Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הייתי קצת לא ברור כנראה,

בלוח האם יש שני ערוצים פיסיים, אחד של הדיסק הראשי (מוברג ללוח האם עצמו) ואחד של הכונן האופטי.

את הדיסק המקורי הוצאתי ובמקומו הכנסתי ssd, פירקתי את הכונן האופטי ובעזרת caddy מיוחד התקנתי שם את הדיסק המקורי, כך שהמחשב שלי מכיל 120GB + 750GB.

אוקיי, מגניב!

איך השיפור במהירות?

כמה מסובך זה, ומה הסבירות לעשות נזק?

על אותו מחשב כמובן 5110.

SCANSPEAK

פורסם

קניתי את המחשב עם המפרט החזק (i7 +8gb ram) והוא עבד טוב לפני השדרוג, אחרי שעברתי ל ssd זה חיים אחרים, עובד הרבה יותר טוב, אפליקציות כבדות עולות בשליש מהזמן, המחשב עולה בכלום זמן.

זה לא מאד מסובך, רצוי שיהיה לך ניסיון בפירוק לפטופים, או מישהו שמנוסה בתחום.

סבירות לעשות נזק? תלות ישירה בתשובה לסעיף הקודם.

פורסם

תלוי איזה פירוק.

יצא לי להפעיל אחריות בדל אחרי שבאותו המחשב החלפתי בעצמי כונן קשיח וזכרונות. התקלה היתה במקלדת.

לא שאלו שאלות ותיקנו מיד ובמקום.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
אוקיי, מגניב!

איך השיפור במהירות?

כמה מסובך זה, ומה הסבירות לעשות נזק?

על אותו מחשב כמובן 5110.

קצת מסובך אבל לא קשה, הסרטונים ברשת מסבירים שלב שלב מה יש לעשות,זה הסרטון שאני עבדתי איתו

למעשה השלב היחידי שבו התקשתי היה השלב של פירוק המקלדת, שאר השלבים עברו חלק.

כאמור הסיכוי לעשות נזק הוא קטן, פשוט כך לך את הזמן ואל תמהר שים לב לכל פעולה שאתה עושה, אם נדרש כוח סימן שאתה עושה משהו לא נכון.

השיפור במהירות במעבר ל SSD הוא לא יאומן.

פורסם

כן ראיתי כבר את הסרטון הזה, מפחידה אותי האחריות, ברגע שזו הולכת, המחשב על זמן שאול,

למרות שכל הפעמים שהא נשלח לתיקון היו בגלל כונן, על שחיזור המידע אין אחריות

:-(

גם אני עם ה i7

SCANSPEAK

פורסם

לא מזמן רכשתי מחשב נייד של lenovo, אשר מותקן בו דיסק קשיח 'היברידי' או בשמו המלא SSHD.

בשילוב עם הווינדוס 8 שמותקן עליו הוא עולה תוך שניות בודדות (ממצב כבוי - לא מצב שינה).

הוא עולה הרבה יותר מהר מהנייח שלי שבו יש SSD אמיתי ואשר מריץ ווינדוס 7.

אם אתה לא מעוניין בפירוק המחשב הייתי בודק את השילוב SSHD+ווינדוס 8.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם
לא יודע אם זה בכל הדל'ים, אך בדל שלי הייתי צריך לפרוק חצי מחשב אם לא מחשב שלם כדי להגיע לדיסק הקשיח, כך את זה בחשבון אם בכוונתך להחליף דיסק קשיח.

זה תלוי בדגם.

אתה צודק בעקרון, יש ויש דגמים לדל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...