Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכל חברי הפורום.

בזמן האחרון שמתי לב לנזילת שמן מהמנוע. אני רוצה לציין שהבעיה התחילה לפני כמה ימים, נפסקה לכשלושה ימים, והיום בבוקר חזרה שוב.

צירפתי כמה תמונות כדי שתוכלו לראות מאיפה הנזילה. מדובר בנזילה של כרבע כפית שמן, ז"א כמות לא גדולה במיוחד, אבל זה בכל זאת מדאיג אותי ואשמח לקבל הצעות, כיוונים ומידע על הבעיה.

לפי דעתי (שאי כמעט ולא שווה כלום מחמת העובדה שאני חובבן בכל הנושא הקשור לרכב), הבעיה נובעת בגלל שהגומייה שצריכה לאטום את המקום זזה, ולכן מאפשר בריחת שמן. חשוב לציין שאני חושב כך משום שהשמן נוזל רק מנקודה אחת כביכול כלפי מטה, ולא מכלל האיזור.

המון תודה על העזרה.

IMAG0522.jpgIMAG0521.jpg

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

ועם לא עזר תנגב טוב טוב את האזור, ותראה תוך כמה זמן חוזרת אותה כמות הנזילה, עם פעם בכמה חודשים לא נורא, עם מיידית או אחרי זמן קשר צריך להחליף את ה-5 ברגים של האטמים שבאים כסט, סיפור זול מאוד.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

חיזקתי את הבורג לפי עצתכם, ובינתיים נראה כי הנזילה לא חוזרת על עצמה. נקווה שכך זה גם ימשיך.

תודה רבה!

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

• תוכן חדש...