Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחר שנברתי הרבה זמן בחיפוש רכב, נתקלתי בצורת תשלום חדשה (לי בכל אופן), לדוגמא דרך חברת "אסתי קאר" מאשדוד.

הם מציעים: לדוגמא :

טויוטה יאריס סול 2014 אוט' חדשה מניילונים. 0שח מקדמה, 1040*36 ואת היתרה ניתן לפצל ל3 מסלולים,

מסלול1: לשדרג לרכב חדש והם קונים ממך בחזרה את הישן

מסלול 2: לפרוס את היתרה שנשארה - (לדוגמא קניתי רכב של 100000שח, שילמתי 1000בחודש אז נשאר לי 64000 לשלם)

בעד 60 תשלומים.

מסלול 3: למכור באופן פרטי ולהחזיר את היתרה.

צריך להוסיף עוד 5,000 שח שזה רישוי+קודן+ וכל מה שנגרר בקניית רכב חדש.

מה דעתכם? כדאי המסלול הזה?

בתור אדם שאין לו אפשרות לקנות רכב עכשיו במלא הסכום זה די קורץ ונשמע משתלם.

מישהו נתקל בעסקה כזאת בעבר?

אני לא מוצא פה שום קאטץ', הם כניראה מרוויחים מהריבית ומשדרוגים שעושים אחרי 3 שנים.

אפשר חוות דעת על העסקה?

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הם מרוויחים בגלל שהם קונים רכבים בכ20% הנחה.

בדרך כלל בעסקאות כאלו נותנים קודן חיישני רברס וכו' במתנה.

רישוי זה הדבר היחיד שאתה אמור להוסיף.

בכל אופן אתה צריך להבין שאתה יד 2 אחרי ליסינג (אמנם 0 קמ מליסינג אבל עדיין), וזה ירידת ערך של 8% במחירון.

פורסם

נכון, זה אני מבין.

הם אמרו שאני יהיה יד1 אם אני יוסיף עוד 4000שח.

ומקבלים חיישני רוורס מתנה.

יש פה עוד מלכוד שאני מפספס כי אני ממש קרוב לסגור, רק רציתי לדעת האם יש פה עוקץ? תודה!!

פורסם

בכמה הם מוכרים ומה מחיר המחירון של הרכב?

ניסית לקפוץ לסוכנות משנה של טויוטה ולראות איזה מחיר ואיזה מימון הם מציעים? לפעמים מחיר המחירון לא מייצג שום דבר כי היבואנים נותנים הנחות לכל מי שקונה..

פורסם

הסתכלתי דווקא על הI20 כי התא מטען יותר גדול ( אנחנו עם תינוק)

מחירון של החברה 97,400ש"ח הם מציעים לי - 985*36 ואת היתרה 62,000 אני ישלם בתשלומים אחרי ה3 שנים.

אני כרגע בונה על כמה שיותר זמן בגלל זה אני קונה רכב חדש יחזיק אותו לפחות 5-6 שנים

ניראה לך שיש פה סוג של עוקץ?

פורסם

אוקיי ולגזר הדין :)

יונדאי I20 או טויוטה יאריס SOUL?

ההבדל מבחינתי הוא התא מטען שביונדאי גדול ב10 ליטר, זה משמעותי?

עגלת תינוק תכנס ליאריס?

בגדול מה עדיף יותר לטווח הארוך? מבחינת חסכון בביטוח\דלק\טיפולים?

תודה :)

פורסם
אוקיי ולגזר הדין :)

יונדאי I20 או טויוטה יאריס SOUL?

ההבדל מבחינתי הוא התא מטען שביונדאי גדול ב10 ליטר, זה משמעותי?

עגלת תינוק תכנס ליאריס?

בגדול מה עדיף יותר לטווח הארוך? מבחינת חסכון בביטוח\דלק\טיפולים?

תודה :)

אני גם קניתי טיוטה יאריס דרך חברה כזאת תבדוק טוב טוב האם הם קונים ממך את זה בתום התקופה במחיר מחירון או לא כי לדעתי לא (לפחות ככה התברר לי אצל החברה שממנה אני קניתי - הם קונים את ממני אבל במחיר מופרך...) וזה משנה את כל העסק... חיישני רוורס כל אחד נותן מתנה ולכן אל תתייחס ה5000 של העמדת רכב כמדומני ככה הם קוראים לזה זה עושק אמיתי ותתעקש איתם על כל סעיף שם כי הם סתם אומרים לך הרבה פרטים בשביל כלום קודן חיישני רוורס ואגרת רישוי ומרימי שמשות ביחד זה -בלבד-)

לגבי תא מטען לי יש יאריס כמו שאמרתי וזה בסדר גמור לעגלות גם יש תא נסתר כזה איפה שהגלגל שיש בו הרבה מקום דלק הוא לוקח את הI20 בהליכה כנ"ל טיפולים תיקונים הרכב שלי עוד לא ראה מוסך אף פעם!)

(אגב אני מוכר את האוטו שלי היום שזה יאריס 2012 עלתה לכביש בנובמבר וזה כולל מימון אם אתה מעונין תגיד אני יתן לך פרטים)

פורסם (נערך)

ואו ממש תודה!

ד.א היאריס לא רובוטית? איך ההרגשה של ההחלפת הילוכים

והם אמרו לי שבקניה הם מתחייבם על מחירון לוי יצחק פחות 5% שזה לטענתם סדר גודל ההלואה שתשאר לי ..

עריכה אחרונה על ידי חייםבר

• תוכן חדש...