Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור צופר משטרה לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

היה לנו היום שיחה בעבודה מרוב שיעמום העלנו נושאים,

פעם לחבר היה צופר של מישטרה מותקן ברכב.

כמה חברה טענו שהיום זה לא חוקי לעשות דבר כזה ויש הטוענים שזה אפילו החרמה או משהו כזה.

מה אתם אומרים ? חוקי?

פורסם

להתקין זה חוקי (לא באמת, אבל אף אחד לא יבדוק את זה).

להשתמש זה לא חוקי.

זו התחזות לניידת משטרה וזה אפילו יכול לגרור אחריו עונש מאסר.

בקיצור, לא מומלץ.

פורסם

לא חוקי.

מתוך תקנות התעבורה:

65. )א( לא ישמיע אדם ברכב מנועי אות אזהרה בסירנה או בכל כלי או אמצעי אחר ולא יפיץ

אור מהבהב צבעוני, אלא אם תקנות אלו מורות אחרת או אם ניתן לו היתר לכך מאת רשות הרישוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
למתנדב במשטרה מותר להתקין צופר כזה?

לאבא של חבר יש, אבל, הוא קצין בדימוס ומותר לו להפעיל את הציוד המדובר רק כשהוא מלווה שיירה של אחמים, שעל היחידה שמלווה אותם הוא מפקד.

מיותר להגיד שאם לא היה לו אישור לזה כמובן שהוא לא היה שם את הציוד הזה ברכבו.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אפילו לרכב צבאי אסור, אלא אם מדובר בשימוש לצורך פעילות מבצעית. יש שמועות שאנשים בצבא בטעות התעטשו, והרוק פגע בכפתור ההפעלה. ואז, האורות נדלקו וכולם פינו להם את הנתיב. אבל, מדובר רק בשמועות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לאבא של חבר יש, אבל, הוא קצין בדימוס ומותר לו להפעיל את הציוד המדובר רק כשהוא מלווה שיירה של אחמים, שעל היחידה שמלווה אותם הוא מפקד.

מיותר להגיד שאם לא היה לו אישור לזה כמובן שהוא לא היה שם את הציוד הזה ברכבו.

אסור לו, רוצה לוודא לבד ? תבקש ממנו ''היתר רכב ביטחון'' תחום ע''י משרד התחבורה . אם אין לו - הוא עובר על החוק. אני יכול מניסיון של שנים רבות של עיסוק באישורים האלה (אני החלפתי מלא אישורים מגניבים לרבות תעודת פח''ע המפורסמת) - שום רכב פרטי לא יקבל אישור ממשרד התחבורה. גם רכב של שר בממשלה לא זכאי!!! אך ורק רכבים של משטרת ישראל, מד''א, כבאות והצלה, שב''ס ושב''כ . לאחרונה נכנסו לקטגוריה הנ''ל רכבי שיטור משולב. שרים יחידים שזכאים הם אלה שמאובטחי 730 ואין הרבה כאלה.

לדוגמא עבריינים מוכרים בתחום הנ''ל הם רכבי שגרירות ארה''ב. אם אתם רואים רכב עם ל''ר לבנה , CD או CC עם קידומת 22 ''צופר'' בצופר משטרתי - תתעלמו. לדווח לא יעזור כי שטח הרכב הוא שטח פנימי של ארה''ב. ראיתי גם מורי נהיגה עם צופר הנ''ל. גם הם עוברים על החוק.

פורסם
אסור לו, רוצה לוודא לבד ? תבקש ממנו ''היתר רכב ביטחון'' תחום ע''י משרד התחבורה . אם אין לו - הוא עובר על החוק. אני יכול מניסיון של שנים רבות של עיסוק באישורים האלה (אני החלפתי מלא אישורים מגניבים לרבות תעודת פח''ע המפורסמת) - שום רכב פרטי לא יקבל אישור ממשרד התחבורה. גם רכב של שר בממשלה לא זכאי!!! אך ורק רכבים של משטרת ישראל, מד''א, כבאות והצלה, שב''ס ושב''כ . לאחרונה נכנסו לקטגוריה הנ''ל רכבי שיטור משולב. שרים יחידים שזכאים הם אלה שמאובטחי 730 ואין הרבה כאלה.

לדוגמא עבריינים מוכרים בתחום הנ''ל הם רכבי שגרירות ארה''ב. אם אתם רואים רכב עם ל''ר לבנה , CD או CC עם קידומת 22 ''צופר'' בצופר משטרתי - תתעלמו. לדווח לא יעזור כי שטח הרכב הוא שטח פנימי של ארה''ב. ראיתי גם מורי נהיגה עם צופר הנ''ל. גם הם עוברים על החוק.

קשה לי מאוד להאמין שהוא יעבור על החוק, בטח לא כשהוא מלווה עוד עשרות שוטרים במדים, החבר (בנו) נסענו ברכב, שוטר עצר אותנו ולאחר שהבין כי האב הינו שוטר בדימוס שיחרר אותנו, יכול להיות שזו הייתה מחווה מאחר והיה מעיל של משטרת התנועה תלוי ברכב, אבל שוב קשה לי להאמין שהאב יסתכן.

הרכב משמש כמו כן כרכב אבטחה/כוננות ביום כיפור למיטב ידיעתי במסגרת משטרתית כלשהי - אבל זאת רק הנחה, א שאלתי מעולם.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

ומה עם התקנת צפצפה בלבד כמו של ניידת? הכוונה לא לסירנה אלא הצופר הרגיל של ההגה. לא מזמן נסעתי ופתאום שמעתי צפצוף כזה מאחוריי, קפץ לי הלב לשניה כי הייתי בטוח שזאת ניידת (לא שעשיתי משהו רע). אני מסתכל במראה ורואה סקודה לבנה, תוך שניות היא עוקפת אותי ואני רואה גברת מבוגרת עם סקודה לבנה פרטית עם כל מיני שיפצורים (אנטנת כריש וכו') :?

אם אפשר להתקין אני אשמח לאחד כזה ברכב :lol:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

גם לא חוקי. צופר חייב להיות בעל טון בודד, צופר בעל מספר טונים אינו חוקי. זה שהישראלי מצפצף על החוק (תרתי משמע) לא הופך את העניין לחוקי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ומה עם התקנת צפצפה בלבד כמו של ניידת? הכוונה לא לסירנה אלא הצופר הרגיל של ההגה. לא מזמן נסעתי ופתאום שמעתי צפצוף כזה מאחוריי, קפץ לי הלב לשניה כי הייתי בטוח שזאת ניידת (לא שעשיתי משהו רע). אני מסתכל במראה ורואה סקודה לבנה, תוך שניות היא עוקפת אותי ואני רואה גברת מבוגרת עם סקודה לבנה פרטית עם כל מיני שיפצורים (אנטנת כריש וכו') :?

כל הכוונה שלי היתה צפצפה
פורסם

בגלל שזה סקודה זה דווקא גורם לי לחשוב שמדובר על ניידת שב"כ.

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

ניידת שב"כ שמשופצרת בשמטקס מאוטו דיפו?

אגב מה הכוונה טון בודד? שזה יהיה הצופר היחיד?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...