Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 50K עם צריכת דלק טובה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפש רכב משנת 08 והלאה,עד 50K חסכוני 13-14 ק"מ לליטר.

בעיקר נסיעות בין עירוניות עם לא מעט עליות,לא רכבי מיני.

עדיפות לידני,דיזל גם בא בחשבון לא רכבי VAG.

חשבתי על :

לנסר 1.5/1.8

פלואנס

קורולה רובוטית

סוויפט

308

207

C4

האם יש רכבים בתקציב עם תיבה אוטומטית עם יותר מ4 הילוכים?

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש לי עכשיו C4 שאני מעמיד למכירה,

צריכת דלק משולבת אצלי 1:11 גיר טיפוטרוניק

לחבר יש את ה308 ידני, צריכת דלק 1:13 ש\ה די נמוך לדעתי לגיר רגיל

פורסם

לאנסר 1.5 לא חסכונית , במיוחד אם הרכב יצטרך לנסוע בעליות - הרכב די עצל.

1.8 תהיה אופציה עדיפה יותר עקב הגיר הרציף והיכולת סחיבה העדיפה על פני המנוע הקטן.

פלואנס כל עוד לא מדובר על הדיזל, גם כן לא חסכונית וגם מאוד כבדה ובעליות היא תתאמץ עוד יותר והצריכה תגדל.

C4 גם כן רכב כבד וצריכת הדלק היא לא מעבר לנורמלית. עם ה308 וה207 אין לי ניסיון.

אני חושב שהרכב הכי חסכוני ברשימה הנ"ל הוא הקורולה הרובוטית. כל עוד הגיר הינו מהווה בעיה- יהיה ניתן להשיג אותן במחיר יחסית נמוך עקב חוסר שוק.

מבחינות סחירות עתידית הייתי הולך על הלאנסר- גם חזקה יותר, גם מאובזרת יותר וגם תימכר בעתיד במחיר שפוי יותר ובקלות יחסית לקורולה הרובוטית.

פורסם

האיבו שלי עושה 1:14 ככה לנסיעות משולבות (עם חיפה), מאוד מרווחת מבפנים ונוחה לאללה.

רק קח בחשבון שהיא עגלה למדי (זה בא יחד עם החסכון בדלק)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מה עם פיאט 500? אני יודע שזה רכב מיני,אבל הנתונים היבשים שלו טובים,מדובר על הדגם 1.4 100 כ"ס ידני 6 הילוכים. שנת 08-09

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...