Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור צופר משטרה לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניידת שב"כ שמשופצרת בשמטקס מאוטו דיפו?

אגב מה הכוונה טון בודד? שזה יהיה הצופר היחיד?

הכוונה היא שהצופר צריך להפיק צליל בודד, לא שני צלילים, ובודאי לא משהו מוזיקלי. לצערי הדוגמאות שמצאתי באתהצינור לא מספיק ברורות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל לצופר של ניידת לא קוראים "צופר" אלא "זמבורה" (:- (:- .

יש אפשרות להתקין מערכת קריזה, שכוללת את הזמבורה-כפתור לצפירה, מע"ד שמחובר לרמקול, בורר ווליום ובורר צלילי סירנה. בזמנו התקנו את זה בשני רכבי מע"ץ וזה עלה כ3000 שקל לרכב. אסור להשתמש בזה ברכב פרטי והשימוש ברכבי מע"ץ מוגבל מאוד

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לרכבים של בעלי תפקידים מסוימים בצבא, מתקינים מערכת כריזה, צופר, וצ'קלקות מוסוות. לאנשים אלו יש תעודה הנקראת 'אור כחול'.

תעודת פח"ע, אגב, לא מאפשרת התקנה של שום דבר, יש לי אחת כזו והיא כמעט בלתי שימושית.

פורסם
הכוונה היא שהצופר צריך להפיק צליל בודד, לא שני צלילים, ובודאי לא משהו מוזיקלי. לצערי הדוגמאות שמצאתי באתהצינור לא מספיק ברורות.

אני אתגייס לעזרה:

צליל בודד: "פיייייייפ"

שני צלילים: "פפום".

מקווה שעזרתי.

:idea:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אפילו לרכב צבאי אסור, אלא אם מדובר בשימוש לצורך פעילות מבצעית. יש שמועות שאנשים בצבא בטעות התעטשו, והרוק פגע בכפתור ההפעלה. ואז, האורות נדלקו וכולם פינו להם את הנתיב. אבל, מדובר רק בשמועות.

אני הייתי נוהג בזמנו בצבא על הרכב של המגד, היה לו צקלקות וצופר . ועל ההאמר -אמבולנס היה את זה, בכל רגע יכולתי להפעיל את זה בלי שום בעיות.

אבל אף פעם לא עשיתי בכביש אלה רק בשטח

פורסם (נערך)

יכול זה מצוין. אם מ.צ. תופסים, אז הזמבור יהיה גדול. התכוונתי לרכבים אזרחיים צבאיים, לא חומים. בעלי תפקידים מסוימים מקבלים צ'קלקות סמויות וכריזה. זה לא כזה שוס, וכמו שמרתי, אם מ.צ. תופסים, אז הזמבור יהיה גדול.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ככל הנראה להמר-בולנס היה רישיון לצופר, ככל אמבולנס.

הבעיה בצבא, לפחות בזמני, החיתה מחסור בנהגים עם רשיון אמבולנס, והיה מקובל במקרה הטוב להצמיד נהג אקראי למרפאה, ובמקרה הרע לשלוף נהג מהמאגר הגדודי לפי מי שנקלט בעינו של הסמג"ד כאשר נדרשה נסיעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

להאמר בולנס יש אישור כי מדובר באמבולנס לכל דבר.כמו כן רכבים חומים של מגד"ים סמח"ט ומח"ט בחטיבות ואוגדות מבצעיות יש אישור.לחלקם יש אישור גם ברכב לבן.

יש לי חבר קצין בדרגת סרן שמשרת ב 669 שיש לו גם צקלקות מובנות ומערכת כריזה ברכב הליסינג באישור .

עריכה אחרונה על ידי ran

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...