Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסובארו חלשה ביחס ללנסר אבל חסכונית יותר,תא נוסעים נעים יותר בלנסר,אמינות פחות או יותר אותו דבר. חלפים וטיפולים אני לא יודע מה עדיף.

לגבי מנוע שהוחלף,תלוי מתי החליפו (כמה קמ עבר האוטו והמנוע החדש) כמה ידיים עבר האוטו עם המנוע ה"חדש"? וכמובן לבדוק את מצב הגיר בשני הרכבים ולבדוק עבר טיפולים .

פורסם

ZCTB82 שלום רב

שאלתי היא מכיוון שמדובר ברכבים שנות ייצור 2003-2006 +-

ישנם מודעות ביד 2 שהמוכר מציין שהוחלף מנוע ב170K או לפניי ו/או אחריי כל מקרה לגופו

אם מנוע של סובארו יכול לעשות 300K ויותר למה החליפו מנוע לפני?

איך אוכל לדעת שהוחלף מנוע ברכב מסויים? או לחלופין איך אוכל לדעת שזה מנוע ראשון ו?(שלא הוחלף)

פורסם

זה בעיה,המוכר הישראלי לא אוהב שקיפות.אם יש לו רשיונות ישנים אז אפשר לדעת אם הוחלף מנוע או לא. בכול מקרה,ברגע שתמצא רכב שעונה על הדרישות שלך אז שווה לקחת אותו למוסך שיבדוק קומפרסיה וקומפרסיה הפוכה(לחץ הפוך) וכך תדע שהמנוע תקין . לדעתי עדיף מוסך מאשר מכון רכב שיבדוק כי במוסך תדע מה לתקן ותקבל מחיר לתיקון ובמכון בדיקה תקבל הרבה כס"תח.

פורסם

במה האימפרזה יותר חסכונית מהלנסר ?(אחזקה?ביטוחים?דלק)?

ובנוגע לגיר אוטומט כיצד והיכן לבדוק גיר אוטומט?

אם אני לא טועה מכון בדיקה אינו בודק גיר אוטמט תאשר לי בבקשה

פורסם

מנסיון הסובארו חסכונית יותר בדלק,לגבי הגיר הם בודקים אותו בנסיעה,משהו שגם אתה יכול לעשות( בודקים אם יש מכות בהחלפת הילוכים בפול גז) לגבי עלות חלפים אני אני חושב שהסוברו זולה יותר וגם אמינה יותר אך הסביבת נוסעים שלה זול יותר מהלנסר לדעתי כמובן

פורסם

לנסר 2004 אוטומטית הגיעה רק עם מנוע 1600 עם 98 כ״ס.

מדובר ברכב מוצלח מאוד ונפוץ. לא קשה למצוא אחת שמורה עם קילומטרז׳ סביר.

כדאי שתקרא את הפוסט בפורום הכללי. יש שם הרבה מידע שיעזור לך.

האימפרזה מרגישה מאוד מיושנת מול הלנסר. היא צפופה יותר ובעלת עיצוב פנים ופלסטיקה ממש פשוטה.

הלנסר גם מאובזרת יותר, מהירה יותר ובטיחותית יותר.

אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי, הרכב שלי עתיד להימכר בקרוב מאוד.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

כמו שכבר אמרו לך - מדובר בשני דגמים אמינים, זולים וקלים לטיפול ואחזקה. מצד שני שניהם מיושנים יחסית, חלשים ובעלי צריכת דלק גבוהה.

הלאנסר מרווחת יותר, שקטה יותר, נראית ומרגישה קצת יותר עדכנית מהאימפרזה, תא מטען שימושי יחסית ודי גדול, והיא בעלת ביצועים עדיפים.

הסובארו נוחה יותר, גיר טוב שנחשב גם לאמין יותר מזה שבלאנסר, היא מתנהגת טוב יותר וזהו פחות או יותר.

מבחינת עלויות אחזקה, ביטוחים, בטיחות, אמינות וצריכת דלק הרכבים כמעט זהים. מעבר לזה אין לי הרבה מה להוסיף כי כבר אמרו לך הכל, אני אישית מצטרף לממליצים על הלאנסר.

אבל אם תמצא אימפרזה שמורה, מטופלת ובמצב מצוין לא הייתי ממליץ לך לפסול אותה. בסך הכל שני הרכבים סבירים ולא כ"כ רחוקים אחד מהשני.

• תוכן חדש...