Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי ב300k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה, היום סגרתי איתם את העסקה ועכשיו נשאר רק לחכות. הרכב שאני רוצה לא זמין בארץ כך שיש מס' חודשים להמתין. בכל מקרה אני מניח שאני אוציא אותו מהם רק בינואר על מנת לקבל אותו בשנת מודל חדשה (זה חשוב כי כל הטרייד אין שאני מכיר מתעלמים משיטת המחירון החדשה שבה מוסיפים מחיר לכל חודש). בנתיים אני אהיה עסוק ללמוד איזה שיפורים יצאו בעולם לרכב הזה.

דרך אגב אחד הדברים שהגניבו אותי באוטו זה שהצמיגים האחוריים רחבים ובחתך נמוך יותר מהקדמיים :)

פורסם

שוב, אם זה לא סוד, כמה עלה הרכב ובאיזה אבזור?

לחכות 8 חודשים? לא יודע איך אתה תוכל להתאפק:wink:

במקום ללמוד איך לשפר את האוטו אני מציע בחום שתלך תשפר את עצמך. זה יותר יעיל ונותן יותר תמורה לכסף.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

זה נכון לשפר את עצמך, אבל לדעתי הכי טוב לשפר את עצמך עם המכונה שאתה מתכוון להיות איתה בתקופה הקרובה. גם הכי כיף :)

לחכת חצי שנה? מנסיון, זה לאכול את הקירות.

וכן, בכל הדגמים החזקים של סדרה 1 זה כך עם הצמיגים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

8% הנחה, יש רק גרסת אבזור אחת. אפשר לעשות את המתמטיקה לבד...

אני בעד שיפור עצמי מתמיד... עצות ספציפיות ?

שוב, אם זה לא סוד, כמה עלה הרכב ובאיזה אבזור?

לחכות 8 חודשים? לא יודע איך אתה תוכל להתאפק:wink:

במקום ללמוד איך לשפר את האוטו אני מציע בחום שתלך תשפר את עצמך. זה יותר יעיל ונותן יותר תמורה לכסף.

פורסם

20140513_143302[1].jpg

האוטו בצבע שאני מאד אוהב ומתחבר, צבע אדום.

בנהיגה - קודם כל, מפלצת !!! הרושם הכי חזק שהאוטו משאיר עליך זה סאונד

האוטו מגיב כמו נמר ללחיצה ומדובר במכונית מהירה וחזקה בטירוף. בטח יחסית ל260 כ"ס שיש ב GTI שלי.

הביקורת היחידה שהייתה לי בנהיגה מעט מאתגרת (יסלח לי הבחור החמוד מהנסיעות מבחן...) זה בולמים רכים מדי. מצאתי את הרכב מתנדנד בצורה מטרידה. מסייג את עצמי כי לא נסעתי מספיק.

הביקורת האמיתית ליבואן החסכן, אבזור מזעזע ! אין ריפודי עור (גם לא סנסטק) שזה ממש לא מתקבל על הדעת במחיר וברמה של רכב כזה, אין בקרת שיוט (לפעמים צריך...), אין ניגון מוזיקה דרך בלוטות (תוספת ב 6000 ש"ח). יכלו לפנק קצת יותר

המנוע והשלדה פשוט כיף גדול !!!

פורסם

בהחלט אני לא מביו את הטרנד הזה של מראות לא בצבע הרכב/שחור.

מה קשור כסף? כמו באיביזות החמות בדור הקודם.

לפותח השרשור תתחדש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לרכב הזה רק מראות בצבע שחור. אבל במחשבה שניה, לא היה מעניין אותי כלכך מראות גם בצבע חרדל עם רכב כזה :)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לרכבים הללו יש רשימת תוספות ארוכה שיכולה להקפיץ את המחיר משמעותית, אני מבין שלקחת אותו As-Is?

קח בחשבון שיש תוספות שאולי כדאי לקחת בחשבון מבחינה דינאמית: מתלים אדאפטיבים ו-LSD (שהוא כמדומני אופציה בתשלום) הם שתי דוגמאות שעולות בדעתי.

רשימת האבזור האופציונאלי שקשור באיכות החיים ארוכה ויקרה (חיישני חניה בקרוב ל-10,000, בלוטות ב-6000, מערכת ב-20000 וכו וכו׳...) מבין שלא לקחת כלום?

פורסם (נערך)

350,000 זה הרבה, הרבה יותר מידי לM235i.

בדיוק כמו ש305,000 זה הרבה יותר מידי לM135i.

נראה כאילו יבואן BMW חזר לסורו ומחק במחי יד את מנטרת ה"אין מיקוחים והנחות יותר, מעכשיו המחיר הוא הנמוך ביותר".

כל מי שקונה רכבים הרבה פעמים מגרד את האגורה האחרונה (כמעט ללא קשר למחיר הרכב) ואני אישית נאלץ להפרד ממותג BMW ברכב הבא שלי, למרות שב250,000 +- הייתי חושב בשמחה על הרכב הזה וכנראה קונה אותו (כמה שהמחיר הזה נשמע אבסורדי ומצחיק בשוק החזירי והמונופולי הישראלי כיום, פשוט כי הרגילו אותנו).

לצורך העניין, התקציב שלי הוא באמת סביבות ה350,000 ש"ח, לעולם לא הייתי שוקל להשקיע את כל הסכום הזה בסדרה 2 עם מנוע יותר חזק וכמה ספוילרים ללא שום תוספות, סדרה 2 שהדינמיקה ההתנהגותית שלה לא קשורה בשום אופן לM של BMW ובטח לא לקלאסיקות הנהיגה שלהם (למען השם אפילו לא ציידו אותה בLSD). נשים בצד את ביצועי ה"קו ישר" המרשימים של המנוע המוגדש (וחסר הרגש ע"פ בוחני הרכב בחו"ל), אין לרכב נוכחות או נוחות ששווה אפילו 200,000 ש"ח... איכשהו יש לי "הרגשה" ששום דילר\יבואן רשמי ומקובע לא יתקין לכם פה שום LSD וגם אם כן, זה יעלה לכם כמו סוזוקי אלטו.

הM235i הוא רכב שנועד למלא נישת ביניים, בין הסדרות המשפחתיות לבין גרסאות הM הקיצוניות, בשביל צעירים עם כסף, קצת מאבא וקצת מהארנק.

רק שבמדינת היהודים, ממלא הנישה הזה יתומחר במחיר ששמור רק לחובבי רכב קיצוניים, 350,000, לפני תוספות. פה זה בשביל צעירים עשירים מאוד, לא בשביל צעירים עם כסף.

קצת לא מסתדר כשלפני שנתיים מכרו את ה1M (לא מחיר פלייר אלא אחרי מיקוח) ב380,000 ש"ח.

אני אישית "מחרים"... כבר הסתיים עידן המציצה של הלקוח הישראלי. צריך להצביע ברגליים, כי אני סמוך ובטוח שיהיה להם גם רווח נאה על אותו הרכב ב100,000 ש"ח פחות.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם

לא נהגתי עליה עדיין, אבל בביקורות טענו לא פעם שמדובר ב BMW הטובה ביותר דינמית בעשור האחרון. כמה זה שווה לו שהאם ה M קשורה שם, שכל אחד יחליט לעצמו.

emotion of motion

פורסם

+1. גם אני ראיתי את אותו נהג מבחנים שטוען שלטעמו היא ה-BMW הכי מהנה מזה עשור.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...