Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הופה! איזה רעיון מגניב!

גם אצלי יש דל 5110 וממש מעצבן שרך לפרק את כל המחשב בשביל להוליא את הכונן.

השאלה אם זה יעבוד כמו שצריך מבחינת מהירות, ואם יהיה ניתן להגדיר את ה ssd כהארד דיסק ראשי?

זה היה הדבר הראשון שבדקתי, לצערי לא. אולי מאז יצא איזה עדכון ביוס שיאפשר את זה, שווה בדיקה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם אין הגדרה בביוס שמאפשר שהחיבור CDROM יהיה במיקום הראשון בבוט?-מוזר.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
האם אין הגדרה בביוס שמאפשר שהחיבור CDROM יהיה במיקום הראשון בבוט?-מוזר.

יש, אבל מערכת ההפעלה לא תעלה מהמיקום הזה (ערוץ ה sata של הכונן האופטי).

פורסם (נערך)

עריכה: ראיתי, אכן הגבלה מטומטמת וHDD שלא נועד להחלפה ע"י הצרכן- הנדסת אנוש לתיפארת.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לא יודע אם זה בכל הדל'ים, אך בדל שלי הייתי צריך לפרוק חצי מחשב אם לא מחשב שלם כדי להגיע לדיסק הקשיח, כך את זה בחשבון אם בכוונתך להחליף דיסק קשיח.

זה בכולם , הטיפשים האלו שרפו לי 3 שעות מהחיים , פירוק של המשחב כולו (אפילו את הלוח אם הוצאנו) , מה שחבר שלי עשה בדקה וחצי בסמסונג שלו.

אגב קצת ברחתי מהדיון : מה הכוונה ? אצלי יש N5110 , החלפתי את הדיסק קשיח המקום הSSD , הגדרתי אותו כראשי , ושמתי את המקורי במקום ה CDROM ועליו כל המידע , ועל הSSD מערכת ההפעלה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

קודם כל, זה לא בכולם.

להבא, תקרא את כל השרשור. אם תסתכל בסרטון שצירפתי כמה הודעות אחורה, אתה תראה שבחלק מהסדרות של דל ההחלפה קלה להפליא.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אסתכן בהכללה:

בלנובו ובאסוס ההחלפה קלילה תוך דקות ספורות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אסתכן בהכללה:

בלנובו ובאסוס ההחלפה קלילה תוך דקות ספורות.

בדל הישן שלי הדיסק הקשיח היה בתוך מסגרת פשוטב, שחרור של בורג שניים והוא בחוץ.

מי שהראה בהתחלה את ה לטיטיוד, זה מחשב מערכת כבר הרבה זמן עם תאימות אחורה באביזרים רבים, ביקרים יותר תמיד אפשר להוציא בלחצית כפתור את הכונן האופטי ולהכניס במקומו סוללה נוספת, על אחת כמה וכמה דיסק קשיח.

פורסם
זה בכולם , הטיפשים האלו שרפו לי 3 שעות מהחיים , פירוק של המשחב כולו (אפילו את הלוח אם הוצאנו) , מה שחבר שלי עשה בדקה וחצי בסמסונג שלו.

אגב קצת ברחתי מהדיון : מה הכוונה ? אצלי יש N5110 , החלפתי את הדיסק קשיח המקום הSSD , הגדרתי אותו כראשי , ושמתי את המקורי במקום ה CDROM ועליו כל המידע , ועל הSSD מערכת ההפעלה

הייתי קצת לא ברור כנראה,

בלוח האם יש שני ערוצים פיסיים, אחד של הדיסק הראשי (מוברג ללוח האם עצמו) ואחד של הכונן האופטי.

את הדיסק המקורי הוצאתי ובמקומו הכנסתי ssd, פירקתי את הכונן האופטי ובעזרת caddy מיוחד התקנתי שם את הדיסק המקורי, כך שהמחשב שלי מכיל 120GB + 750GB.

פורסם

זה מעצבן, כבר נסגרתי על כונן ssd, אמרתי יאלה שני ברגים ונוודא שההראדדיסק יוצא החוצה, פתאום הפתעה- בשביל להוציא את המנוול צריך לפרק את המחשב לגורמים.

SCANSPEAK

פורסם

מעניין כמה ברגים דורש לפטופ צרפתי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...