Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש המלצה ללפטופ פשוט וזול - אבל רק דבר חשוב, SSD.

אין בעיה עם מפרט חלש, אין בעיה עם משקל, אין בעיה עם גודל.

רק חייבים שמע' ההפעלה תעלה הכי מהר שאפשר.

תודה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

SSD "מהקופסה" זה דבר נדיר גם בלפטופים של ₪5K.

תבחר לך לפטופ לפי מפרט\יצרן\צבע\מה-שבא-לך ופשוט תחליף את הקשיח לSSD, זה הפתרון הכי קל בשבילך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הכי טוב- לך לדל עודפים בארה"ב, תבחר את הסדרה הרצוייה, תסנן לפי כונן SSD, ותקנה. רוב הסיכויים שתמצא משהו טוב בפחות מ2500 ש"ח.

רק תשים לב למפרט היטב, כלומר לשים לב לסוג כרטיס אלחוטי באם יש בכלל, סוג מסך וכדו', ולסוג האחרעות ולמחיר ההרחבה שמשתנה מאוד מסדרה לסדרה.

המלצה אישית? חפש מסדרת לטיטיוד שמתחילה בE6xxx, ככה תקבל אחריות לשלוש שנים כלולה במחיר.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אבל החלפת SSD זה לא סתם ליקנות ולשים- כי במחשבים ניידים שמגיעים עם מ.הפעלה- ההתקנה נימצאת בכונן הקשיח ואין לרוב דיסקים לשיחזור, לכן צריך לבצע דיסק גיבוי ורק אז להחליף.

ונכון- במיפרטים מהקופסא קשה לימצוא SSD בדגמים של פחות מ5K.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אפשר להעתיק את המחיצה מהפנימי (הישן) לSSD (החדש) בעזרת מתאם sata-usb פשוט, או בעזרת חיבור זמני של שניהם למחשב נייח.

ככה כל אופציות ה recovery/diagnostics נשמרות כאילו הSSD הגיע עם המחשב מהמפעל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אין בעיה להעביר את המערכת הפעלה, חוץ מזה שהרישיון של ה8 נשמר בביוס וככה אפשר להתקין בכיף על הSSD החדש.

אין בעיה לקנות לפטופ ב2.5K ולעשים SSD פרטית.

אם תקנה מחנות פרטית אולי גם יעשו לך את העבודה,

אנחנו לדוגמא בחנות שללקוח יש בקשה כזו, אנחנו דואגים שהכל יעבור לSSD החיצוני,

מקסימום עושים GHOST.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

לא יודע אם זה בכל הדל'ים, אך בדל שלי הייתי צריך לפרוק חצי מחשב אם לא מחשב שלם כדי להגיע לדיסק הקשיח, כך את זה בחשבון אם בכוונתך להחליף דיסק קשיח.

פורסם
לא יודע אם זה בכל הדל'ים, אך בדל שלי הייתי צריך לפרוק חצי מחשב אם לא מחשב שלם כדי להגיע לדיסק הקשיח, כך את זה בחשבון אם בכוונתך להחליף דיסק קשיח.

אני לא יודע איזה דל יש לך, אבל בlatitude זה קל ברמות מפחידות (בקושי 3 דקות עבודה, כולל גיבוב במקביל):

שים לב שלקראת סוף הסרטון מראים גם את האפשרות להחלפת כונן הDVD בכונן קשיח נוסף באמצעות מתאם שעולה גרושים באיביי. עובד מצויין מנסיון.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אצלי היה אותו סיפור באותו דגם, המחשב עובד פשוט מעולה, אבל מתחמם מאד כשאני מפעיל משחקים כבדים, בלי משטח קירור הוא פשוט נכבה מעומס חום.

אגב, במקום הכונן האופטי אפשר לקנות מסגרת מיוחדת שמכילה הארדיסק, המערכת הפעלה לא תעלה ממנו, אבל את הדיסק המקורי אפשר להעביר לשם אם השימוש בכונן אופטי הוא לא קריטי (וגם הוא פתיר בזול ע"י כבל מתאים מאיביי).

פורסם

למה זה קריטי?

יש לי מחשב נייד חזק עם דיסק מעפן, והוא צריך בוט פעם בכמה שבועות, בעיקר כשיש עדכונים.

כשהוא מטייל מהבית לעבודה ולהיפך הוא בשינה וחוזר למצב שהייתי בו תוך שניות

פורסם

הופה! איזה רעיון מגניב!

גם אצלי יש דל 5110 וממש מעצבן שרך לפרק את כל המחשב בשביל להוליא את הכונן.

השאלה אם זה יעבוד כמו שצריך מבחינת מהירות, ואם יהיה ניתן להגדיר את ה ssd כהארד דיסק ראשי?

SCANSPEAK

• תוכן חדש...