Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירמוט ומחיקת Windows XP וחזרה ל- Windows 98. כיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו SSD של היום ;)

סלרון היה זבל של דבר,לא פגשתי אחד שרכש והיה מבסוט מהתוצאה הסופית,כולם התלוננו על איטיות דרסטית ובסוף שדרגו למעבד נורמלי של אינטל,או AMD (סדרות אתלון לתולדותיהן)

אני חושב שאפילו מהר יותר. הרי מערכת הפעלה לקחה כ30 מגה כולל כל המודולים, הייתה קלילה בטירוף ולמחשב היה 256 מגה זיכרון. היא פשוט כולה יכלה לרוץ מזיכרון מטמון של דיסק קשיח.

לא מזמן התקנתי איזה שרת דואל קסאון עם מערכת על SSD. הוא עובד מדהים ומגיב יוצא דופן, אבל עדיין אני בטוח שאותו 3.11 עבר הרבה יותר מהר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמו SSD של היום ;)

סלרון היה זבל של דבר,לא פגשתי אחד שרכש והיה מבסוט מהתוצאה הסופית (אפילו המעבדים של סייריקס,דמוי-x86 היו מהירים יותר),כולם התלוננו על איטיות דרסטית ובסוף שדרגו למעבד נורמלי של אינטל,או AMD (סדרות אתלון לתולדותיהן)

וואו, אט'לון זה פרהיסטוריה רצינית :)

היה לי מזמן ממש, Athlon XP 1600 או 1800.

זה היה מעבד כל כך גרוע, היה מתחמם בלי סוף.

לפחות אחר כך שני מעבדי AMD שהיו אצלי, הצליחו לתקן את התדמית. :)

אגב, סלרון, לאחותי היה שולחני עם סלרון D בסוקט 478. דווקא עבד יפה. שדרגתי לה לP4 כשהיה לי סתם מעבד מיותר.

אני חושב שאפילו מהר יותר. הרי מערכת הפעלה לקחה כ30 מגה כולל כל המודולים, הייתה קלילה בטירוף ולמחשב היה 256 מגה זיכרון. היא פשוט כולה יכלה לרוץ מזיכרון מטמון של דיסק קשיח.

לא מזמן התקנתי איזה שרת דואל קסאון עם מערכת על SSD. הוא עובד מדהים ומגיב יוצא דופן, אבל עדיין אני בטוח שאותו 3.11 עבר הרבה יותר מהר.

המחשב שלי גם מעלה מערכת הפעלה (7) תוך כמה שניות. לדעתי לא יותר מ10-15 שניות.

(I5 4430, 8GB RAM, SSD 128GB+1TB+2TB HDD, GTX650)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
וואו, אט'לון זה פרהיסטוריה רצינית :)

היה לי מזמן ממש, Athlon XP 1600 או 1800.

זה היה מעבד כל כך גרוע, היה מתחמם בלי סוף.

לפחות אחר כך שני מעבדי AMD שהיו אצלי, הצליחו לתקן את התדמית. :)

אגב, סלרון, לאחותי היה שולחני עם סלרון D בסוקט 478. דווקא עבד יפה. שדרגתי לה לP4 כשהיה לי סתם מעבד מיותר.

המחשב שלי גם מעלה מערכת הפעלה (7) תוך כמה שניות. לדעתי לא יותר מ10-15 שניות.

(I5 4430, 8GB RAM, SSD 128GB+1TB+2TB HDD, GTX650)

10-15 זה כבר לא כמה שניות, אני מדבר על זה שמאז שDOS מתחיל לעלות ועד ש3.11 כבר עלתה ומוכנה עברו משהו כמו 2~3 שניות לכל היותר. עוד לא ראיתי שום מחשב שעובד בקצב כזה.

גם לי היו אלטון, שלי היה XP 1900+ והוא לא היה מתחמם כי היה לי גוף קירור איכותי מנחושת, המאוורר שם עבד קבוע על 6000סל"ד+ ועשה המון רעש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מדבר על 10-15 שניות מרגע הדלקת המחשב, כלומר כולל העלאת הביוס וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

דור, זה לא משנה איזה SSD יש, כמה מעבדים וכמה ליבות. לספור צריך מרגע שמערכת הפעלה מתחילה לעלות. כי יש מחשבים שדיאגנוסטיקה לוקחת הרבה זמן. זה לא מעיד על ביצועים גרועים. שרתים ותחנות עבודה (אמיתיות) הדיאגנוסטיקה לוקחת הרבה זמן כי עושים בדיקה מעמיקה להרבה חומרה.

פורסם

מרגע שאני רואה את הStarting Windows?

אבצע בדיקה עבורך מחר.

אגב, זה כן משנה איזה SSD יש. לכל כונן SSD ביצועים שונים. אלו משפיעים על זמני תגובה וזמן העלאת מערכת ההפעלה.

פורסם

אכן אתה צריך לספור מהופעת הלוגו (starting windows) עד לרגע הקשת הסיסמה (או אם אין אצלך,אז הופעת שולחן העבודה)

אז זה באמת 10-17שניות.

אצלי לדוגמה רק המסך בדיקת דיסקים (AHCI) לוקח בשקט עוד 10שניות..(מזכיר לי את הימים עם צורב SCSI..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אגב, זה כן משנה איזה SSD יש. לכל כונן SSD ביצועים שונים. אלו משפיעים על זמני תגובה וזמן העלאת מערכת ההפעלה.

ברור שזה משנה. הכוונה שלי הייתה אחרת, דיברתי על אקסטרא זמן שלוקח לפני שמערכת הפעלה עולה ובזמן הזה באמת לא משנה אם יש לך SSD או משהו אחר. התהליך של ביוס לוקח לפי סוג מחשב וזה לא מצביע על ביצועים.

פורסם

10 שניות למסך של AHCI? המחשב שלי, שנרכש לפני 6 שנים ב1500 ש"ח, ומאז נוספו לו שני דיסקים, כולל WD Green שידוע באיטיות שלו, עובר את המסך הזה תוך שניה או אפילו פחות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בנוגע למערכת הפעלה, אני זוכר בתקופה שלי בשיטוטים בפורומים של OC וכו', יש גירסה קלה של XP בלי כל השירותים ודברים מתקדמים בשביל הרצת באנצמארקים וניקוד מקסימלי, לעתי אתה צריך להתקין את הגירסה הזו וזה אמור להספיק לשימושים של המחשב, אנסה לחפש, זה היה בxtremesystems.org.

קוראים לה tinyXP והיא היתה מערכת מעולה ויציבה. הסיבה העיקרית לשיפור הביצועים היה אי שמירת נקודות system restore

יהודה

פורסם

יעבוד לך הכי טוב עם 2000

עדיין יש לי מחשב נייד משנת 97, סלרון 266 מהץ, 64 ראם, זיכרון גרפי 1.5 מגה.

מריץ win2000 הרבה יותר מהר מ ה98se שהגיע עליו במקור.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מצ"ב תמונות של המחשב...

אם אני מקשיב לכם להשאיר את ה- XP, אני יכול להשאיר XP ולהתקין בנוסף 98 לצורך נוסטלגיה? יש מקום. אם כן איך עושים את זה?

תמונה1 003.jpg

תמונה1 004.jpg

פורסם

מפרמט את ההרדיסק לגמרי,

בונה שתי מחיצות.

קודם כל מתקין את ה98 (עדיף SE כמו שאמרו לך),

ולאחר מכן במחיצה אחרת מתקין את הXP.

ואז יהיה לך תפריט בהדלקת המחשב שתוכל לבחור איזו מערכת הפעלה תעלה.

אני גם עבדתי ככה כשהייתי צריך XP, במקביל ל7. (ה7 הייתה קבוע בשימוש, הXP בקושי)

אם אתה מעוניין בזכרונות SDRAM שסתם שוכבים לי במגירה, אני במרכז ביום חמישי.

פורסם

היה לי שהיה אצלי מחשב במארז דומה, נדמה לי אפילו שנרכש אצל MDS.

אאל"ט אם תיצור בדיסק מחיצה נוספת תוכל להתקין עליה את ה-98, וב-boot תקבל תפריט שיאפשר לך לבחור בין ה-XP ל-98. שים לב ש-98 אינו תומך ב-NTFS, כך שיהיה עליך לפרמט את אותה מחיצה ב-FAT32.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...