Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

^

הקישור שנתת לא מדויק, הוא מדבר משום מה על גרסה ידנית של הלאנסר קלאסיק עם מנוע 1.6. לא זכור לי ששווק כאן הגיר הזה ביחד עם הנפח הזה, אלא רק גיר ידני עם מנוע 2 ליטר. למשל אפילו כתוב שם בביצועים שהרכב מאיץ ל-100 קמ"ש ב-11.8 שניות, שזה רחוק ממה שהנתונים של הגרסה עם הגיר האוטומטי נותנים (13.6 שניות ל-100).

בכל אופן צריכת הדלק (יצרן, נתוני מעבדה) של המיצובישי לנסר 1.6 בגרסה האוטומטית היא 1:12.5. בפועל (מנסיעות לא מועטות ברכב כזה) הממוצע שהוצאתי ממנה בנהיגה מנהלתית רגילה היא 1:9.5 - ממוצע עירוני + בין-עירוני. בנהיגה רגועה יותר אני מאמין שאפשרי לגרד את ה-1:10, אבל הרכב די חלש מה שיתן לך קצב התקדמות איטי יחסית.

בקשר למחירי ביטוח ואגרת רישוי שנתי אין לי מה להוסיף לך הרבה, לא החזקתי ברכב הזה באופן עצמאי אלא נהגתי בו רק דרך השכרה או דרך חברים. אני מאמין שהיא לא תהיה שונה לרעה ביחס לשאר הרכבים בקטגוריה.

פורסם

יש שם המון דגמים ודרך הטל זה לא הכי נוח לעבוד איתו. הכוונה היתה שהוא יחפש את הדגמים שהוא רוצה לעשות השוואה

פורסם
מה הכוונה?,אבל הרכב די חלש מה שיתן לך קצב התקדמות איטי יחסית תוכל להסביר

לרכב יש ביצועים בינוניים, הוא לא מהיר אבל גם לא איטי בכלל. הוא מהיר יותר מהאימפרזה שעליה שאלת. הוא פחות זריז ממאזדה 3 או הונדה סיוויק למשל.

אני מאוד מרוצה מרמת הביצועים ולא נתקלתי בחוסר כח.

צריכת דלק בקיץ עם מזגן דולק קבוע-1/9.5 בנסיעות בלי מזגן השגתי לא פעם 1/11.

טיפולים אני עושה רק במוסך מורשה ובחלקים מקוריים בלבד ומשלם בהתאם. ניתן להוזיל המון בטיפולים במוסכי מכונאות כללית שלא יתקשו לטפל ברכב הזה.

לי עולה ביטוח מקיף ( כן, אני עדיין מבטח אותו במקיף) וחובה כ-3600 שקל לשנה.

טסט אצלי מעט יקר יותר בגלל רמת הגימור הגבוהה - כ 1400 שקל.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
מה הכוונה?,אבל הרכב די חלש מה שיתן לך קצב התקדמות איטי יחסית תוכל להסביר

הכוונה שהרכב לא מהיר כ"כ. בעיר זה לא ממש מורגש בגלל יחסי העברה קצרים של הגיר שנותנים אפילו קצת תחושה זריזה עד כ-30 קמ"ש. מחוץ לעיר זה קצת יותר מורגש וצריך טיפה רגל כבדה. אתה לא תצא הראשון מהרמזור, אבל אתה גם לא תישאר מאחור. בעליות ועקיפות קשות המחסור בכוח קצת יותר מורגש, אבל אפשר להסתדר עם זה. לצורך העניין האימפרזה תהיה איטית יותר והפוקוס דור 2 (2006-2010) תציע ביצועים די דומים (אבל לפוקוס יש שילוב מנוע גיר שבסך הכל יותר נעים מבלאנסר). כמו שכבר אמרו לך מאזדה 3, טויוטה קורולה או הונדה סיויק יציעו ביצועים עדיפים.

לא בעייה לשייט עם הלאנסר על מהירות חוקית, אבל אם ברצונך לחסוך בדלק ולא תלחץ אותה קצת (בעיקר ביציאות מרמזור לכבישים בין-עירוניים, עליות או עקיפות) אתה תגלה שהרכב חלש יחסית. לא משהו שמציק יותר מדי בנהיגה יומיומית.

פורסם
ZCTB82 שלום רב

שאלתי היא מכיוון שמדובר ברכבים שנות ייצור 2003-2006 +-

ישנם מודעות ביד 2 שהמוכר מציין שהוחלף מנוע ב170K או לפניי ו/או אחריי כל מקרה לגופו

אם מנוע של סובארו יכול לעשות 300K ויותר למה החליפו מנוע לפני?

איך אוכל לדעת שהוחלף מנוע ברכב מסויים? או לחלופין איך אוכל לדעת שזה מנוע ראשון ו?(שלא הוחלף)

אם המספר מנוע תואם למה שרשום ברישיון רכב והוחלף מנוע, אז זה אמור להיות רשום ברישיון, למעט מקרים של זיוף מספר מנוע, שבגדול לא נראה לי שיש אינטרס לעשות כזה דבר ברכבים מהסוג הזה, שיש להם חלקים כמעט בלי סוף.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• תוכן חדש...