Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון- מדובר במשאבת מים שהלכה לעולמה בטרם עת.

מדובר בתיקון ששוויו 3000 ₪ והרכב אינו באחריות. כמחווה של רצון טוב מבקשים שאשלם את 30% מעלות התיקון- כלומר 350 ש"ח.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי אתה מתכוון ל-30% ממחיר העבודה או חלקים

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מצחיק שמשאבת מים הולכת אחרי 50K ק"מ, אבל מצד שני עדיף משאבת מים ממשהו יותר רציני.

רק בשביל הסיפור, החלפתי משאבת מים אצלי במרצדס (מונית לשעבר) אחרי שהמקורית החזיקה 385K ק"מ. חדשה מקורית אגב עולה כ-1500 ש"ח.

מציע לקחת את המשאבה הדפוקה, לפי המחיר אפשר לחשוב שהיא עשויה מזהב...

פורסם

מדובר בתיקון ששוויו 3000 ₪ והרכב אינו באחריות. כמחווה של רצון טוב מבקשים שאשלם את 30% מעלות התיקון- כלומר 350 ש"ח.

החלפת משאבת מים = 3000 ש"ח? נשמע מעט יקר.

נשמע מחיר יקר אפילו לטיימינג מלא + משאבה (אם בכלל ישנה רצועה ולא שרשרת במנועים האלו).

פורסם (נערך)

יש במשאבה קלאץ מגנטי שקשור לסופרצארג'ר וזה הסיבה למחיר המשאבה. כשל בקלאץ' הנ"ל זה הסיבה לחוסר סחיבה.

037.jpg

עריכה אחרונה על ידי hgilad123

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

מאוד ממליץ לך ללכת למוסך רון שמאוד מומלץ פה בפורום (אני לא קשור אליו בכל צורה שהיא) לחוות דעת שניה וכמעט בטוח שלקבל הצעת מחיר יותר אטרקטיבית (מהמחיר המלא), לא הייתי סומך על הדיאגנוסטיקה שלהם (במיוחד ברכבים עם מנוע twincharger) כמו שהם אבחנו תקלה ב"טורבו" לפני כן, גם קרה שהם טעו לגמרי בדיאגנוסטיקה ובמוסך רון עלו על הבעיה האמיתית (מקרים אמיתיים מהפורום).

לא ברור גם איך התקלה הזאת קשורה לנורה של הממיר אם בכלל.

Detailer.gif
פורסם
מאוד ממליץ לך ללכת למוסך רון שמאוד מומלץ פה בפורום (אני לא קשור אליו בכל צורה שהיא) לחוות דעת שניה וכמעט בטוח שלקבל הצעת מחיר יותר אטרקטיבית (מהמחיר המלא), לא הייתי סומך על הדיאגנוסטיקה שלהם (במיוחד ברכבים עם מנוע twincharger) כמו שהם אבחנו תקלה ב"טורבו" לפני כן, גם קרה שהם טעו לגמרי בדיאגנוסטיקה ובמוסך רון עלו על הבעיה האמיתית (מקרים אמיתיים מהפורום).

לא ברור גם איך התקלה הזאת קשורה לנורה של הממיר אם בכלל.

א.אין דבר כזה. נורית של "ממיר קטליטי" אלא נורית "בדוק מנוע" שאכן אמורה להידלק במקרה

שמגדש העל, לא נכנס לפעולה (עקב תקלה במצמד של משאבת המים).

ב.זה גם תואם, את האבחנה הראשונית של המוסך "תקלה בטורבו".

ג.אין סיכוי שמוסך רון, (או כל מוסך אחר) יתקן לו את זה בפחות מ 350 ש"ח שהציעו לו (ואפילו לא קרוב לזה).

פות"ש לדעתי עם עוד קצת התעקשות מצידך, אתה תקבל את התיקון ללא כל עלות כפי שראוי.

פורסם
א.אין דבר כזה. נורית של "ממיר קטליטי" אלא נורית "בדוק מנוע" שאכן אמורה להידלק במקרה

ג.אין סיכוי שמוסך רון, (או כל מוסך אחר) יתקן לו את זה בפחות מ 350 ש"ח שהציעו לו (ואפילו לא קרוב לזה).

יש גם יש נורית המתריעה על בעיה בממיר קטליטי או dpf בתלות בדגם, בנפרד מנורית "בדוק מנוע".

vw-dpf-warning-light.jpg

פורסם

איך אני אוהב אנשים כמוך שישר קופצים לשרשור ומגיבים...

א. יש נורה כזאת, אפילו פותח השרשור כתב שנדלקה לו (ולא נורית בדוק מנוע אדומה), אני יודע שיש גם בשירוקו עם אותו מנוע כמו זה.

ב. אם היית קורא קצת היית מבין למה הגרשיים רק על הטורבו ולא על תקלה בטורבו רמז:

זה מנוע twincharger לא בטוח שהם התכוונו לטורבו.

קשה לדעת, הם יכולים להגיד סתם טורבו ולא מגדש על כי טורבו נשמע מוכר והם לא ישבו ויסבירו לך מה זה מגדש על.

ג. אם היית קורא עד הסוף היית רואה שרשמתי שהמחיר שרון יתן כנראה יהיה יותר טוב מהמחיר המלא של צ'מפיון.

יש מצב גם שיש כמה תקלות במכה והחברה שם לא עלו על זה, לכן היית הולך לקבל חוות דעת שניה במיוחד שמדובר בתקלות שיכולות להרוס מנוע, מה גם שחוות דעת שניה לא עולה כסף.

בהצלחה.

Detailer.gif
פורסם
יש גם יש נורית המתריעה על בעיה בממיר קטליטי או dpf בתלות בדגם, בנפרד מנורית "בדוק מנוע".

[ATTACH=CONFIG]378763[/ATTACH]

א. יש נורה כזאת, אפילו פותח השרשור כתב שנדלקה לו (ולא נורית בדוק מנוע אדומה), אני יודע שיש גם בשירוקו עם אותו מנוע כמו זה.

ג. אם היית קורא עד הסוף היית רואה שרשמתי שהמחיר שרון יתן כנראה יהיה יותר טוב מהמחיר המלא של צ'מפיון.

יש מצב גם שיש כמה תקלות במכה והחברה שם לא עלו על זה, לכן היית הולך לקבל חוות דעת שניה במיוחד שמדובר בתקלות שיכולות להרוס מנוע, מה גם שחוות דעת שניה לא עולה כסף.

בהצלחה.

ילד, זו תגובתי האחרונה אליך, היות ואין לי רצון "לזבל" את השרשור.

הנורה שצילמת, זה של מסנן חלקיקים במנוע דיזל

ונורת "בדוק מנוע" בגולף, היא כתומה ולא אדומה כפי שאתה טוען.

אני לא מבין למה אתה מתעקש לגרום נזק לפות"ש עם העצות הטיפשיות שלך

קודם כל אבחנת לו ש "הלך מנוע בעקבות מיספיירים " ואחר כך, אתה שולח אותו לתקן במוסך כללי.

שייתן לו, "רבע ממהצעה של צ'מפיון" כן רבע מ 350 ש"ח נו...

ולא ההצעה המלאה של צ'מפיון, לא מעניינת אף אחד כי זה לא מה שביקשו ממנו.

פורסם

אין טעם להתעקש על חוות דעת שנייה, בטח לא כאשר אני מתגורר בצפון ומוסךך רון נמצא במרכז. המשאבה הוחלפה והרכב יצא מהמוסך.

אני מודה לכולם על הערה. (עד התקלה באה כנראה ).

ועכשיו משהו אחר- כ-9שים הייתי בעלי של שלושה רכבים מאזדה(323, 3 ו-6), מלבד בעיה טורדנית באחד המסבים שמאזדה 3, מעולם לא נתקלתי בתקלה באחד הרכב.

המעבר לב מסוג פולקסוגן היה הגשמת חלום קטן, גולף שרכשנו בשנת 2009 היה רכב לימון- בין היתר הוחלף מנוע חלון נהג, מנוע הרכב, מצמדים, מכטרוניק, משאבת מים, שלט הרכב. האמת, צ'מפיון מצידם לא אכזבו אותי, הם טיפלו בכל התקלות, בזמן ההמתנה למנוע שיגיע מגרמניה קיבלתי רכב חלופי מסוג גולף לשבוע ימים, גם לאחר סיום האחריות קיבלתי שנת אחריות נוספת וגם טרייד אין במחיר טוב.

ואז נרכשה ה-GTI, ובאמת עד 49K הכל היה בסדר. עכשיו כשנגמרה האחריות, באה משאבת המים והחליטה שהיא הולכת לעולמה. אני מעריך שאם תהא תקלה נוספת במנוע הרכב יימכר, כי זה פשוט לא הגיוני לשלם על רכב חדש המון כסף ואחרי שנתיים לשוב ולהוציא משכורות שלמות על תיקונים, זה המצב עליו הגיע הקונצרן הזה היום.

הרכב הבא יהיה מאזדה או קיה, פשוט כי השקט הנפשי שלי חשוב לי יותר מאשר עוד 30-40 כ"ס.

פורסם
קרה לי בשירוקו עם אותו מנוע כמו זה, נראה לי שהלך המנוע.

בהצלחה.

צעיר, תפסיק להפציץ אותנו בדיאגנוסטיקה 'מקצועית' על מסך קריאה בפורומים בחו"ל.

כפי שכבר כתבתי בהודעות הקודמות אין מנורה נפרדת לממיר קטליטי במנועי בנזין. קיימת מנורה במנועי דיזל המצויידים במסנן חלקיקים DPF.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...