Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני - i10 או פיאסטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

לאחרונה רכשתי במבצע חבר יונדאי i10. המחיר היה 57400 לדגם הידני 1.0

מכיוון שיונדאי הבטיחה לי שהרכב יגיע עד יולי-אוגוסט , אני בינתיים מחפש גם אופציות אחרות לרכבים אחרים.

יש עכשיו מבצע חבר על הפיאסטה - 69000 הדגם הידני 1.25 עם מערכת מולטימדיה.

עשיתי נסיעת מבחן על הi10 והתלהבתי מאוד. אם היא הייתה במלאי הייתי לוקח אותה בלי לחשוב פעמיים.

מה לגבי הפיאסטה? חיפשתי ביקורות עליה באינטרנט. מצאתי ממש מעט, הרוב על הדגם של 2013, וכמעט כולם על הדגם 1.6 האוטומט. ממה שהספקתי לראות, הinterior שלה ממש לא לטעמי.

מבחינת הבדלי הגודל - זה לא ממש חשוב לי. אני בחור צעיר בלי משפחה וילדים, ויותר חשובה לי צריכת הדלק וחווית נסיעה.

הבדלי המחיר - כן כמובן שזה שיקול, אבל אם הרכב משמעותית "משדרג" אותי אני בהחלט מוכן ללכת על הפיאסטה.

מה דעתכם? שווה לקבוע גם נסיעת מבחן על הפיאסטה?

פורסם

לפי מה שרשמת,תחכה עד ליולי-אוגוסט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא חושב שיש כל כך מה להשוות.

הפיאסטה מכונית גדולה יותר, מהירה יותר, מהנה לנהיגה יותר. חושב שתהיה גם יותר יקרה לאחזקה (ביטוח, דלק). היא גם תהיה פחות סחירה (משום מה לא עולות הרבה פיאסטה ידניות על הכביש)

היונדאי תהיה חסכונית יותר ואני מאמין שתשמור קצת יותר על ערכה לאורך השנים (מן הסתם ככל שמחיר הקניה זול יותר ירידת הערך תהיה נמוכה יותר). היא תהיה גם יותר איטית והרבה פחות מהנה.

האם שווה את הפער של 11.5K? לא בטוח ובמיוחד לאור מה שהצגת כדרישות הסף שלך.

השכל אומר יונדאי. הלב יגיד פיאסטה. אבל אם אתה אומר שהפיאסטה 'לא עשתה לך' את זה אז הנטיה תהיה לחכות ליונדאי.

תתחדש

פורסם

נסיעת מבחן על הפיאסטה עשויה לעזור. יכול להיות שתתאהב ותעדיף, ויכול להיות שפחות תאהב ואז נפתרה הדילמה.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

לדעתי (וזה גם מה שאני עשיתי לפני כחודשיים) אם ההפרש במחיר לא משחק אצלך תפקיד וחשובה לך חווית הנהיגה, עדיף ללכת על רכב סופרמיני ולא מיני, אתה רוכש גם ככה רכב ידני צריכת הדלק לא תהיה שונה בהרבה אבל חווית הנסיעה שונה לחלוטין, תקבע בכל מקרה נסיעת מבחן כך תוכל להתרשם בעצמך ולהחליט.

• תוכן חדש...