Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירמוט ומחיקת Windows XP וחזרה ל- Windows 98. כיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח,

מחשב מסוג פנטיום 3 450 עם 384 מ"ב זיכרון SDRAM שנרכש כחדש בינואר 2000 (זאת אומרת לפני 14 שנים). הוחלף ספק כוח בשנת 2005.

המחשב מתקשה מאוד (מאוד) להריץ תוכנות בסיסיות ואינטרנט באופן כללי. אני מקבל כל הזמן הודעות שאין זיכרון וכ'.

אני רוצה לחזור לחלונות 98 ואופיס 2003, בזמנו לא היו לי בעיות של מהירות גם עם 64 מ"ב זיכרון פנימי.

השאלה שלי היא: איך אני עושה זאת?

בחלונות 98 היה לי DOS, הייתי נכנס לפקודות ורושם c: format. בחלונות XP אני לא יכול לעשות את זה, אז איך אני מפרמט את כל הדיסק הקשיח? זה 30 ג"ב וזה מחולק לשני כוננים (C ו- D) אם זה משנה.

תודה רבה,

גיא.

נ"ב

זה מחשב אספנות שמשמש רק לדברים ספציפיים, יש לי בכלל מחשב אחר לשימוש יומיומי.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. ממש לא ממליץ על חלונות 98. עדיף כבר התקנה נקיה של XP, המחשב יעבוד בסדר גמור.

2. בכמה זיכרון המחשב הנ"ל תומך בכלל? כנראה עד 512 מגה. רוצה סטיק נוסף של 128 מגה SDRAM בחינם? יש לי מיותרים...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כשראיתי את הכותרת הייתי בטוח שזו עוד אחת מההקפצות ההזויות של רז :shock:

אם אתה רוצה להמשיך ולתחזק את המחשב-אספנות יש לי בבויידם דיסק של windows 98 חדש ומקורי עם סריאל שמעולם לא נפתח.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

XP עדיף על 98 - במיוחד על חומרה חלשה.

אם זכורני נכון - יש לפרמט ל FAT32 לכבוד התקנת ה- 98 (אם אתה מתעקש).

יש לי כנראה גם SDRAM-ים איפשהו, אם תצטרך.

:turn-l:
פורסם

השאלה שלי היא: איך אני עושה זאת?

שם דיסק התקנה של ווינדוס 98 בכונן CD, עושה boot from CD בביוס ובתפריטי ההתקנה של הווינדוס בוחר לפרמט את הדיסק הקשיח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עזוב אותך מ 98. יש לי דיסקטים כולל סריאל של 3.11. אם תרצה אז אני יכול גם לפנק אותך בדיסקטים של הקיוטקסט לחלונות (ועכשיו בלי ציניות, זה אחד ממעבדי התמלילים הכי נוחים שעבדתי עליו אי פעם).

אם אני זוכר נכון כשה XP עולה אתה יכול ללחוץ F8 ולקבל תפריט שמאפשר להעלות את המחשב במצב דוס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני דווקא ממליץ להתקין גירסא קלילה של לינוקס כמו LUBUNTU או PUPPY. על כל המחשבים הישנים מזמן רץ אצלי לינוקס כלשהו (גם בלא ישנים למען האמת). לינוקס זה פשוט תענוג.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

LOL בחיי שחשבתי שזה פוסט מ1 באפריל, אתה רציני לגבי המחשב הזה והזמן שאתה משקיעה בהתקנות ותחזוקה שלו? מאיזו סיבה? עניין של כסף או אספנות?.

איזה אתרים אתה רוצה שהמחשב יגלוש בהם? המחשב מתאים רק לאתרי HTML פשוטים כמו חיפוש של גוגל ולא יותר, עדיף שתחברו למסך איזה סטיק אנדרואיד של כמה דולרים ותקבלו מערכת מולטימדיה נורמאלית.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

צביפר,לא לכולם מתאים לינוקס,ומרבית האנשים לא יודעים בכלל מה זה,על אחת כמה וכמה איך זה נראה או איך עושים דברים הכי בסיסיים שבעולם :)

יובל,אתה צודק (FAT32) מה שאומר למחוק מחיצה (לגבות נתונים לפני כמובן),ליצור חדשה (מישהו אמר FDISK? :D) ולפרמט\להתקין דרך הדיסק.

אם אתה ממש ממש מתעקש על 98,תשאיל ממישהו התקנה של SE (second edition ושיהיה באנגלית

התקנה בעברית זו רוגלה הכי גרועה,יותר גרוע ממיטב ה SPYWARE שמקבלים במייל ואיפה לא..

מחשב עם חומרה כזו עדיף לתרום לאיזה גן ילדים (יריצו עליו יש לי סוד\מיץ פטל ושאר דברים ישנים משנות ה90)

אאל"ט עד 1000ש"ח אפשר לקנות היום אחלה מחשב נייח (רק מארז,בלי מסך),וזה יהיה לך עדיף עשרות מונים על הגרוטאה הזו (no offence)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מצטרף להמלצה על XP אבל מדגיש שעדיף למצוא גרסה מאוד ישנה ללא ה-SP שתהיה קלה יותר על משאבי המחשב.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)
1. ממש לא ממליץ על חלונות 98. עדיף כבר התקנה נקיה של XP, המחשב יעבוד בסדר גמור.

2. בכמה זיכרון המחשב הנ"ל תומך בכלל? כנראה עד 512 מגה. רוצה סטיק נוסף של 128 מגה SDRAM בחינם? יש לי מיותרים...

המחשב בשנים האחרונות על התקנה נקיה של XP, והוא לא זז בכלל...

לגבי הזכרונות יש לי 3 כרטיסים כפול 128 מ"ב, ואין לי עוד סטוקים פנויים על הלוח אם. תודה בכל מקרה :)

כשראיתי את הכותרת הייתי בטוח שזו עוד אחת מההקפצות ההזויות של רז :shock:

אם אתה רוצה להמשיך ולתחזק את המחשב-אספנות יש לי בבויידם דיסק של windows 98 חדש ומקורי עם סריאל שמעולם לא נפתח.

איתמר

תודה, גם לי יש דיסק של חלונות 98 מקורי :) עלה הרבה כסף בזמנו.

XP עדיף על 98 - במיוחד על חומרה חלשה.

אם זכורני נכון - יש לפרמט ל FAT32 לכבוד התקנת ה- 98 (אם אתה מתעקש).

יש לי כנראה גם SDRAM-ים איפשהו, אם תצטרך.

מפורמט כבר ל- FAT 32.

של כמה הכרטיסי זיכרון?

שם דיסק התקנה של ווינדוס 98 בכונן CD, עושה boot from CD בביוס ובתפריטי ההתקנה של הווינדוס בוחר לפרמט את הדיסק הקשיח.

אני אנסה, תודה.

עזוב אותך מ 98. יש לי דיסקטים כולל סריאל של 3.11. אם תרצה אז אני יכול גם לפנק אותך בדיסקטים של הקיוטקסט לחלונות (ועכשיו בלי ציניות, זה אחד ממעבדי התמלילים הכי נוחים שעבדתי עליו אי פעם).

אם אני זוכר נכון כשה XP עולה אתה יכול ללחוץ F8 ולקבל תפריט שמאפשר להעלות את המחשב במצב דוס.

גם אנסה :) אני זוכר שאפשר להעלות במצב בטוח.

LOL בחיי שחשבתי שזה פוסט מ1 באפריל, אתה רציני לגבי המחשב הזה והזמן שאתה משקיעה בהתקנות ותחזוקה שלו? מאיזו סיבה? עניין של כסף או אספנות?.

איזה אתרים אתה רוצה שהמחשב יגלוש בהם? המחשב מתאים רק לאתרי HTML פשוטים כמו חיפוש של גוגל ולא יותר, עדיף שתחברו למסך איזה סטיק אנדרואיד של כמה דולרים ותקבלו מערכת מולטימדיה נורמאלית.

אני משמר אותו רק לאספנות ומשחקי DOS של פעם, אמי רכשה לי אותו תמורת 8,000 ש"ח בזמנו כחדש לפני 14.5 שנים כשהייתי תלמיד בבית הספר. בוא נגיד שהמצב הכלכלי באותה התקופה היה על הפנים (ניסחתי בעדינות), ובתור אם חד הורית היה צריך הרבה אומץ לעשות דבר כזה. היא קנתה את המחשב הזה כדי לא יהיו לי בושות להביא חברים הביתה, וכדי שאוכל להדפיס עבודות לכיתה... כי לכולם היו מחשבים. אז לא צריך לצחוק על המחשב הזה, שבאופן מפתיע מאוד מסרב למות בכל תוקף.

תודה גם למי שהגיב בה"פ! קראתי הכל.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

ההפך עדיף SP,שיהיה לו כמה שפחות עדכונים להוריד (ד"א לכל בעלי החוקיים,משבוע שעבר כבר אין תמיכה במערכת הזו)

ללא SP הוירוס הראשון שהוא יהיה חשוף אליו הנו ה BLASTER (או איך שקראו לאקספלויט הזה).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...