנרוף לא נסגרים\נפתחים בעזרת לחיצה ארוכה על השלט [ למרות שמסומנת האפשרות ב VAG-COM ]

2. הנורה הירוקה של האורות דרך לא דולקת בלוח שעונים כשאני מדליק אורות.

3. אורות ברקס לא עובדים בכלל [ אורות דרך תקינים חוץ מהעליון אבל כשאני לוחץ ברקס אין אורות ].

הרכב הוא סיאט איביזה 6j ספורט 2010 1.6 ידנית דגם מנוע BTS

אני מודע לזה שיכול להיות שהבעיה של האורות היא בעיית חשמל אך לפני שאני מגיע לחשמלאי רכב אני רוצה לסגור את כל הפינות מה VAG-COM.

ניסיתי כבר ובדקתי אבל לא ראיתי משהו שחריג וכמו שאמרתי, האפשרויות של הסגירה של החלונות והסאנרוף כן מסומנות ועדיין זה משום מה לא עובד.

תודה על הסבלנות והתמיכה icon_e_smile.gif

יום טוב,

רועי.

פורסם

1. תבדוק האם המנורות שרופות.

2. תבדוק פיוזים של המנורות אור ברקס.

בקשר לחלונות תבצע איפוס ידני. תרים כול חלון בעזרת הכפתור כלפי מעלה והחזק את הכפתור 5 שניות ולאחר מכן הורד כלפי מטה והחזק 5 שניות כול חלון.

איזה כייף לי :)

פורסם

האיפוס הידני בוצע בהצלחה, הבעיה היא שהחלונות לא עולים עם השלט, ידנית מתוך האוטו אין בעיה, רק מלחיצה על השלט.

בקשר לשאר הדברים שהצעת, אני אבדוק ואעדכן.

פורסם

סגור את כול החלונות והוצא את המפתח מהסווי'ץ.

נתק את הקוטב השלילי של המצבר למספר דקות וחבר חזרה.

בדוק שוב פעם.

פורסם

טוב אז עדכון קל:

אורות הברקס הפסיקו לעבוד בגלל הגדרה שהשתנתה במחשב של הרכב, כנראה בעקבות החלפה לא מוצלחת של המצבר - תוקן וטופל במקצועיות וסבלנות ע"י - רון!

לצערי, את התקלה של החלונות והסאנרוף שלא עולים ויורדים עם השלט הוא לא הצליח לסדר כמו כן את המנורה של אורות הדרך שלא נדלקת בלוח שעונים (אני מתחיל לחשוד שזו פשוט נורה שרופה בלוח שעונים - לא סגור על זה .

מרק10- הפתרון שלך לצערי לא עבד.

אשמח אם יש למישהו פתרונות לבעיות שנשארו.

פורסם

אתה לא יכול להחליף את המנורה בלוח השעונים של אורות דרך מכיוון שזה לא מנורה רגילה אלא לד (לדים) המולחמים למעגל המודפס.

בעבר החלונות כן עלו עם לחיצה ארוכה על השלט ?

פורסם

אני זוכר שכתבת שיש לך VAG-COM.

נסה לבצע 'התאמה או סינכרון' של מודול בקרת נוחות לפי המידע בקובץ המצורף.

המידע מתייחס לסורק תקלות מקורי של VAG לכן תצטרך לחפש ב-VAG COM אופציה דומה.

כמו כן בדוק האם אתה צריך לבצע עידכון תוכנה על-סמך המידע בקובץ המצורף (למרות שהתקלות שהופיעו אצלך שונות).

Remote control does not work.pdf

Adaptation of remote control.pdf

• תוכן חדש...