Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מסך בנקסוס 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע נפל לי הנקסוס לריצפה ולצערי המסך התרסק..

להבנתי תיקון של מסך יכול להגיע ל800 ש"ח (מבירור שעשיתי המחיר הוא בין 600-800 ש"ח, לא ברור מדוע יש פער , החלק מקורי).

בEBAY החלק עולה 250 ש"ח - http://www.ebay.com/itm/370981765197 , את הלינק קיבלתי מבחור שהציע לי לתקן את המסך עבור 100 ש"ח , לפי מה שהוא אומר הוא תיקון כבר עשרות מסכים, לא אמורה להית בעיה.

אני נמצא בדילמה, מצד אחד אני יכול לסגור את התיקון ב350 ש"ח (לצערי סכום לא מבוטל לסטודנט, שלא נדבר על 600 ש"ח..)

מצד שני - בעקבות השביתה בדואר ישראל, ובעקבות ההתיחסות שלהם למוצרים שנשלחים (אני אישית ראיתי איך בועטים וזורקים שק מלא קופסאות שהגיעו לסניף) , נראה לי שמדובר בסיכון לא קטן..

מה אתם אומרים?

פורסם

קודם כל מה ששמת עולה יותר, לא לקחת בחשבון משלוח.

דבר שני מניסיון של כמה וכמה אנשים (מiandroid) הם קנו את המסך עם המסגרת מהמוכר הזה: http://www.ebay.com/itm/111148567675

הוא הכי זול - 195 שקל (משלוח חינם), טוען שהמסכים שלו מקוריים (עם כל זה שהוא מסין, רושם ORIGINA במקום ORIGINAL ועוד כמה קטנות שאפשר להיתפס אליו) הוא שם תמונות גם איך נראה דיגיטייזר מזוייף לעומת מקור, על כל פנים הם טוענים שהמסכים איכותיים מאוד, שולח עם מספר מעקב.

אני הייתי מזמין ממנו, כבר חסכת 55 שקל, מגיע גם עם ערכת מברגים וכלים לפתיחת המכשיר (שווה ערך ל1$ אבל חוסך לך הזמנה ועיכוב נוסף).

אתה יכול להחליף לבד, לא מסובך בכלל:

החלק הכי בעייתי בפירוק זה הסוללה, צריך סופר עדינות בהוצאה שלה (וגם אחד שתיקן מאות מסכים אבל לא התעסק עם הרבה נקסוס4 יכול בקלות לגרום נזק לסוללה), היא דבוקה ממש חזק אז צריך לקחת את הזמן ולהוציא אותה לאט ולא בכוח אחרת אתה תראה שהיא מתחילה לעשות בעיות אחרי כמה זמן ואז אין מנוס מלהחליף גם אותה (יש הרבה 'מעבדות' שמחליפות מסכים לנקסוס4 ובדרך הסוללה נפגעת בגלל חוסר עדינות, אם אתה הולך למישהו שיחליף לך תציין את זה במפורש כי זה דבר ידוע).

בקשר לשביתה של הדואר - לא ידוע כמה זמן זה יימשך גם ככה לוקח למשלוחים מסין זמן עד שהם מגיעים, יש מספר מעקב, יש לך ביטוח במקרה שעוברים מעל 30 יום (אחרי 45 יום אפשר לפתוח קייס, אין בעיה לתת זמן אבל לפחות שתהיה מוגן), בקשר לשבר - המסכים מגיעים מוגנים וגם אם במקרה הוא הגיע עם סדק\שבר אתה שולח צילום למוכר וסמוך עליו שהוא ישלח חדש ו\או יזכה אותך.

• תוכן חדש...