Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי סוזוקי בלנו 1998. אני מעוניין לשים נעילה מרכזית שתנעל לי את הדלתות ואם אפשר שתפעיל את האזעקה.

היתה לי נעילה מרכזית בעבר (יש לי את השלטים עדיין) אבל עקב זה שהאוטו לא הונע למעלה ממספר חודשים אז כשהנעתי אותו (עם כבלים כמובן) האזעקה התחילה לצפצף.

הלכתי לחשמלאי שהוציא את "המוח" של האזעקה (רכיב כלשהוא) וכך פתר לי את הבעיה.

בדיעבד אני יודע שהיה צריך רק לאפס את המצבר או משהו כזה. אין מה לעשות נדפקתי.

לכן אני רוצה להחזיר את האזעקה ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. מה לקנות? איפה לחבר? וכו'. אם אפשר מדריך מסודר אני אשמח.

אני רוצה לעשות את זה לבד כך גם אלמד. האם בכלל שווה או שפשוט ללכת למישהו ולשלם לו? כמה אמור לעלות דבר כזה?

תודה מראש.

רותם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האזעקה היא MVP 375 של רב בריח.

דווקא דגם פשוט, אמין ודי מוצלח.

הצמה שלו נמצאת אי-שם מתחת להגה (אם לא הוסרה).

גם אם תחבר- היא תצטרך איפוס.

היו לי הוראות איפוס איפה שהוא. אני אחפש, אבל תנסה לגגל במקביל "איפוס אזעקה MVP375" "איפוס אזעקה רב בריח" וכו'.

כמו כן, אם תיגש למתקין מורשה של רב בריח מוטורס (תגגל, יש בכל הארץ), יש להם שירות מעולה. - אפילו יחברו לך את המוח מחדש ויאפסו לך תמורת סכום סמלי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לא נראה לי שהוציאו את הצמה כי הייתי זוכר את זה.

חיפשתי בגוגל איך לאפס אבל לא מצאתי לפי הסוג שלי.

האם מצאת את הוראות החיפוש?

פורסם

לא, לצערי, דווקא לדגם הזה חסר לי דף ההוראות. אולי דני זומרשטיין או אחד מהחברים האחרים שמר עליו יותר טוב...

אני אנסה הערב לבצע חיפוש במחשב בבית, היה לי את זה גם סרוק בPDF (כבר שלחתי את זה למישהו...).

אתה יכול לנסות להרים טלפון לשירות לקוחות שלהם (שוב- הם מאד נחמדים ושירותיים) ולבקש הוראות. אני מאמין שישלחו לך בשמחה (ואז תעלה את זה גם לכאן, למען הדורות הבאים:D). הטלפון שלהם 08-9424242.

בכל מקרה- לאזעקה הזו יש ניתוק פיזי (חוטי) אחד. ככה שאם רק היו מנתקים את המוח מהפלאג, לא היית יכול להניע. משמע שהצמה מנותקת, לפחות חלקית.

אם "יש לך מזל", אז המתקין היה חאפר, ולא הסיר אותה לגמרי מהרכב.

אם אתה מוצא את הפלאג מתחת להגה (תצטרך לפרק פלסטיקה) , אתה יכול לנסות לתקוע ולראות מה קורה- יכול להיות שהיא תתאפס מעצמה (אחרי שלא היתה מחוברת הרבה זמן), יכול להיות שהנעילה/פתיחה עדיין מחוברת.

פורסם

אז מה שאתה אומר אם אני מבין נכון :

1. לפתוח פלסטיקה מתחת להגה (3 ברגים)

2. לחפש את הפלג ולחבר (אם אני מוצא)

3. לחבר את החוט לצמה (מ"א צמה? מצטער על הבורות שלי במושגים)

4. לקוות לטוב. :)

ניסיתי להתקשר לטלפון ששלחת לי לא עונים לי (אחרי 10 דקות המתנה)

פורסם

הצמה היא קבוצת חוטים שבקצה שלה יש שקע שמתאים לתקע שביחידה שצילמת.

יהיו שניים כאלה- אחד עם הרבה חוים והשני עם שניים.

בקשר לטלפון- לא עבדתי איתם עשר שנים. יתכן ומשהו השתנה...

פורסם

פתחתי את הפלסטיקה.

חיברתי את המוח רק לחיבור הלבן.

4 וינקרים התחילו לפעול.

השלט לא עבד (נעילה/סגירה) אבל היה אפשר להניע את האוטו.

האם צריך להיות עוד כבל שם של שני חורים?

לא מצאתי לאן לחבר את שני הברזלים (כמו של תקע אמריקאי)

• תוכן חדש...