Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבד מצויין עם 4.3,

אחריי העדכון לא עבד בכלל ,

אחריי שנתתי לגוגל הרשאות מעקב לפעמים עובד לפעמים לא .

מישהו נתקל? אני מיואש :roll:

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אולי קשור ואולי לא.. אבל האם אתה משתמש בתוכנה שרצה מכרטיס הSD?

אני יודע שבעדכון קיטקט, גוגל שינו (ודפקו) לגמרי את ההרשאות לכרטיס הSD ויש בעיות עם אפליקציות שכותבות לשם (גם אם מדובר בנתונים זמניים). מדובר על בעיה של הרשאות כתיבה/קריאה.

פורסם

אחרי שנתת הרשאות, וידאת שאתה במצב high accuracy בנתוני הgps?

7u8u5u4u.jpg

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

1. יש כרטיס SD , אבל לא מותקן עליו Waze והפלאפון עבר איפוס כולל עם התקנה מחדש של התוכנות בזיכרון הפנימי .

2. התקנתי GPS Test , ניקיתי ועדכנתי כמו שהסברת , רק אחרי 5 דקות הוא התחבר וגם אז הוא מאבד אות מידי פעם .

בעמוד הראשי האם הגרפים הם לוויינים? אם כן הוא רואה 17 , משתמש בבערך 10-13 ,עוצמת האותות 0 בחצי עד 20 וקצת בחצי השני (מתוך 99) .

3. בוודאות על דיוק גבוה , אבל אין קשר מלפני העדכון עבד מצוין בלי איכון מבוסס רשתות .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אתה עם רוט?

אם כן, תוריד את FASTERGPS, תבחר במיקום את אסיה ובמדינות את ישראל.

רוב הסיכויים שמוגדר לך צפון אמריקה.

פורסם

1. כן , יש קלין מאסטר , אבל אלא אם היא נוגעת ב-GPS איכשהו היא לא הבעיה (הבעיה לא בווייז) .

2. אני בלי רוט .

שוב הבוקר , 5 דקות עד שהווייז התאפס ולא בטוח כמה בזכות ה-GPS וכמה בזכות איכון רשתות .

פורסם
אחרי שנתת הרשאות, וידאת שאתה במצב high accuracy בנתוני הgps?

7u8u5u4u.jpg

ואם אני לא רוצה לתת לגוגל הרשאה? אפילו שהם רושמים שהאיסוף הוא אנונימי...

החרא לא נותן לי לבחור את האפשרות הראשונה, רק GPS או האפשרות השנייה.

בריונות לשמה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תוכן חדש...