Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דיי חדש בתחום רציתי ללמוד קצת על הנושא ניסיתי לחפש קצת בפורום לא מצאתי אשמח אם מישהו יכול לתת לי קישורים למדריכים כתובים ומצולמים כדי לקבל קצת מידע ורקע על הנושא.

seat mii 5 doors

חיה רעה =]:evil:

פורסם

חבל שאין מפגשי הדרכה מדיי פעם בארץ, אני יודע שבחו"ל הנושא מאד פופולארי, וגם אם לרוב המניע הוא מכירתי, המפגשים האלה מעניינים מאד. יש לנו כבר כמה חנויות בארץ והיה נחמד אם דבר כזה היה קורה אחת לרבעון או משהו בסגנון. סתם מציע :)

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

כי איזה חנות\יבואן למוצרי דיטיילינג יש לי ?ההצעה הייתה לחנויות שמתעסקות בזה, בניגוד למפגש פורום שהיה כאן, שאכן אורגן על ידי משתמשים מהפורום.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

אז תפנה לחנויות, תציע, תציע לחברי הפורום ולפני שתבין מה קורה יהיה המפגש.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מצחיק. פשוט כל עסק דיטיילינג נכנס לשרשור הזה ורק מחכה שמר קום (או כל משתמש אחר לצןרך העניין) יכתוב שהוא רוצה מפגש, בשביל להרים מפגש כזה.

אתה מעלה בעיה, רוצה פיתרון, אבל לא מוכן לעשות שום דבר בשבילו. אתה מרים אצבע ומצפה שיעשו בשבילך. אז זה לא עובד ככה.

לאחרונה הרמנו מפגש דיטיילינג צפוני בין חברים. ללא בתי עסק. היה מעולה. מעל 20 אנשים הופיעו.

פשוט קבענו תאריך, אפילו פתחנו מסמך בגוגל דוקס בשביל אישורי הגעה, והיה מצוין.

אז אם אתה רוצה משהו, תעשה משהו. אל תצפה שיעשו בשבילך.

אל תיקח את התגובה הזאת כאישית אליך, זאת תגובה שמופנית כלפי כל אחד שאומר את מה שאתה אומר, וזה קורה הרבה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לא לוקח אישית, אבל. המפגש שהרמתם כאן הוא אחלה, ואכן יוזמה מבורכת של אנשים שהחליטו ועשו. אני מדבר פה על מפגש בעל אופי אחר, של הדגמות, ושל בעל עסק שלוקח אותם תחת חסותו עם הדרכה מקצועית, כמו שקורה הרבה בחו"ל. אין לי הרבה מה לעשות חוץ מלהעלות מודעות לרצון במפגשים מהסוג הזה, מכיוון שפנייה לבעלי עסקים עשיתי כרגע, כאן, וזה מה שכרגע ניתן לעשות. אם נראה שיש הענות לזה אפשר לארגן שליחה של מייל פנייה ספציפית יותר ולראות מה יכול להתקדם. אבל אם אתה חושב שיש שוני בין פניה כזאת לבין קריאה של VIX ודומיו כאן על גבי הפורום, אני לא חושב.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

קודם כל אני שמח שהבנת את הכוונה שלי ולא לקחת אישית, פחדתי שזה לא יעבור כמו שצריך.

לגופו של עניין, בתי העסק יכולים להרים מפגש שכזה, אבל לא תמיד יש רצון/כוח/זמן.

אתה יכול, בתור משתמש, לפתוח שרשור על מפגש, לראות התעניינות, לכתוב שם שזה יהיה מפגש עם מדריכים, ולקוות שיהיו הרבה מגיבים חיוביים.

לאחר מכן, או במקביל, לפנות לVIX, מגווירס, ודומיהם, להסביר להם על אודות המפגש המתוכנן, ולבקש מהם לשלוח נציגות.

מן הסתם שהם ירצו שזה גם ישתלם להם אז הם גם ימכרו את מוצריהם במפגש הזה.

העסק ירוויח קצת ממכירת מוצרים, בנוסף לקצת פרסום, המשתתפים ירויחו ידע, וכולם יהיו מרוצים.

שלא תטעה, לאור הצלחת המפגש הקטן שעשינו בצפון, חשבתי בכובד ראש לנסות להרים מפגש גדול יותר בשיתוף בתי העסק הנ"ל. אולי בקרוב אני אעשה את זה.

הכוונה שלי בכל זה, זה שלא צריך לחכות לאף אחד. תעשה מעשה. תפתח שרשור, תרים טלפונים, תזיז עניינים. תאמין לי שאם בית עסק כזה יראה שיש מקום לעשות מפגשי הדרכה קטנים באזורים שונים בארץ, הוא כבר יעשה לבד אחרי שהוא יראה שזה מצליח.

אני בטוח שלVIX או כל מקום אחר לצורך העניין, לא יהיה קשה לשלוח איזה עובד עם איזה ברלינגו עם מוצרים בבגאז' על מנת להיות נציג העסק במפגש ולספק ידע במקביל למכירת המוצרים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

ללא קשר : אין לי שמץ של מושג למה לא נשלחה לי התגובה הדיי ארוכה שכתבתי... או למה הפורום לא נותן לעשות "אנטר". בלי קשר אני שמח לשמוע שגם חשבת על הרעיון, הנושא עלה רק כי הת'רד כאן עוסק בהדרכות בעקיפין. המפגש הקודם היה קרוב מדיי מבכדי להעלות עוד מפגש לדעתי, אבל בנוסף לכך אין תחליף למפגש מקצועי אצל בעל העסק שמטרתו הוא הגדמות והדרכות ואולי אפילו התנסויות אישיות, לא יודע כמה ברלינגו שמגיע למוסך יכולה לתת את אותה החוויה אבל זה באמת ניואנסים. אשמח להיות איתך בנושא לכשזה יהיה רלוונטי.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

סתם לצורך הדגמה, cg סניף אנגליה מארגנים כל כמה שבועות מפגשון ומפיצים הודעות בעמוד הפייסבוק שלהם, קריאה שאנשים יבואו ביום מסוים ושעה מסוימת ונותנים שם שיעורי דיטיילינג איך לשטוף נכון, ווקסים ועוד שלל נושאים.

לא יעזור כלום, תמיד יגידו שזה טריק שיוויקי וכאלה אבל בשורה התחתונה הפרוטה בידך ואף אחד לא מכריח אותך לקנות אז התירוץ הזה נשאר וישאר שגור בפי אנשים שלא יודעים לשלוט על הכיס שלהם.

דעתי היא שזה דבר נפלא...ואולי פעם ברבעון באמת vix או אוטוסטור או יעקוב אלטר ע"ע כל גוף דיטיילינג מקצועי יקח תחת חסותו מפגשון שכזה וזה יהיה נהדר ומלמד לכולנו.

השאיפה היא שזה לא יהיה כל פעם בן אדם אחד שמרים מפגש אלא רוטינה כזאת של כל כמה זמן יש פרסום ואנשים יבואו, האם זה יעבוד בפועל? לצערי אני לא יכול לענות בחיוב בבטחון מלא.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

לזה התכוונתי, רוטינה כזאת או אחרת של רבעון או אפילו חצי שנה זה משהו שצריך להתארגן מלוקח חסות\בעל עסק כלשהו, ולא מאיזה משתמש פורום שעושה טלפונים ומרים את זה, זה אפשר ורצוי לשמור למפגשים הקאזואליים יותר, כמו שכבר היו כאן. יכול להיות שאת הדחיפה הראשונה אפשר לאררגן מכאן, מהפורום, אבל כדי שזה יהיה משהו כמו שקורה בחו"ל זה צריך לבוא מכיוון אחר, וכן, יכול להיות שאנחנו מאד רחוקים מחו"ל גם בזה...

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

• תוכן חדש...