Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש יד 2 3000 ק"מ בלבד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מבקש להתייעץ בנוגע לכדאיות רכישת רכב מסוג סוזוקי SX4 1.6 יד ראשונה 00 שנת 2013 (חודש יולי) שעבר רק 3000 ק"מ (אני אהיה יד שניה 01).

נאמר לי כי בעל הרכב ביקש להחליפו מדגם חמש דלתות בסוזוקי אחר דגם ארבע דלתות והרכב נמכר לטרייד אין (טרייד מוביל) בהפחתה של 12% עפ"י מחירון יצחק לוי.

מחירון הרכב המשוקלל 102400, נמכר לטרייד אין ב 88000 ש"ח.

כעת - מציעים אותו למכירה בעלות של הנחת מזומן של 96000 ש"ח ואו לעשות עסקת טרייד אין על הרכב שלי ולמכור לי אותו ב 80000 כך שיגולם מחיר הרכב שלי ב 16000 (קיה קרניבל 2001 בנזין יד 2 פרטית).

טרייד מוביל הציגו בפני דו"ח בדיקה תקין מטעמם למעט מעיכות פגוש בעלי משמעות נמוכה, ובנוסף לדו"ח הובטח לי כי אין בעיות מנוע גיר או שילדה.

החשש שלי מדוע אדם שרכש רכב חדש יימכור אותו בהפחתה שכזו על מנת להחליפו בחדש אצל היבואן? (רק כי הוא קטן עבורו?)

בהנחה וארצה לרכוש ואקח כמובן את הרכב לבדיקה מטעמי:

האם הוגן לתמחר אותו בסכום האמור 96000 ש"ח (עבודת הכנה, תיקוני צבע פגוש) אחרי שנרכש מהמוכר בהפחתה של 12%?

האם זה אומר שאני רוכש רכב יד 2 מעל מחיר המחירון?

האם הרכב שכעת נמצא בידי טרייד מוביל כבר אמור להיות רשום על שמם ורק לאחר עסקת המכירה תועבר הבעלות אליי כיד 2?

מה קורה אם הרכב עדיין רשום על הבעלים הקודם ולא עבר בעלות?

כיצד ניתן לאמוד את כדאיות העסקה (טובה או מפוקפקת)?

האם סוזוקי ימסרו לי פרטים? האם הרכב עדיין באחריות יצרן של שנתיים נוספות? איך אדע שלא אירעה איזו בעיה שהלקוח לא רצה לתקן אצל היבואן וכי הרכב לא "טופל" במקום אחר כדי להבטיח כי אחריות היצרן תמומש?

בברכה, אורן.

פורסם

במוטודיל אתה מקבל רכב כזה חדש לחלוטין עם יד ראשונה ליסינג ב-98 אלף שקלים, מודל 2014. לדעתי עדיף לקבל רכב חדש עם אחריות מלאה ואתה הבעלים הראשון שיודע בדיוק מה עבר על הרכב.

אותי סיפורים כמו המוכר רצה דגם 5 דלתות פתאום מטרידים קצת במכירה של רכבים שהם כמעט חדשים לחלוטין.

תבדוק גם מה המחיר של הרכב בסוכנות, מדובר בדגם שלמעשה כבר הוחלף ונמכר כבר למעלה משנה במבצעים כאלה ואחרים, יכול להיות שבתוספת קטנה תוכל גם לוותר על בעלות הליסינג ולרכוש את הרכב ישירות מהיבואן כשאתה היד הראשונה.

פורסם

המחיר שהוצע לך פשוט לא מספיק טוב. כמו שכתב Mike808, סוזוקי SX4 האצ'בק מודל 2014 יד ראשונה עם 0 קילומטרים עולה בערך אותו דבר (ההצעה של מוטודיל יקרה, יש הצעת זולות יותר בשוק). אז למה לשלם אותו סכום ולקבל רכב משנתון נמוך יותר ועם יותר קילומטרים?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מחיר הוגן לעסקה הזו יהיה מחירון לוי יצחק מינוס 10 אחוזים. ז"א שאם מחירו הוא 102 אלף ש"ח, המחיר ההוגן הוא 91,800 ש"ח ולא שקל אחד יותר.

בכל מחיר אחר העסקה פשוט לא משתלמת לך. בסכומים הללו אפשר להשיג רכבים חדשים לחלוטין, שלא רק שלא נסעו, אלא אתה תהייה זה שיבחר את הצבע, את הריפוד וכך הלאה.

תמורת העובדה שאתה קונה רכב משומש לכל דבר ועניין, עם מעיכות פגוש - צריכה להגיע הפחתה מסויימת.

לא יקרה לאוטו דיל כלום אם ירוויחו על העסקה הזו רק 3800 ש"ח - ואם הם מתחזרים על הסכום, תן לאוטו הזה לשבת שם. אני מבטיח לך שהמחירון שלו לא עולה מדי חודש אלא יורד + הרכב תופס מקום של רכב אחר שיכול להכניס עוד כסף לקופה...

פורסם

SX4 סדאן נמכרה במוטודיל ב-94 אלף, הואגם פחות מבוקש מגרסת 5 הדלתות.

אם נסתכל על המתחרות, אז אפשר להוציא שברולט קרוז חדשה מליסינג ב-92 אלף.

אני הייתי לוקח את הרכב רק בפחות מ-90 (אולי אפילו פחות מ-85 אלף).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הייתי בטרייד מובייל כדי לחפש רכב בעצמי, קיבלתי רושם די טוב. קח בחשבון כי כל חברת טרייד אין נתונה ללחצים שונים וניתן להורידם די לרצפה. תבדוק טוב טוב את הרכב, לא משנה מה מספרים לך וגם לא משנה האמת, העיקר שהרכב הוא טוב ואם הוא עונה על הצרכים אני בטוח שהמחיר יהיה נמוך משמעותית ממה שציינת. מה שאני תמיד עושה זה פותח יד 2 במקום ומראה להם בכמה הרכב נמכר לפני מיקוח, אתה תגלה גמישות. חשוב לזכור כי טריידאינים נותנים אחריות אבל גם עושים כל מיני "טריקים", כך לדוג' קיבלתי הצעה לגולף 06 יד ראשונה מסוכנות מוכרת ב 33 אלף, טופס הבדיקה היה חשוד, אמרתי להם שנראה שעבר תאונה, ירדו איתי עד ל 17 אלף (!!), לכן קח את הרכב למכון בדיקה, ותיכנס גם למוסך מורשה, אל תוותר על שום דבר. אגב כך המעיכות שציינת מעידות על תאונה, כנראה פגוש אבל לך תדע, שווה לבדוק. בהצלחה!

• תוכן חדש...