Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מצאתי את המטוס המלזי- MH370!!!

הוא פשוט ניתקע במכס ונעלם מהמעקב!

mh370.jpg

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חזק! :roflmao:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

Hwgeek, אחד טובים!

קשה לי להאמין שהוא נחטף, אבל אולי כן, והחוטפים מעלימים ראיות לגבי מקום הימצאם ע"מ למנוע פעולות חילוץ.

יש מצב שאיזה מדינה הפילה אותו בשוגג ופשוט לא מודה.

תעלומה רצינית.

SCANSPEAK

פורסם

מה שכן, הכי מעצבן זה שאם אני קורה לאמא שלי לחפש את המטוס המלזי הזה- היא מוצאת אותו בשניה!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

קראתי איפשהו שכמה ימים אחרי ההעלמות, הטלפונים הסלולריים של הנוסעים עדיין צלצלו, פשוט אף אחד לא ענה. אם זה נכון:

1. המטוס לא התרסק לים, אחרת הטלפונים לא היו עובדים.

2. המטוס לא התפוצץ מאותה סיבה.

3. הנוסעים הופרדו מהמטען שלהם, אחרת מישהו בטח היה מצליח לענות או לשלוח SMS.

4. לאמריקאים: חשבתם לנסות לאתר מאיפה מגיעים אותות הטלפונים? תעזבו שניה את המכ"ם.

5. המטוס נחטף ומוחבא, את הנוסעים ככל הנראה הרגו - אחרת היו מציבים דרישות כופר.

פורסם (נערך)

כל כך ברור שזו פיקציה! דואר ישראל לא מעדכן את מעקב המשלוחים שלו כבר כמה חודשים.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
אטיופים הקרינו עליו DEW.

:D

מה קורה עם הבחור ההוא? נראה שהוא עדיין מעדכן בבלוג על בסיס יום יומי...

אגב כל הטענות של "המטוס לא התרסק בים כי הסלולרים עדיין מצלצלים" - היום לא חסר מכשירים עמידים למים :)

פורסם

המטוס מצוייד בתיבת הילוכיםdsg,ומנוע מתקדם tsi,מכיוון שהוא טס באזור עם לחות גבוהה ואבק הגיר כשל,ורצועת התזמון של המנוע התרופפה,הוא נחת לתיקונים באזור בלי קליטה,מחכים שהחלקים יגיעו מגרמניה..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם (נערך)

גם המוצרים שלי מאיביי נעלמו ממסכי דואר ישראל יכול להיות שיש קשר?

אם נהיה רציניים, הרי הקופסאות השחורות אמורות לשדר את מיקומם ללא קשר למטוס למשך שבועיים מדוע הם לא משדרות?

ועוד משהו ,מה זאת אומרת שרדאר לא מגלה מתחת ל500 מטר? אז מה כל מדינה חשופה להתקפת מטוסים מבלי שיגלו אותם אם הם טסים מתחת ל500 מטר? הרי ברור שלא ויש אמצעים אחרים כדי לעקוב אחרי כלי טיס גם ללא הרדאר.

לדעתי, משהו מסריח מאוד קורה עם המטוס הזה

עריכה אחרונה על ידי michael carmi

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

למיטב הבנתי מדובר על אותות אקוסטיים שהקופסאות השחורות משדרות כשהן מתחת למים. אתה צריך להיות בסביבה בשביל לקלוט אותם.

לגבי רדאר, יש לו בעיית כיסוי ממשית בגבהים נמוכים, אבל מצד שני, קשה מאוד לטוס בגובה נמוך בגלל מכשולים והחזר גלי הדף מהקרקע. מטוסי קרב שחודרים לאזורים מוגנים בגובה נמוך עושים זאת עם סיכון רב, או באמצעות מכ"ם עוקב קרקע, משהו שלא נמצא במטוסי נוסעים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ביגלל זה מפחדים מטילי שיוט.... זהו עקרון הפעולה שלהם וקשה מאוד לגלות אותם עד שמאוחר מידי.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...