Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,בקרוב אני אמור להתחיל לעבוד בבאר שבע מתל אביב.

אני אמור לעשות את הנסיעה זאת כ-8 פעמיים בחודש לכל כיוון.

בתחילה היה תקציב גדול יותר אז התכנון היה קיה פיקנטו מהחברה אבל לאחר בירורים עם הביטוח הבנתי שהעסק יקר לי מדי.

מחפש אוטו בינוני דוגמת פיקנטו מספיקה לי, אפשר קצת יותר גדולה אבל שתהיה נוחה לחניות.

ממוצע דלק של 1:15.רוב הנסיעות יתבצעו סביבות ה100 קמ"ש לכן חשוב לי שתסחוב טוב בכביש מהיר,זאת הייתה אחת החששות שלי לגביי הפיקנטו.

מאמין סה"כ הנסיעות בחודש יסתכמו ב1500 ק"מ

וכמובן בטיחות ותחזוקה זולה,עדיין חייל משוחרר:).

אגב,את ההמלצות שלכם עדיף ליישם בחיפוש ביד 2 או שלקפוץ למגרשי מכוניות?

עצות כמו ללכת למגרש מכוניות ולקבל הצעות לא יעזרו כי אני יודע שאפול באיזשהו הצעה לא טובה.

תודה לעוזרים

פורסם

אם גיר ידני מתאים,שקול שברולט ספארק.

לגבי מגרשים- אם תגש לחברות הליסינג המוכרות (למשל אלבר,אוטו סנטר,אופרייט ליס ודומותיהן),לא תפול בפח ולאתעלה על מוקשים כמו שיש אצל הסוחרים הקטנים.

אופציה אחרת היא טרייד אין של היבואן (במקרה של שברולט סוכנויות UMI/קח"ן מוטורס).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בנוסף לספארק יש לך מגוון רכבי מיני בתקציב הזה כמו הפיגו 107,שתהיה אפילו יותר חסכונית מהפיקנטו אבל פחות מאובזרת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סים לב שאתה חושב גם על שאר ההוצאות הכרוכות בהחזקת רכב (טיפוילם,טסטים,ביטוח דלק וכו'),

בתור חייל משוחרר ממליץ להשקיע פחות ברכב ולהשאיר כסף לשאר ההוצאות.

פורסם
סים לב שאתה חושב גם על שאר ההוצאות הכרוכות בהחזקת רכב (טיפוילם,טסטים,ביטוח דלק וכו'),

בתור חייל משוחרר ממליץ להשקיע פחות ברכב ולהשאיר כסף לשאר ההוצאות.

נכון כללית אבל לא למקרה הזה.

בתקציב הזה,הומלצו לו רכבים בני 2-3 שנים על הכביש.

אם יבחר באחת הגרסאות הידניות (לא כדאי להתעסק עם האלקטרוניות של 107/C1/אייג) או בספארק,הוא קונה רכב כמעט חדיש. איזה בלאי בדיוק יהיה לו ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה עם פנדה או פונטו?

גם אלו נכנסות בתקציב בכיף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ספארק בהחלט אופצייה מעניינת.

הביטוח יקר? והאם הירידת ערך שלו גבוהה?

לגביי הפנדה היא בהחלט נכנסת למה שאני מחפש אבל העיצוב שלו פשוט לא מדבר אליי.

תודה לחבר שעזרו

עוד הצעות?

פורסם
ספארק בהחלט אופצייה מעניינת.

הביטוח יקר? והאם הירידת ערך שלו גבוהה?

לגביי הפנדה היא בהחלט נכנסת למה שאני מחפש אבל העיצוב שלו פשוט לא מדבר אליי.

תודה לחבר שעזרו

עוד הצעות?

הביטוח על הספארק לא יותר יקר,וגם ירידת ערך לא יותר גדולה,רכבי מיני די דומים בעלות של הביטוח וירידות בערך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האתר הזה מרכז מספר חברות הביטוח:

http://www.wobi.co.il/

פורסם

פיאט בראבו רובוטית , חסכונית מאוד ועם זאת עדיין חזקה וקלה לאחזקה.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
האתר הזה מרכז מספר חברות הביטוח:

http://www.wobi.co.il/

לא שווה כלום.

אין אפשרות לנהגים מתחת לגיל 24.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תתפלא אבל מישהו העלה טופס בדיקה של אחת שדרשו עליה 42

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...