Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדורי הרגעה לכלבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי,

הכלבה מתקרבת לזמן התספורת השנתית שלה, למעשה מדובר

בעינוי עבורה. לא בדיוק לקוחה מועדפת אצל הספר.

הספר עצמו מאוד מקצועי עם תעודת מאלף ובאמת שהוא עושה

את המיטב כשהוא עובד איתה. אך בפעם האחרונה שהיינו שם

הוא אמר לי שבפעם הבאה כדאי שאשקול לתת לה כדורי הרגעה לפני

ההגעה.

השאלות הנשאלות הן:

*מהיכן משיגים? רק דרך וטרינר או אפשרי גם במקומות אחרים?

*המלצתכם לסוג מסויים?

תודה מראש, בשמי ובשמה.

img20140214_143624.jpg

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם (נערך)

אני מספר את הכלב לבד, עם מכונה חזקה שקניתי, הכלב שלי מתמוגג מהתספורת, מבחינתו זה סוג של מסאג', כשאני מסיים את התספורת הוא מסתכל עלי במבט של "כבר נגמר?".

הייתי מציע לך להתייעץ עם הווטרינר שלה, הוא מכיר את ההסטוריה הרפואית שלה/משקל/אלרגיות וכו' ויכול להמליץ על משהו שיעזור לשניכם לעבור את זה בשלום.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

מהכותרת כבר חשבתי שאתה מדבר על כלבה אחרת :-P.

כדורי הרגעה לכלב דרך וטרינר לאחר בדיקות דם/כבד בלבד.

איזה כייף לי :)

פורסם

נראה לך?!, הוא כבר ציין שאשתו מציצה על הגיבוב מידי פעם, אם היא תקרא משהו בכיוון שאתה רומז, הוא יצטרך לפתוח התנחלות בספה שבסלון, "מעלה גבבה" או משהו.

פורסם

אינני יודע עד כמה זה רלבנטי, אבל כשאני הייתי צריך להרגיע את החתול כשעברנו דירה, הווטרינרית נתנה לנו מרשם לרכישת שני כדורי אסיוול בכל בית מרקחת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלפרוקס, תרופה נגד חרדות.

מומלץ לקראת פורים ,יום העצמאות ו...תספורות.

בהתייעצות עם הוטרינר בלבד.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

לוקו למה לספר אותה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש לי שפיץ יפני, כמעט 10 קילו, גם כן עם פרווה מאוד ארוכה, אבל הוא חולה על הפרווה של עצמו, בקיץ הוא פשוט מחובר לקערת מים, שותה המון, כשהוא נח הוא מחבק את הקערה (ממתכת).

בלאגן עולמי הוא עשה כשגזרנו לו את הפרווה בתחת כדי שלא ייתפס לו קרי, הוא פשוט לא היה מוכן שנגזור לו את הפרווה. אם ננסה לספר אותו נראה לי הוא יאכל אותי השנתי.

תחשוב על זה שעד לפני כמה שנים לא היו מספרים כלבים בכלל.

אני גם משוחד, אוהב כלבים פרוותיים וזה חלק מהיופי שלהם בעיני.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...