Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה קונים שרלק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש גם בוודאות ב-מ.מ.ש.ר חולון, גם אני משתמש בחומר הזה במקרים מסוימים.

דרך אגב ידוע אם עמיד לבנזין?

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם
יש גם חומרי אטימה יעודיים אחרים מחברות טובות שהם מצויינים לדוגמה חומר אטימה של חברת VICTOR REINZ הגרמנית שעולה פי כמה מסיליקון רגיל ועמיד עד 300 מעלות צלזיוס .

בברכה אריק

בדיוק, מאז שנחשפתי למוצרי ויקטור ריינז השרלק נשאר מיותם בארון.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

עדכון קל למי שבכל זאת מחפש את החומר הזה,

עברתי אצל או-קיי חלפים ברעננה והם מחזיקים שלאק של חברה אחרת, לא PERMATEX המקורי, ב-14 ש"ח.

בנוסף עברתי אצל "אדי-אור" ברחוב משכית בהרצליה פיתוח, שם יש את המקורי ב-15 ש"ח.

Stay Dirty

פורסם

ואם אתה באיזור הדרום - בצומת קסטינה -

כל בו לרכב - שי

היוצר 6 אזה"ת קרית מלאכי

050-7333299

חנות קטנה אבל יש המון דברים שיכולים לסייע לבעלי רכבי אספנות.

פורסם

אז אם אני מבין נכון ישנם אנשים שמעדיפים להשתמש בשלאק ולא בסיליקון איכותי בגלל שבפתיחה עלול להיות קושי?

או שיש סיכוי שהסיליקון יגיע למקומות לא רצויים?

בתור ילד שחקתי עם השלק הזה וחוץ מריח מסריח והדבקה של האטם למקום שלא יזוז אטימה הוא ממש לא ביצע.

אטם חדש ואיכותי עם ההידוק תפקידו להתאים ולסגור מרווחים של המכסים, בגדול בשימוש של אטמים בעובי נורמלי ואייכות טובה אין צורך להשתמש בחומר אטימה כלשהו, אבל מאחר ומדובר ברכבי אספנות וסיכוי גבוה לפגיעה במשטחי האטימה אני נוטה להשתמש בסיליקון של דהבונד או כל משהו איכותי אחר (צבע אפור).

רצוי למרוח שכבה דקה ולהדק את המשטח הידוק ראשוני לאחר המתנה של מספר דקות, למחמירים 10 דקות(או על פי ההמלצות על השפורפרת) ניתן להדק את המכסה, במצב כזה אין נזילות מיותרות.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...