Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הק"מ מאוד חשוד,היו בעבר רכבים כמו הסוויפט שהק"מ היה מתאפס כשהיה מגיע ל100K כי היו 5 ספרות,איני יודע אם זה גם ככה בפיאסטה של אותם שנים,יש לו דרך להוכיח שזה באמת הק"מ?

סך הכול אם זה באמת הק"מ הייתי בהחלט הולך על זה,כי בשנים כאלו מאוד חשוב איך הטיפלו ברכב,וכיוון שהוא יד ראשון,הוא מכיר את ההיסטוריה של רכב,סך הכול בשנים הללו אם הרכב שמור ומטופל אפשר לקנות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה ממש, אבל ממש קשה לי להאמין שזה הק"מ המדובר?

כמה הוא רוצה על הרכב?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

חחח כבעל פיאסטה לשעבר התשובה פשוטה לעניין הק"מ:

מד הקילומטראז' מוגבל בחמש ספרות, מה שאומר שכל 99,999 ק"מ הווא חוזר להתחלה.

לך נותר רק לנחש האם מדובר ב 136,000/ 236,000/ 336,000 :) :) :)

פורסם

חחחח... התמימות...

תודה.

אין דרך לגלות כמה קילומטרז' עבר רכב?

חחח כבעל פיאסטה לשעבר התשובה פשוטה לעניין הק"מ:

מד הקילומטראז' מוגבל בחמש ספרות, מה שאומר שכל 99,999 ק"מ הווא חוזר להתחלה.

לך נותר רק לנחש האם מדובר ב 136,000/ 236,000/ 336,000 :) :) :)

פורסם

אם המוכר אמר לך שהוא עבר 36 אלף, כבר הוא התחיל לשקר, ואלוהים יודע כמ עוד בעיות יש ברכב הזה - לא הייתי מתקרב אליו בכלל!

את מוזמנת לקרוא את שרשור היד2, תופתעי לראות מה קורה שם.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

מאוד חשוד, אבל... כיוון שהרכב יד ראשונה (ואחרי שאימתת שאכן הוא הבעלים ולא הנכד של הדודה) את יכולה לבקש להציג שגרת טיפולים ולנסות להבין אם יש סיכוי שזה הק"מ האמיתי. אם שיקר לך בזה- תתרחקי כי הוא הרי אמור לדעת כמה הרכב נסע בדיוק.

נ.ב- אשתי למשל נוסעת 2500-3000 ק"מ בשנה כך שיש מקרים כאלה של ק"מ נמוך, אך זה נדיר.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...