Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

אתמול עברתי במהירות בתוך צומת שמצוידת במצלמת מהירות מהסוג החדש. לא היה פלאש בזמן החצייה. האם זה אומר שלא צולמתי כלל? השעה הייתה שעת ערב וללא אור יום. לעומת זאת, הצומת מואר טוב.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

תודה,

אשמח לתגובות נוספות. יש פה חבר'ה שקיבלו דו"ח ללא הפלאש?

פורסם

הפורום לא עוסק בספקולציות. מה זה משנה כעת אם המצלמה צילמה או לא?!

אם וכאשר תקבל דו"ח, חזור לכאן כדי להתייעץ על התנהלות נכונה או לגבי אפשרויות שעומדות בפניך (ויש גם מספיק שרשורים שמדברים על נושאים דומים), למקרה הספציפי שלך.

צילום באמצעות מבזק אינפרא אדום אמור להיות מותקן במצלמות שמצלמות את שני כיווני התנועה. אין בכך בכדי לשלול אפשרות שגם במצלמה "רגילה" יש פונקציה כזו.

סע בבטחה.

פורסם

הכל בסדר?

תודה על התשובה אבל למה אגרסיביות? אני מרגיש צורך לשאול מחשש מסויים ומנסה לנחם את עצמי. אם יגיע העונש, נקבל כמו שצריך.

יש הבדל טכנולוגי בין המצלמות שמצלמות דו כיווני לבין אלה שמצלמות חד כיווני?

אלעד

פורסם

אלעד, לא כיוונתי לאגרסיביות.

יש מספיק מידע פה בפורום כמו גם במקורות אחרים (לדוגמה www.mitsu.co.il) על טיב המצלמות, סף האכיפה שלהן וכד'.

הרשה לי לצטט חבר אחר בפורום בשרשור דומה:

כל יומיים נפתח שרשור של שבירת ראש. דמיינתי פלאש, או שוטר בתחתונים, ובלי כובע רץ עם מצלמה של פוג'יקום לכביש. תמתין יומיים - שלושה. אם תקבל קנס, תפתח אשכול ייעוץ, אם לא, שיהיה שבוע טוב.

אז אולי, אם המצלמה צילמה, יקח לדו"ח גג חודש-חודשיים בהגזמה להגיע, אבל האם הידיעה בלבד כבר עכשיו תשנה את צורת הנהיגה שלך?

פורסם

צורת הנהיגה שלי היא בדרך כלל לפי החוק.

מגיל 17 אני עם 2 דוחות שהאחרון היה ב-2007. מצלמה חדשה וכביש שדורש יותר. טעיתי.

אלעד

פורסם

לא ניסיתי להטיף. וברור שמובנת לך הסיטואציה, אחרת מלכתחילה לא היית פותח את השרשור.

כמו שאמרתי וכמו שנאמר כבר בעבר בשרשורים אחרים. אין כרגע מה לעשות. אם יגיע דו"ח יהיה על מה לדבר.

עד אז ובכלל, סע בזהירות המתאימה ובביטחה.

פורסם

שלום שוב לכולם,

בדקתי באינטרנט לעומק על המצלמה המדוברת ואני מצרף קישור לתמונה של מהאתר mitsu. המצלמה הותקנה בשבועיים האחרונים והיום עברתי לידה, מהכיוון השני ובחושך ווידאתי שזה אמיתי מה שאני רואה.

http://www.mitsu.co.il/wp-content/uploads/2014/02/gatso-yadin-6.jpg

לדעתי זה עדיין דחליל. המצלמה נראת אטומה ולא נראה שיש גוף בפנים. ב-mitsu מסבירים יודעים אם זה דחליל או לא וזה עונה על הקריטריונים של האתר.

בכל מקרה, אני את האזהרה שלי קיבלתי. בכביש הזה ספציפית וברמזורים בכלל. כמובן שלא שכחתי לומר לכל מי שאני מכיר שיש שם מצלמה.

אלעד

• תוכן חדש...