Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים רציתי עזרה בחיבור החוטים בין צבע לצבע ידוע אבל נשארים חוטים

אפשר הסבר איך לחבר צמה לצמה ? אפור לאפור אפור פס שחור לאפור פס שחור זה אני יודע רמקולים וכו״ מה קורה הלאה .

תודה לכל מי שתורם את עזרתו . חשוב וקריטי

פורסם

אין פה הרבה מה לעשות.

חוטים לפי צבע-רמקולים,מתח אחרי סוויץ,מתח קבוע,אדמה.

דבר אחד מיוחד יש פה וזה הכבל הארוך בצבע ירוק בהיר שצריך להתחבר לחוט ה- של בלם היד כדי שתוכל לראות סרטונים כאשר הרכב עומד. אם אתה רוצה לראות סרטים במהלך נסיעה אני חושב שאפשר לעקוף את זה ע''י חיבור של החוט שתיארתי לאדמה קבועה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בתמונה הראשונה שהעלתה זה צמה שצד שלה מתחבר לצמה המקורית של האוטו ומהצד השני שקע אירופאי/אוניברסלי.

בתמונה השנייה זה צמה שמתחברת לדאבל דין וצד שני בלי קונקטור.

אני לא כלכך אוהב לחתוך כבלים בתוך האוטו, אז אני הייתי מחפש במקום הצמה השנייה צמה שקונקטור מצד שאחד שלה זה לדאבל דין וצד שני קונקטור אירופאי/אוניברסלי. ככה לא צריך להתעסק עם שום חיתוכים, אלא רק לחבר כמו שקע לתקע.

תנסה לעבור אצל כמה מתקינים באזור שלך, או שתחפש באיביי. תכתוב שם XXX ISO WIRE. ה-XXX זה הדגם של הדאבל דין שלך.

פורסם

קודם כל תודה על התשובות שלכם !

ובדקתי באינטרנט בדקתי אצל מוכרים חנויות מה לא .

אין את הכבל הזה תאמין לי זה יכול להיות פתרון ממש נוח ישר להתקין את זה ככה אבל אין מה שנותר לי זה רק צבע לצבע אבל נשאר כמה חוטים מיותרים

אמרו לי שאת החוט הירוק בהיר הארוך לחבר לחוטים השחורים

יכול להיות?

פורסם

אז ככה חיברתי בניהם ונשארו חוטים שלא מתאימים בצבע כל כך אם תוכלי להסביר לי לאן לחבר אותם בצבעים אני אשמח הינה תמונות :

njdomuddc5m4.jpg

flzm1xgdjnnk.jpg

פורסם

...up

בבקשה חברים שלב אחרון בחיבור הצמה סתכלו מה בתמונה נשאר לי לחבר .

איזה צבע לצבע ?

נשארו חוטים לא דומים בצבע כמו לדוגמא צהוב עם פס

מה שתואם חיברתי כבר כמו לדוגמא אפור לאפור אםור פס לאפור פס תודה עם הערכה למי שבאמת עוזר לי !!

חג שמח

פורסם

לא מחברים כבלים רק לפי הצבע, צריך להבין קודם מה הצבע אומר

לפי התמונה הזאת http: //i564.photobucket .com/albums/ss84/Bandit32 GTR/images .jpg (תוריד רווחים כי אני לא יכול עדיין להעלות תמונה או לינק) ולפי הזכרון שלי:

לבן- רמקול שמאלי קדמי

אפור- רמקול ימני קדמי

ירוק- רמקול שמאלי אחורי

סגול- רמקול ימני אחורי

שחור- מינוס

צהוב- פלוס

אדום- פלוס אחרי סוויצ'

כתום- המסך משנה בהירות לפי תאורת הרכב (אני לא חיברתי)

כחול יותר כהה- תגבור אות לאנטנה (אני לא חיברתי)

כחול פחות כהה- רימוט, לא צריך לחבר. אם יש לך מגבר אתה לוקח את הרימוט מהצמה של הדאבל דין כדי שתשלוט ממנו על המגבר.

בצמה של הפיונר (לפי מה שאני זוכר):

הרמקולים באמת לפי הצבע כמו בצמה של הטויוטה

צהוב- פלוס

אדום- פלוס אחרי סוויצ'

שחור - מינוס

ירוק בהיר- הכבל של החסימת בלם יד. כמו שהבנתי אפשר לחבר אותו למינוס(שחור) וככה אפשר לעקוף את חסימת בלם היד. (הסיכון שאתה מחבר ככה עליך, אני לא יודע מה ההשלכות מלחבר ככה)

כחול- רימוט. אם יש לך מגבר באוטו אז תחבר את הרימוט מהמגבר לכחול. כשאתה תדליק ותכבה את הדאבל דין, גם המגבר ייכבה ויידלק.

את שאר החוטים (אם נשאר) לא צריך לחבר

אני לא מתקין מקצועי, ככה שהסיכון שיקרה כתוצאה מהחיבור יהיה עליך. אל תשכח רק לנתק צד אחד מהמצבר כשאתה תתחיל לחבר הכל באוטו.

פורסם

ברור אני לא יבוא אליך בטענות להפך תודה שאתה עוזר לי בכלל

מה שאמרת זה מה שאמרו לי בחנות רק שלא רצו כל כך להמשיך ולהגיד לי אמרו לי ״ זה כאילו אנחנו מתקינים לך״ מי ישמע הם פירקו את האוטו ואת הציוד קניתי מהם

.

לגבי הירוק בהיר אם אני מחליט לא לחבר אותו בכלל?

פורסם

הירוק בהיר מתחבר לבלם היד. הוא מזהה שבלם היד מורם אז הוא נותן לך לנגן קליפים. כשהוא משוחרר אז הוא יזהה שאתה בזמן נהיגה ולצורך בטיחות לא ינגן לך קליפים.

אם לא תחבר בכלל אז אני מאמין שהוא יחשיב את בלם היד כמשוחרר ולא יתן לך לנגן קליפים. אני ראיתי פעם שמישהוא נגע עם הירוק בחתיכת מתכת (כאילו המינוס) וככה בעצם הוא עקף את הצפיה בזמן הנהיגה.

פורסם

כמו שאמרו לך את החוט הירוק בהיר תחבר לאדמה ובכך תעקוף את המגבלה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הבנתי פשוט רציתי לוודא יש גם צבע כתום שלא חיברתי וצבע סגול עם פס שרשום עליו רוורס משהו נראה לי אכשהו שזה קשור למצלמה של הרוורס ולא שמתי מצלמה אז אין צורך אולי אני טועה

תודה רבה לכם !!!

• תוכן חדש...