Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1) מעונין ברכישת רכב משפחתי שנתונים בין 2001-2005 אבקש את חוות דעתכם בין שתי הרכבים הנ"ל :

 

1.אמינות

2.ביצועים

3..אחזקה

4.ובטיחות

 

2)כמו כן אורך חיי מנוע בקילומטרים כנ"ל גם לגיר אוטמט

3)בעיות,מחלות ומה לבדוק לפני קניה?

  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בין 2 אלה זה בעיקר עניין של העדפה.

שתיהן לא מהמשפחתיות המצטיינות של אותה תקופה אבל בסך הכל מדובר בשני רכבים באמת לא רעים. עדיפים על אופטרה למשל.

הן ידועות כאמינות מאוד, יש שרשור על הלאנסר בפורום הכללי ואפשר לראות שם חוות דעת של כמה חברים שמחזיקים כאלה.

ביצועים, אני אישית העדפתי את הלאנסר, לא יודע מה הפערים בביצועים הרשמיים אבל הגיר שלה נעים יותר, יש לו אפשרות לתפעול ידני והיא הרבה פחות רועשת מהאימפרזה. לאימפרזה בשנים האלה יש גם יחידת 1.5 שאותה אני לא מכיר.

מבחינת אחזקה לא החזקתי אף אחת מאלה לכן אני לא ממש יכול לעזור.

לשתיהן 4 כוכבים במבחני ריסוק אם אני זוכר נכון כך שהן דיי מקבילות.

 

אני אישית אוהב את הלאנסר, לדעתי היא נראית יותר טוב, מרווחת יותר ושקטה יותר.

פורסם

אין לזה נוסחה מדוייקת.

זה לא שב-350 אלף קילומטרים מנוע של מיצובישי מרים ידיים או שב-500 מנוע של אימפרזה מגיש מכתב התפטרות.

 

כמו שכבר אמרתי שתיהן ידועות כאמינות למדי.

פורסם

חפש רכב במצב טוב, אני מציע פחות להתחשב ברמות הגימור. ההבדלים בניהם לא היו משמעותיים במיוחד ממה שאני זוכר.

כדאי רק לנסות ולבדוק האם היו הבדלים במפרט של אבזור הבטיחות בין הדגמים.

פורסם

האם יותר כריות אוויר זה לא משמעותי?האם אין הבדל במחירי הביטוח החובה וצד ג?

מה עלויות האחזקה טיפולים שוטפים טיימינג וכו'?

פורסם

זה משמעותי ולכן כדאי לנסות ולבדוק את זה, אני לא זוכר את המפרטים בע"פ.

לגבי עלויות אמרתי כבר שלא החזקתי באף אחת מאלה אז לא יכול לעזור.

 

אני התכוונתי לדגם של הלאנסר שנמכר מ-2004 ומעלה, הדגם הקודם שנמכר ב-2001 היה נחות משמעותית.

פורסם

האם הדגם משנת 2004 נקרא לנסר קלאסיק?

הדגם שלפניי הוא לנסר 2000-2001 אבל הוא מראה לי מנוע יותר חזק ולא נחות עם 113 כ"ס

ומשנת 2004 98 כ"ס בשני המקרים מדובר על 1.6 אוטומט.

לנסר 2000-2001 צורתו שונה מהדגם שמתחיל מ2004?

 

תוכלו לאשר ו/או לחלופין להסביר יותר

פורסם

אכן הדגם מ-2004 נקרא לאנסר קלאסיק.

הדגם הקודם הגיע מתאילנד וסבל מתא נוסעים באיכות נוראית. יחידת הכוח על הנייר הייתה חזקה אך במציאות מאוד רועשת ולא נעימה.

פורסם

אני לא מכיר את האימפרזה שמעולם לא החזקתי ולכן גם לא יכול להמליץ, אבל אני כן יכול להמליץ, ובחום, על הלאנסר קלאסיק.

 

החזקתי בעבר את דגם האקזקיוטיב משנת 2007 שכלל 6 כריות אויר, גיר טיפטרוניק, גאנטים מקוריים (10 צלעות), הגה ספורט של מומו וגם מושבים ולוח שעונים מפוארים יותר (שאני לא בטוח שהיו בדגם הפשוט יותר).

 

תא מטען גדול ומרווח פנימי מספיק בהחלט, כולל למושב האחורי למי שמסיע בבקרים (כמוני) את הילדים לגנים ולבי״ס.

 

האמינות מוחלטת!

 

אמנם אופי הנסיעה שלי הוא מאוד רגוע, אבל הסחיבה של הרכב היתה בסדר גמור ולא הייתי מרגיש קושי מיוחד ( למשל בעליות ירושלים, הרכב סחב בכבוד) והגיר גם היה מגיב היטב.

 

אגב, בניגוד למה שאומרים על הלאנסר, ואולי זה היה עניין של מזל, אך למכור את הרכב לקח לי לא יותר מ-4 ימים (שהרכב היה מתוק היטב).


×
×
  • תוכן חדש...