Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מציע לך שתבדוק טוב לפני שאתה רץ לשלם על ניקוי מצערת.

סה"כ שאתה מכניס ל-D הטורים יורדים. אבל חוץ מזה אין משחק - הם לא עולים שוב או יורדים.

ולמה שיהיה רייקול על ניקוי מצערת?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהנחה שהמדובר בניקוי מצערת: אם אני לא מתקן את זה, האם הרעידות האלו יכולות להרוס את תושבת המנוע או את תושבות הגיר או משהו אחר ?

מה עלות של ניקוי מצערת ?

פורסם

תלוי איפה אתה תנקה, אתה יכול לנקות גם לבד.

אם אתה מחליט לנקות לבד תקרא קודם.

אני גם (כנראה) באותה בעיה זהה לשלך.

מקווה שזה יסתכם במצערת מלוכלכת.

פורסם
semi-t, תודה רבהההה !!! אז עכשיו ברור שהבעיה היא לא ממערכת הבלמים אלא מניקוי המצערת.

עכשיו שאלותיי הן כאלו:

א. האם מדובר ב-recall שהחברה מבצעת בדגמים המצויינים בהוראות שצירפת בחינם או שהמדובר בהנחיות לתיקון בעייה ? ככל שהדבר כרוך בתשלום, מה עלות ניקוי המצערת ?

ב. אם אני לא מתקן את זה, האם הרעידות האלו יכולות להרוס את תושבת המנוע או את תושבות הגיר או משהו אחר ?

ג. והכי חשוב: מאיפה מצאת את הוראות היצרן האלו ? יש אתר עם כל הוראות היצרן ? מה הכתובת שלו ? האם יש עוד הוראות כאלו ביחס לרכב ? recall נוספים ביחס לדברים אחרים ברכב ?

היי,

בעיקרון זה היה ריקול לדגמים בארה"ב ובמוסך המורשה שעשו לי את זה, אני אכן שילמתי על זה (כ-80 ש"ח), אבל לפחות ידעתי ממה

נובעת התופעה אצלי.

אם אתה לא מתקן, אז הרכב פשוט ימשיך לרעוד אצלך, אני לא יודע מה יהיו ההשלכות העתידיות.

הוראות יצרן אפשר לחפש ברשת, תנסה חיפש מילים כמו Mazda 3 2008 TSB

אם הייתי במקומך הייתי עושה ניקוי מצערת (זה לא יזיק), ואם הבעיה עדיין תמשיך אז הייתי מתרכז במשאבת בלם כפי שהזכירו לפני.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

semi-t, המון תודה.

יש שם באיזור המצערת חיישנים מיוחדים ויקרים ? ניקוי מצערת יכול להיות מסוכן לאיזה חיישן ?

האם אני יכול לעשות זאת בעצמי בלי לגרום לנזק מיותר ?

• תוכן חדש...