Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית WhatsApp ע"י פייסבוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שעוד מעט נראה FEEDS מהוואצפ.

האמת, לא רואה שינוי גדול שהולך להתבצע. וואצפ ישאר וואצפ. פייסבוק מסנג'ר ישאר פייסבוק מסנג'ר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם (נערך)

רק שמאגר המידע עליך יגדל ויתחזק.

אני בהתלבטות אם חזרנו לשנת 99. חברות טכנולוגיה קיבלו אז ערכים דמיוניים על בסיס אמונה בשינוי פרדיגמה פתאומי שהתרגש עלינו. זה נגמר במיתון עולמי, ובחברות הטובות שצמחו בכל זאת מתוך ההריסות כי אכן הציעו ערך אמיתי.

גם היום מציעים סכומים הזויים על חברות שלא מייצרות כסף, אז יש סיבה לחשוש מבועה. מצד שני, החברות מייצרות מידע עלינו, ובעולם של כריית נתונים זה שווה זהב.

מה אתם אומרים, שורט או קול על מדד טכנולוגיה?

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש מישהו שיכול להעריך כמה שווים הנתונים האלה? כלומר וואטסאפ בוודאות לא מייצרת רווחים

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

גם היום מציעים סכומים הזויים על חברות שלא מייצרות כסף, אז יש סיבה לחשוש מבועה. מצד שני, החברות מייצרות מידע עלינו, ובעולם של כריית נתונים זה שווה זהב.

מה אתם אומרים, שורט או קול על מדד טכנולוגיה?

איזה מידע מייצרת עלינו וואטסאפ ששווה לשלם עליו כל כך הרבה כסף?

בחיי שאני לא מבין את הרכישה הזאת ואת ההיגיון שלה. היום וואטסאפ מרוויחה גרושים, כי כולם מקבלים את האפליקציה בחינם ומי שהיה פרייאר ושילם (כמוני) קיבל מנוי לכל החיים תמורת דולר בודד. רווחים לא יהיו שם, אלא אם יכנסו פנימה פרסומות.

אבל אם יכנסו פרסומות הקהל יעבור לתוכנת מסרים אחרים, בדיוק כמו שקורה בפייסבוק.

אני מבין את הפאניקה של פייסבוק, שקהל הצעיר בורח לה לכיוון הוואטסאפ והאינסטגרם, אז הם קונים כל מה שזז. אבל כלכלי זה לא. בוא נגיד את זה ככה, לא הייתי קונה מניות של פייסבוק כשהשקעה לטווח ארוך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רווחים לא יהיו שם, אלא אם יכנסו פנימה פרסומות.

המידע שם הוא מהו בדיוק המידע שמעניין א ו ת ך ומאפשר לפייסבוק (או לגוגל בכלים החינמיים שלו) להתאים לך פרסומות בדיוק בשבילך, שהן כמובן פרסומות אפקטיביות הרבה יותר (גם אם הפרסומות יוכנסו בפייסבוק ולא בווטסאפ).

:turn-l:
פורסם

אין סיכוי שוואטסאפ ישאר במתכונת הנוכחית.

אני מעריך שפייסבוק יעלימו אותו באיזשהי צורה בסופו של דבר על מנת שנשתמש במסנג'ר של פייסבוק בלבד.

פורסם

ג'ורג' אורוול נקרע מצחוק בקבר.

בוא נחבר את רשימת החברים שלך בווטסאפ, כולל התמונות שאתם מעבירים והקבוצות בהן אתם חברים עם המידע שהתנדבתם לשים בפייסבוק.

שורט ארוך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

רשימת הכתובות שלך.

הנה הימור: שורט על פייסבוק. הרכישה לא תאושר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

את מספר הטלפון שלנו יש כבר לפייסבוק (לפחות עבור מי שמותקנת האפליקציה של פייסבוק במכשיר שלו)

Your personal information

read calendar events plus confidential information

add or modify calendar events and send emails to guests without owners' knowledge

read your own contact card

זה מבקשת ההרשאות של האפליקציה לאנדרואיד.

אגב יש שם עוד לא מעט דברים מטרידים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
רשימת הכתובות שלך.

הנה הימור: שורט על פייסבוק. הרכישה לא תאושר.

איזה כתובות יש בוואטסאפ?

פורסם

הם לא בהכרח חברים שלי. וואטסאפ לא יודעת מי מאנשי הקשר שלי הם חברים ומי הוא סתם "אבי מקררים" ששלחתי לו פעם תמונה של מקרר שאני צריך לתקן. אלא אם יכניסו שם אלגוריתם של בינה מלאכותית, שידע להבין שאנשים שנמצאים אצלי בקבוצה "אחוזת ראשונים" אלו חברים בני 30 פלוס נשואים עם ילדים, לעומת אנשים שנמצאים בקבוצה "נגמר החלב במשרד" שהיא הקבוצה של האנשים מהמשרד או "מה קשור צב?!" שאלו חברים מהמילואים.

מה תעשה עם אוסף של מספרי טלפון בלי שום מידע נוסף עליהם? גילאים? קשר חברתי אלי? סטטוס משפחתי? תחומי עניין?

רוצה סתם מספרי טלפון, דבר עם הרב החרמן. יש לו הרבה מספרים של סתם אנשים. חוץ מזה כמו שאמרו כאן, ברגע שהתקנתי את האפליקציה של פייסבוק היא כבר יודעת את מספר הטלפון שלי.

פורסם

"אלא אם יכניסו שם אלגוריתם של בינה מלכותית".

אין אלא, האלגוריתמים כבר שם. ככל שיש לך יותר מידע להתיך פנימה כי אתה מאחד אותו מרשתות שונות (הרשת של פייסבוק והרשת של ווטסאפ), כך התוצרים איכותיים ומדוייקים יותר, ובהתאמה שווים יותר כסף.

ארגוני מודיעין יודעים להפיק מידע מבהיל רק על בסיס מי מתקשר עם מי, מתי וכמה, בלי לראות או לשמוע את התוכן בכלל. כך לדוגמה פוענח רצח חרירי.

אמרתי את זה כמה פעמים ואני אומר שוב. אם אתה מקבל שירות חינם, אתה לא הלקוח, אלא המוצר, וזו הסיבה לעסקה הזו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...