Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השרשור, זה לא נשמע לך הגיוני "לבזבז" את כל החסכונות שלך על רכב אבל לשלם 120K ש"ח על טויוטה יאריס חדשה זה כן הגיוני (אם תעשה את החישוב עם ריביות זה מה שיצא לך)?

וד"א, את הבנקים לא עשו באצבע. גם את תפרע את ההלוואה לפני הזמן הם עדיין ירצו חלק ניכר מהריבית שהם בנו עליה בתקופה של ההלוואה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1000 ק"מ בשבוע? זה למעלה מ-50,000 ק"מ בשנה. בד"כ בעסקאות ליסינג יש תקרה של 20,000 ק"מ בשנה או קצת יותר. לכן, אם אכן מדובר בנסועה כה גבוהה צריך עסקה ייחודית, שקרוב לודאי תהיה הרבה יותר יקרה.

כמובן שיתכן שמדובר בפליטת מקלדת ומדובר ב-1000 ק"מ בחודש (חייםבר - עדכן אותנו) ואז כל ההערות שלעיל נותרות רלוונטיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כיוון שמהסוכנות אין 100אחוז מימון...

היום יש כמעט בכל יבואן רכב שיטה שמאפשרת לך לפחות 80% מימון מערך הרכב, בנוסף חברות כמו KLS שרצה עם צ'מפיון ומאיר כבר המון זמן וחברת MSL שרצה עם לובינסקי וסמל"ת ייאפשרו לך לקחת 100% גם אם תרכוש רכב אחר ולא דרך אותם יבואנים.

הרכב כן על שמי, מהיום הראשון.

ואם ארצה להפסיק את העסקה, אין קנס רק להחזיר את יתרת החוב

נשמע טוב מידיי... לפי דעתי תרגיל כמו שעשו פריים מוטורס מראשל"צ בעבר... לינק

Confidence In Motion

פורסם

אני מצטער על ההטעיה, כמובן שמדובר על כ1600 קמ בחודש.. טעות שלי.

ולפי חישוב שלי עם הבנק ישירות במימון מלא, אחרי שהייתי אצלהם יום חמישי בבוקר ושינינו קצת את התנאים. מדובר על הלוואה בריבית פריים בלבד. סה"כ עמלה שאשלם למשך תקופת ההלוואה היא כ6500שח.

בגדול ההחזר החודשי הוא 1105 למשך 60 חודשים ובסוף אלו עליי להמציא לבנק 40אלף שח (קרן השתלמות מכסה לי את זה או מכירה של הרכב).

לדעתי משתלם..

פורסם

קח בחשבון שאתה יוצא מנקודת הנחה שהריבית נשארת קבועה ב-5 שנים הקרובות (הנחה מאוד מקלה).

ברור שעלייה בריבית לא תביא אותך לפשיטת רגל אבל היא בהחלט תשפיע על חישוב עמלת ההלוואה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הסתכלתי דווקא על הI20 כי התא מטען יותר גדול ( אנחנו עם תינוק)

כרגע יש לי חסכון של קצת יותר ממאה אלף, אבל זה חסכון לקניית בית. לכן אני מעדיף הלוואה של 100אחוז.

אני חושב שני המשפטים האלה מסכמים הכל: אתה קופץ מעל הפופיק, ועושה את זה עם מוט. צר לי לומר לך, אבל חסכון של 100,000 ש"ח הוא מעט מאד לאדם במצבך, ואם יש לך איזו שהיא תוכנית עתידית לרכוש דירה במקום שאינו שכונת עוני בעיירה מרוחקת אתה צריך לחסוך פרוטה לפרוטה, מן הסתם משימה לא קלה לזוג צעיר שכבר משלם הוצאות של גידול תינוק.

זוג צעיר עם תינוק וחסכונות של 100 אש"ח נמצא בשלב מוקדם מאוד של החיים, שלב שבו כל שקל קובע. אני יכול להבין את החלום של רכב חדש - אבל כל שקל שתוציא עליו מרחיק חלום יותר גדול, זה של דירה. וב"כל פרוטה" אני מתכוון לאותם 1000 ש"ח לחודש עלות ההלואה ובודאי לאותה קרן השתלמות שעליה אתה בונה להשלמת התשלום על הרכב. חשוב על תסריט סביר מאד למהלך 3-4 השנים הקרובות: נולד לך עוד ילד, אתה צריך לרכוש עבורו ציוד והוצאות המשפחה גדלות בעוד כמה אלפי ש"ח לחודש. כיצד לממן אותן?

אילו אני במקומך הייתי בודק שתי אפשרויות:

1. אם הרכב הקיים מבצע את תפקידו ואינו מבקר במוסך יותר מדי - נשאר אתו עד שיתחיל להראות סימני חוסר אמינות משמעותיים. נכון שיש סיכון מסוים, אבל בינתיים סיכוי טוב להשיך לחסוך.

2. אם הרכב שברשותך אינו אמין או אינו מספק את צרכיך - מחפש סופרמיני צעירה, בת 2-4 שנים, עם עדיפות לידנית (אלא אם יש מגבלה ברשיון הנהיגה שלך או של אשתך).

3. אם למרות הכל אתה מתעקש על רכב חדש - לא יותר מסופרמיני ידנית במחיר סביב 70-80 אש"ח. לדעתי גם זה מוגזם במצבך, אבל זה המכסימום שהייתי עושה, וגם זאת במחשבה להחזיק את הרכב לפחות 6-8 שנים. לדעתי גם זו הוחאה מוגזמת במצבך.

אגלה לך סוד קטן: אני התחתנתי לפני כ-24 שנים. לי ולאשתי היו חסכונות שהספיקו כדי לממן 2/3 ממחיר דירת 4 חדרים חדשה בשכונה איכותית בחיפה. באותו זמן אני נסעתי סביב 400-600 ק"מ בשבוע, במכונית סופרמיני בת 8 שהיתה ברשותי. שנינו עבדנו בעבודות מסודרות, אם כי, כמובן, בתחילת דרכנו המקצועית. מתוך הבנת הקשיים הכלכליים הצפויים עם לידת הילד הראשון מכרנו את המכונית בת השנתיים של אשתי - וקנינו מכונית נוספת בת 8.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...