Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לסיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הסמסטר הראשון של שנה ראשונה הלו הוא השטן בהתגלמותו עומד להסתיים ולפני שאני אתחיל לעשות חלק מהקורסים עוד פעם אני חייב לעשות ניקוי רעלים מהגוף ולהשכיח את הטראומה. סיני זה אופציה מושלמת עבורי, מבחינת הכל. זה כבר שיגעון מגיל צעיר לנסוע לשם ורק עכשיו אני רואה הזדמנות טובה.

אז, אחרי שקצת שוטטתי ברשת וקראתי ב''אנציקלופדית סיני'', הייתי רוצה קצת לשמוע מהניסיון של חברי הפורום שביקרו שם על דרך ההגעה, המצב הביטחוני (אם נסעתם בזמן האחרון) והיחס של המקומיים.

במידה ויש מישהו שמעוניין להצטרף אליי, הוא יותר ממוזמן. אני מתכנן לצאת לכיוון בימים האחרונים של פברואר/עד ה1/3 אפשר לסחוב את זה.

תודה לעוזרים !!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

כנראה שלדעתו, המצב בסיני מתגמד לעומת הסמסטר שעבר עליו.

אגב, נשארו לנו בכלא עוד מחבלים כבדים שאפשר יהיה לסחור בהם? :roll:

פורסם

דרכון זר יעזור, אולי אפילו אפשרות להיכנס ימית דרך ירדן או מדינה צד ג' אחרת. אם יש לך דרכון זר

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

משיחה בשבת עם מח"ט הגזרה של הגבול עם מצרים, תמחק את המחשבה הזאת מהראש שלך.

לאור מה שקורה בסיני, לא מומלץ בכלל. יש שם כל כך הרבה גורמים עוינים שחבל לחפש צרות.

מה שכן, חבל ארץ מדהים ביופיו.

פורסם

יש הרפתקאות, ויש טמטום. כל מי שמחפש להכנס לסיני בזמן הזה הוא פשוט מטומטם.

אני מקווה שתמצא מקום בטוח יותר לנפוש בו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני הייתי בסיני מספר לא מבוטל של פעמים ואפילו את ירח הדבש שלנו בילינו שם - אין תחליף לנופים לשקט והאווירה של סיני.

עם כל זאת - אני לא הייתי נוסע כעת, הסיכון פשוט לא שווה את זה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

הכי אני אוהב את אלה שנוסעים כגיבורים למקומות מסוכנים למרות כל ההתראות, ואז כשקורה משהו ההורים מתקשרים לכל מי שמכיר מישהו בצבא/שגרירות/משרד החוץ כדי שיעזור לחלץ את "הילדים". ואם לא שולחים מייד מסוק עם חימוש וצוות רפואי לחלץ אותם, אז "המדינה הפקירה אותם" ו"חבל שבכלל תרמתי למדינה הזאת".

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

איזה חוסר הבנה משווע של המזרח התיכון. המשוגעים בסיני הם סלפים, הם לא שולחים אותך לטהרן אלא ישר שוחטים.

השיעים זה המשוגעים ששולחים אותך לטהרן :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הייתי די הרבה בסיני, אך כבר כ9-10 שנים שאני נמנע מלנפוש שם, רק בגלל המצב הביטחוני הגרוע.

תעשה לעצמך (ולמדינה) טובה ותמצא מקום אחר לנפוש בו.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

עם כל מה שהולך שם בין אל קעידה למצריים והחמאס, לדעתי אתה תבלה שם הרבה הרבה זמן.

באיזה מחסן חשוך.

הראש בנפרד כמובן.

• תוכן חדש...