Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול לפונטו 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חג שמח לכולם.. טוב לחזור לכאן =]

החברה התחדשה בפונטו ידנית מודל 2002. אין ספר רכב לצערי ועברו 6 שנים

מאז הפונטו האחרונה שלי :) (תמונה בסמלון

אפשר בבקשה מי מכם שיודע לומר לי איזה דגם פלאג, סוג שמן מנוע, שמן גיר, ונוזל קירור. מהיכן להשיג?

כרגע יש במערכת מי ברז עכורים לכן רצוי שאטפל בזה כמה שיותר מהר!

תודה רבה

דודי

עריכה אחרונה על ידי Pintos
פורסם

תציין באיזה אזור אתה מסתובב, לגבי השאלה איפה מומלץ לקנות.

אתה לא חייב לעשות את הכל בפעם אחת, למשל את החלפת נוזל הקירור שאתה רוצה לעשות עכשיו, תוכל לעשות גם אם אין לך את שאר החלקים עדיין.

וגם אין קשר בין הפלאגים לבין החלפת השמן מנוע.

רק שתרשום במחברת חדשה למשל את הטיפולים והקילומטראז' שלהם, בשביל מעקב ותחזוקה עתידית.

פורסם

אם אתה נמצא באזור תל אביב, תעבור אצל "סודאי".

תן לו את מספר הרכב והוא יוציא לך את הפלאגים הנחוצים.

נוזל קירור - המומלץ הוא פראפלו כחול (אם אתה קונה פחיות של ליטר קנה גם מים מזוקקים - תמהל 1:1)

שמן גיר - בעיקרון, לפי הידוע לי צריך 75W90 אך אני יכול להמליץ לך מאוד (מניסיון אישי) על 75W80 לרכב זה (תשקיע בחברה טובה,

זה לא שמן שמחליפים בתכיפות. אצלי ברכב השמן של BG). שים לב שזה יכול להיות מעט קשה למצוא שמן בצמיגות הזאת.

שמן מנוע - 10W40, אני ממלא חצי סינטטי ומחליף אחת ל 10,000 ק"מ.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רמת גימור YOUNG דגם 188BXA1A דגם מנוע 188A4000

עכשיו צצה לה בעיה חדשה. כריות האוויר. גם של הנהג וגם של הנוסע מדליקות נורה בלוח השעונים. אחת אדומה דולקת קבוע של כרית של הנהג ואחת מהבהבת קבוע בצהוב של הנוסע. (בדקתי, זה לא בגלל שמישהו ביטל אותה מהדש בורד באמצעות המפתח..)

פורסם

מוסך מורשה- 300+- שקל כדי להתחבר למחשב ולבטל את הנורת אזהרה, אם היא חוזרת, זה אומר שיש בעיה אמיתית בכריות.

אצלי הנורה נדלקה בגלל חיווט לא נכון של מערכת ושגרמה לקצר, התעסקת עם החשמל במקרה?

• תוכן חדש...