Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פולו GTI שעברה 49K. אתמול לאחר נסיעה של כעשר דקות הרכב "לא סחב", כלומר נסע על 2500 סל"ד פחות או יותר, היום אבא שלי ניגש בבוקר למוסך, (לא נדלקה שום מנורה), הרכב חובר למחשב במוסך, המחשב הראה תקלה בטורבו. הוסבר לאבא שלי שהוא יכול לנסוע ברכב ושניגש בשלישי לתקן את הרכב.

אבא שלי נסע עם הרכב ובדרך הביתה נדלקה מנורה- תקלה בממיר קטליטי.

למישהו קרתה תקלה דומה?

עד היום קראתי פה עשרות תלונות על תקלות במנוע TSI, לא מצאתי תקלה דומה לשלי בחיפוש. מה בטוח זה שאף חד מבעלי VAG אינו חסין מתקלות.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב לא מעשן, בטח שלא הלך מנוע כי הרכב נוסע והמנורות לא אדומות.

לרכב נגמרה אחיות לפני שלשה חודשים- נבדקת אפשרות "למחווה של רצון טוב"

פורסם (נערך)
אבחנה מדוייקת להפליא :shock:.

יותר מדוייק (למתקשים): כנראה אחד הקויילים (או יותר) היה צריך החלפה, זה גרם לרכב MISFIRE עד שהרכב נכנס ל SAFE MODE ובגלל זה אתה מרגיש ירידה בכח, המחשב מנוע יאחר הצתה כמה שהוא יכול (בשביל למנוע את ה MISFIREׂ) עד שהוא יהרוס את המנוע, אם נדלקה לך הנורה של הממיר זה אומר שהמנוע בשלב סופני.

זה בדרך כלל מה שקורה (קרה גם לשירוקו 1.4TSI שרציתי לקנות).

אני הייתי ממליץ לך לא לנסוע באוטו בכלל ולשלוח אותו למוסך על גרר מחשש לפגיעה במכלולים אחרים.

אני מהמר שהרכב של פותח השרשור שנתון 2010 - 2012, אם הרכב כבר לא באחריות ובאמת הלך המנוע אז תתעקש שיחליפו לך ללא תשלום (כי זה המנוע הבעייתי).

עריכה אחרונה על ידי lei1989
Detailer.gif
פורסם

.

כתבת קודם שזה קרה גם לך. עכשיו זה לשירוקו שרצית לקנות, ומכאן אתה מפתח תאוריות ומסיק שזה גם מה שקרה לפותח השרשור.... נשמע קצת לא רציני.

אולי בסך הכול יש בעיה בטורבו???

פורסם
יותר מדוייק (למתקשים): כנראה אחד הקויילים (או יותר) היה צריך החלפה, זה גרם לרכב MISFIRE עד שהרכב נכנס ל SAFE MODE ובגלל זה אתה מרגיש ירידה בכח, המחשב מנוע יאחר הצתה כמה שהוא יכול (בשביל למנוע את ה MISFIREׂ) עד שהוא יהרוס את המנוע, אם נדלקה לך הנורה של הממיר זה אומר שהמנוע בשלב סופני.

אני הייתי ממליץ לך לא לנסוע באוטו בכלל ולשלוח אותו למוסך על גרר מחשש לפגיעה במכלולים אחרים.

אני מהמר שהרכב של פותח השרשור שנתון 2010 - 2012, אם הרכב כבר לא באחריות ובאמת הלך המנוע אז תתעקש שיחליפו לך ללא תשלום (כי זה המנוע הבעייתי).

תעשה טובה ואל תנסה לאבחן תקלות דרך מסך המחשב כי אתה ממש לא מבין בזה. עם מנורת CHECK ENGINE נדלקת זה לא מצביע על כך שהמנוע בשלב סופני.

מנורת CHECK ENGINE עלולה להדלק כתוצאה ממספר רב של תקלות וגם מתקלות ספוראדיות.

אל תשליך מהמקרה הפרטי שלך למקרה של פותח האשכול.

איזה כייף לי :)

פורסם
תעשה טובה ואל תנסה לאבחן תקלות דרך מסך המחשב כי אתה ממש לא מבין בזה. עם מנורת CHECK ENGINE נדלקת זה לא מצביע על כך שהמנוע בשלב סופני.

מנורת CHECK ENGINE עלולה להדלק כתוצאה ממספר רב של תקלות וגם מתקלות ספוראדיות.

אל תשליך מהמקרה הפרטי שלך למקרה של פותח האשכול.

ומאיפה אתה יודע במה אני מבין ובמה לא?

זה מה שקורה במנועים מהסוג הזה (twincharger), אתה מוזמן לבדוק בפורומים בחו"ל אולי תחכים.

בהצלחה מר מאבחן.

כתבת קודם שזה קרה גם לך. עכשיו זה לשירוקו שרצית לקנות, ומכאן אתה מפתח תאוריות ומסיק שזה גם מה שקרה לפותח השרשור.... נשמע קצת לא רציני.

אולי בסך הכול יש בעיה בטורבו???

רציני או לא זה מה שקרה, אין פה שום תאוריות, לפי הסימפטומים זה בדיוק מה שקרה וגם באותו הסדר, לא נראה לי סביר שתקלה ב"טורבו" (זה מנוע twincharger לא בטוח שהם התכוונו לטורבו) תדליק נורה של ממיר קטליטי.

אחד הקויילים היה צריך החלפה? זה דבר שבודקים אותו בטיפול? הרכב טופל ב-15, 30 ו-45 אלף באותו המוסך של צ'מפיון.

הדגש הוא על ה MISFIRES , בשנתונים 2010-2012 היו הרבה בעיות במנוע הזה, התקלה הזאת יכולה להגרם מכמה סיבות, הסיבות העיקריות זה קוייל תוכנה ופלאגים לא מתאימים.

לפי מה שאני יודע קויילים בודקים רק שמאבחנים תקלות מהסוג הזה ולא בטיפולים.

ביצעת עידכוני תוכנה בשנתיים האחרונות?

Detailer.gif
פורסם

רציני או לא זה מה שקרה, אין פה שום תאוריות, לפי הסימפטומים זה בדיוק מה שקרה וגם באותו הסדר, לא נראה לי סביר שתקלה ב"טורבו" (זה מנוע twincharger לא בטוח שהם התכוונו לטורבו) תדליק נורה של ממיר קטליטי.

למה אתה חושב שלא התכוונו במוסך לטורבו ?

הדגש הוא על ה MISFIRES , בשנתונים 2010-2012 היו הרבה בעיות במנוע הזה, התקלה הזאת יכולה להגרם מכמה סיבות, הסיבות העיקריות זה קוייל תוכנה ופלאגים לא מתאימים.

לפי מה שאני יודע קויילים בודקים רק שמאבחנים תקלות מהסוג הזה ולא בטיפולים.

ביצעת עידכוני תוכנה בשנתיים האחרונות?

הבנתי אותך. אתה מחלץ מידע מהאינטרנט ומנסה להתאים את ההסברים והאבחנות שקראת ברחבי הרשת לתקלות שהופיעו ברכב של פותח האשכול ועל סמך זאת הגעת למסקנה שהמנוע הולך למות.

איזה כייף לי :)

פורסם
הבנתי אותך. אתה מחלץ מידע מהאינטרנט ומנסה להתאים את ההסברים והאבחנות שקראת ברחבי הרשת לתקלות שהופיעו ברכב של פותח האשכול ועל סמך זאת הגעת למסקנה שהמנוע הולך למות.

בקשר לטורבו אז קשה לדעת, הם יכולים להגיד סתם טורבו ולא מגדש על כי טורבו נשמע מוכר והם לא ישבו ויסבירו לך מה זה מגדש על.

ולא, לא הבנת אותי, כנראה שיש לך בעיות בהבנת הנקרא, לא חילצתי כלום מהאינטרנט המקרה הזה ספציפית על בסיס ניסיון אישי, אמרתי לך שאתה יכול לחפש באינטרנט ולהחכים קצת.

קודם באה התקלה (מהשירוקו, שכחת?) אחרי זה בא ה"הסבר" מהמוסך (לא ידעו מה הבעיה בעצמם אז) ורק אחרי זה הגיעו התשובות מפולקסווגן ומהסדנאות בחו"ל.

לפותח השירשור: ביצעת עידכוני תוכנה בשנתיים האחרונות?

Detailer.gif
פורסם

שלום

לשם השוואה במנוע 1.2 tsi

כשהרכב לא סוחב קורה שאחד או שניים מהקויילים תקול.

ואין שום מנורה שנידלקת בלוח השעונים.

• תוכן חדש...