Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים ,

לאחר הרבה מחשבות בנושא החלטתי בסוף שיחד עם החלפת הסאב אחליף גם את הדאבל דין לאיזה אחד איכותי.

הנוחכי אומנם מצוין מבחינת אופציות אבל האיכות ונוחות השימוש לא משו בכלל בלשון המעטה.

אבקש את המלצתכם על דאבל דין תחת האילוצים הבאים :

דיבורית bt טובה.

חיבורי aux , usb.

ממשק נוח ומפורט (רצוי מאוד מאוד שיקרא שירים גם בעברית ויציג בכמה mbps השיר)

gps מובנה , כלומר שאוכל להכניס את הכרטיס שיש לי כרגע ולהשתמש בתוכנה (לא חובה אך רצוי מאוד).

וכמובן יציאות פריאמפ כמה שיותר טובות /איכותיות.

והכי חשוב שאני יוכל להתאים אותו לאיביזה שלי בלי בניות או התאמות מיוחדות (איביזה fr 2014)

כמו כן אשמח לפירוט לגבי איזה חברה עדיפה ולמה וכו...

עריכה : כמו כן יש לי אייפד מיני עם תקשרות סלולרית וחשבתי שיכל להיות נחמד אולי להשתמש בו בתור יחידת ראש , מה העלות של התקנה כזאת ומה אצטרך ? אשמח לפרטים ממישהו שעשה משו דומה.

תודה רבה מראש לכולם.

עריכה אחרונה על ידי Jeka.E

2017 Type R

פורסם

טוב אז עושה רושם ש pioneer 8550bt עונה על כל הדרישות הללו (רק לגבי ההתקנה לא ידוע לי)

אשמח לחוות דעת עליו וכמובן הלצות לגבי מכשירים נוספים.

תודה.

2017 Type R

פורסם

אהלן (תורי לעזור לך)

יש לי את המכשיר, דאבל דין לא פחות ממדהים!

עונה לכל הדרישות שלך, ההתקנה עצמה לא תדרוש ממך כלום חוץ ממתאם דשבורד (במידה ויש לך מערכת מקורית)

ההתקנה סטנדרטית, כמובן תוסיף לעלות גם מתאם PAC (אם יש לך שליטה על המערכת מההגה)

פורסם

תריץ חיפוש על השרשור שלי לגבי נקסוס 7 וגם האחרון שפתחתי לגבי אנדרואיד כנגן היי אנד

במקום לבטל את יחידת הראש תשאיר אותה ותוסיף פרוססור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אממ נשמע מסובך האמת , פרוססור יש , אבל למשל יש בעיה מה אני יעשה עם מצלמת רוורס למשל ?

בקיצור לא יודע עד כמה זה ריאלי , יש בכלל המלצות למכשרים או שללכת על הפיונר הנ"ל ?

תודה.

2017 Type R

פורסם (נערך)

אם לא טאבלט ורק דאבל דין,יש 2 אופציות מעולות,אלפיין W502 או JVC816

אם הייתי הולך על דאבל דין בהחלט שהייתי בוחר באחד מאלה...(טוב אולי הייתי חוסך ל W910 :) )

עריכה אחרונה על ידי DAn-BP 1.8

Scan Speak

פורסם

אממ , דן אפשר פירוט למה דווקה אותם ?

ודווקה יש לי אפשרות להביא את ה 910 , פשוט אלפיין עד כמה שהוא איכותי תמיד נראה לי נורא מאחר טכנולוגית מבחינת פיצרים והממשק גם לא הכי נחמד.

יכל להיות שאני מפספס משהוא ?

2017 Type R

פורסם

מעבר לפיצ'רים יש לשניהם איכות סאונד טובה,עולה על מה שיש בהרבה מכשירים.

ה 910 זה משהו אצלי שהתחברתי אליו מאז ששמעתי-בחיבור אופטי לפרוססור ביט 1,ממש אהבתי אותו.

Scan Speak

פורסם

ראיתי ביקורות על המכשיר נראה טוב סך הכל אבל יש הרבה אבל , הגיפיאס לא עובד בארץ , רדיו גם כן , הוא נראה איטי לפחות ביוטיוב.

מה שכן חד משמעית בכל מקום נאמר שאיכות הסאונד מעולה.

לא יודע העם זה שווה את זה.

אחכה לעוד דעות :)

תודה.

2017 Type R

פורסם

אוקי נראה שיש בו באמת הכל , אגב זה דגם שנגמר ב R מה ההבדל בינו לבין הרגיל ?

ובאופן כללי זו ההמלצה הגורפת אין המלצות אחרות בכלל ?

משום מה יותר מושך אותי פינור למשל ה 8550bt.

יש בכלל מקום להשווא ?

2017 Type R

פורסם

הR הינה גרסה אירופאית, ההבדל הוא שתדרי הרדיו מכויילים לשיטה האירופאית (מתאים לארץ), לגבי הgps והעברית מדובר על מכשירים שנמכרים ספציפית לשוק הישראלי, במכשיר אירופאי סטנדרטי לא יהיה עברית ותוכנת הigo לא תתאים. אגב, בעניין העברית, במידה ואני לא טועה מדובר רק על הדיבורית וcd text בלבד!

• תוכן חדש...