Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ועוד חבר מתכננים בערך שבוע באוסטריה

יומיים בוינה ואז להמשיך לכיוון זלצבורג עד היום האחרון.

אנחנו בני 22 ומחפשים יותר את האטרקציות (טיולי ג'יפים וכו') פחות מוזיאונים וארמונות.

אשמח לשמוע אם למישהו יש המלצה למקומות.

ובנוסף, באיזו דרך הייתם ממליצים להתנייד באוסטריה (רוצים לחסוך כמה שיותר זמן וכסף, עם דגש על הכסף)?

פורסם

אישית הפרדתחי את וינה מזלצבורג - מדובר במרחק די גדול בין הערים. וינה מצריכה יותר מיומיים, עד כמה שאני זוכר ביליתי בה כ-5 ימים מלאים. בתוך וינה כמובן שיש להתנייד בתח"צ המעולה.

נסיעה מוינה לזלצבורג - השאלה היא מהיכן אתם חוזרים. במידה ואתם חוזרים מוינה הייתי בודק אפשרויות לטיולים בסביבתה, כיון שהנסיעה לזלצבורג ארוכה. אם אתם בכל זאת מתעקשים על זלצבורג בדקו עלויות רכבת מול עלויות הארכת שכירת רכב.

זלצבורג עצמה די מצומצמת ומצריכה 1-2 ימים. עם זאת יש הרבה מה לעשות בסביבה, ולצורך זה מומלץ לשכור רכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נכון לעכשיו התכנון הוא להמשיך לגרמניה ומשם כנראה נמשיך לשוויץ ואז נטוס חזרה מציריך

(למרות שאני בודק עוד אופציות כי הטיסות משוויץ נורא יקרות משום מה)

ממה שראיתי חבל טירול הוא מקום יותר אטרקטיבי עם ראפטינג וכו'.

אנחנו מחפשים יותר את הטבע והאטרקציות ולכן נראה לי שיומיים בוינה די יספיקו לנו.

תודה רבה, אשמח לעוד הצעות ורעיונות.

פורסם

וינה הכי פחות מעניינת לדעתי. האזורים היפים יותר הם מזלצבורג מערבה. אל תוותרו על נהיגה בגרוסקלוגנר.

פורסם

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
נכון לעכשיו התכנון הוא להמשיך לגרמניה ומשם כנראה נמשיך לשוויץ ואז נטוס חזרה מציריך

(למרות שאני בודק עוד אופציות כי הטיסות משוויץ נורא יקרות משום מה)

ממה שראיתי חבל טירול הוא מקום יותר אטרקטיבי עם ראפטינג וכו'.

אנחנו מחפשים יותר את הטבע והאטרקציות ולכן נראה לי שיומיים בוינה די יספיקו לנו.

תודה רבה, אשמח לעוד הצעות ורעיונות.

אם כך אני מציע לך לוותר על וינה. בניגוד למה שנכתב כאן לדעתי היא מעניינת, אבל היא נושא מספק לטיול נפרד.

לגבי הטיסה - בדוק טיסות למינכן. מדובר בקו עם הרבה תחרות ולכן מחירים נוחים, שכירת הרכב בגרמניה היא הזולה ביותר ברדיוס עצום, והנהיגה ממינכן לזלצבורג (או לטירול) הרבה יותר נוחה, וכנראה גם קצרה - מאשר מציריך. ועוד יתרון - נהיגה בשויצריה מחייבת מדבקה שעלותה אאל"ט 40 פרנק שויצריים. אם שויצריה אינה יעד הטיול תוכל לחסוך את הסכום. לעומת זאת הנהיגה באוסרטיה תעלה לכם, מבחינת אגרת כבישים, פחות מ-10 אירו ל-10 ימים (להקפיד לרכוש את המדבקה ולהצמידה לחלון לפי ההוראות לפני שאתם מגיעים לאוטובאהן האוסטרי - אם ביציאה מנמה"ת ואם לפני מעבר הגבול מגרמניה או שויצריה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על העזרה.

עשיתי את התחקיר בעקבות מה שרשמתם ובסופו של דבר כשישבתי מול סוכנות הנסיעות יצא שהכי זול זה לחזור דרך מינכן

(משום מה כשחיפשתי באינטרנט זה נתן מחירים אחרים לגמרי)

אני וחבר שלי הכנו מפת טיול בגוגל ואנחנו מכניסים שם את כל היעדים שאנחנו מעוניינים להיות בהם.

קצת הסתבכתי עם חבל טירול.

מצאתי באינטרנט הרבה דברים שכדאי לעשות אבל רובם די מעורפלים, לא מצאתי מיקומים וכתובות מדויקות.

אז אתקצר את השאלות שלי:

1. יש אפשרות לעשות את האזור כשמתניידים בתחבורה ציבורית?

2. יש לכם ניסיון בשכירת רכב במקום או שעדיף לסגור סופית מהארץ מה רוצים? (העלויות משמעותית יותר גבוהות מתחת לגיל 25, אשמח גם לחברות שנעזרתם בהם)

3. יש לכם המלצות או טיפים לעמק הוואכאו?

4. יש למישהו ניסיון עם היער השחור ואיך אפשר להתנייד שם ולתכנן שם טיול?

תודה רבה ושבת שלום :)

פורסם

אתה מתחיל להתפזר יותר מדי.

היער השחור הוא נושא לטיול של שבוע ומעלה בפני עצמו. ההתניידות שם - רק ברכב שכור. אמנם יש תח"צ, אבל די דלילה. אם אתה מתכוון לטיול של עד 10 ימים לאזור זה אל תתפזר ממנו משמעותית (כלומר - אפשר לקפוץ לשטרסבורג או באזל או קולמאר, אבל להשאר ברדיוס סביר,לא להתחיל לחפש, נניח, את מינכן - אלא אם אתה מקדיש לה זמן בתחילת או בסוף הטיול). בטיול ליער השחור השדה הקרוב ביותר הוא באזל (למעשה ב-Mulhouse, בצידו הצרפתי של משולש הגבולות), אבל אפשר גם ממינכן, פרנקפורט או, הפחות מומלץ - ציריך (לא מומלץ בשל מחירי הטיסה ושכירת הרכב).

הטירול איזור יפה, אבל מתאים בעיקר לספורט חורף. סביב זלצבורג מצאתי הרבה עניין.

לגבי שכירת רכב - זה משתנה כל הזמן. בדוק באתרי חברות ההשכרה הגדולות בגרמניה וכן בסוכנויות הבין לאומיות הישראליות. אישית שכרתי פעם אחת ישירות בסיקסט במינכן ולא הייתי מרוצה: קיבלתי רכב לא תקין (חגורת בטיחות תפוסה) ולקח כמה שעות עד שמצאו לי רכב אחר. בהמשך אותו רכב היה מצוין, טיול עם כוכב בזצבורג, שני לילות בטירול, עוד כוכב מבוסס על באזל (מלון בצד הגרמני של הגבול, עלה חצי ממלון בצד השויצרי) ובסוך יום לקניות במינכן. איזה 3000 ק"מ בשבועיים של כיף משפחתי. כרגע אני מארגן טיול לקיץ הקרב, וכנראה שההצעה הטובה ביותר תהיה דרך חברה ישראלית (Auto Europa).

• תוכן חדש...