Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שנאמר שם בגדול זה שהולכת כנראה להתווסף תקנה שברשיון הרכב יהיה מצויין אם היו תאונות קשות בעבר או לא.

לדעתי היה צריך כבר מזמן מזמן לעשות את התקנה הזו.

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם
כל התעלול של אובדן להלכה זה "נבל ברשות התורה"

זה בדיוק המצב.

אם יש משהו במדינה שצריך להיאכף אלו הדברים הללו. יש משפחות כיום בארץ שנוסעות ברכבים בלתי בטיחותיים, שעברו תאונות קשות, חוברו יחדיו, והמשפחה כלל לא מודעת שקנתה נבלה שמסכנת את חיי היושבים בה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

גם מה שלא ברור לי זה - על מי בדיוק המדינה באה להגן פה בהתנהלות שלה? על חברות הביטוח? הן מרוויחות מעל ומעבר למה שצריך,

רכב שנפגע שאסי וכו'- קדימה לגריטה אוטומטית. לא ברור בעליל התנהלות המדינה בעניין הזה.

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם

לדעתי הוספת פירוט תאונות שהרכב עבר לרשיון הרכב היא מבחינת כוסות רוח למת. לא חסרים קומבינטורים כמו הסוחר הנ"ל שילכו לתקן את הרכב במוסך "סמי ובניו" והמוסך/בעל הרכב לא ידווח על התיקון.

פורסם

לא בטוח. תראה עכשיו, חברות הביטוח יודעות על ההיסטוריה של הרכב שלך, מתי תוקן מה ירידת הערך והאם הוכרז כאובדן. פשוט לא משתפים אותך בזה. כיוון שרוב הרכבים שעוברים אובדן גמור למעשה וחוזרים לכביש הם דרך חברות הביטוח, אתה תכסה הרבה רכבים. צריך להכניס בארץ משהו כמו קארפקס שירכב את כל הדברים ויהיה זמין לרוכש פוטנציאלי

פורסם
גם מה שלא ברור לי זה - על מי בדיוק המדינה באה להגן פה בהתנהלות שלה? על חברות הביטוח? הן מרוויחות מעל ומעבר למה שצריך,

רכב שנפגע שאסי וכו'- קדימה לגריטה אוטומטית. לא ברור בעליל התנהלות המדינה בעניין הזה.

לפעמים זה פשוט אינטרסנטים שמופעלים דרך חברות גדולות ולוחצים על ח"כים להעביר חוקים כאלה ואחרים

יש הקוראים להם לוביסטים

פורסם
מה שנאמר שם בגדול זה שהולכת כנראה להתווסף תקנה שברשיון הרכב יהיה מצויין אם היו תאונות קשות בעבר או לא.

לדעתי היה צריך כבר מזמן מזמן לעשות את התקנה הזו.

החוק הזה עבר לאיזה יום יומיים, עד שחברות הביטוח הפעילו לחץ לבטל אותו.

אישית אני חושב שזה אחד הדברים החשובים, גם אנשים שלא מבינים כלום יראו שרכב כזה או אחר עבר תאונה, וכבר לא יהיה אפשר להסתיר את העניין.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4197995,00.html

החוק הזה החזיק בערך חודשיים. הוא נכנס לתוקף ב20/12/11, ובוטל בסוף חודש פברואר של 2012.

הבעיה היא שגם אם המדינה תצליח להעביר את זה שוב, או לגרום לאיזה מצב שכל קונה יכול לבדוק היסטוריה של רכב, חברות הביטוח ימציאו משהו חדש, כמובן על חשבוננו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אם יצליח המהלך זה כנראה רק שלב ראשון להוציא לגמלאות את המושג של "אובדן להלכה" והחוצה אל מחוץ לחוק.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...