Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקמת מועדון מרצדס ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כמה תמונות אצל מרטין. אני בטוח שהוא שהוא יעלה אותן כשתהיה לו הזדמנות.

היה אחלה וכיף להכיר את האנשים מאחורי הכינויים בפורום.

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי,

היום התקיים המפגש הראשון של מועדון מרצדס החדש בחניון סינמה סיטי ברשל"צ, המפגש היה נחמד מאוד, הכרנו אחד את השני וראינו שיש עניין ורצון לקדם את המועדון ולהעלות הילוך.

המפגש הבא יפורסם בקרוב ונכין רשימת אנשי קשר של כל החברים.

למטה כמה תמונות מהמפגש.

שבת שלום!

2014-04-25 16.36.43.jpg2014-04-25 16.39.04.jpg2014-04-25 16.39.10.jpg

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

איזה יופי לראות שממודעה אחת, שאני זוכר אותה והייתי סקפטי,יצא בסוף מפגש ובטוח שלא האחרון.:beerchug:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מצטרף לשאלה. אני מניח כי עדיין לא אוכל להגיע עם מה שציפיתי (E350 בת 7) אך אשמח להתייעץ בנוגע לחיפוש.

יהיה חדש בקרוב, נארגן מפגש גדול, ממתין לאישור לגבי התאריך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בפעם הקודמת זה היה בשישי בצהריים ב"סינרמה" בראשל"צ וזה היה נוח מבחינת זמן ומקום. הבנתי כי המפגש הבא כנראה יתבצע במסגרת מועדון ה-5 וההחלטה תהיה תלויה גם בהם.

• תוכן חדש...