Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו 2 מבוגרים + ילד בן 7 + תיאומים בני 7 חודשים.

בעוד כחודשיים אנחנו עוברים לגור באילת כאשר פעם או פעמיים בחודש תהייה נסיעה למרכז וחזרה.

בהנחה שלנסיעות ארוכות כאלו הפלואנס דיזל תהייה לא נוחה ( נכון?) אני מתחבט בין מיניוואן שיהיה נוח אך עם תיצרוכת דלק בעייתית מול אולי מסחרית דיזל שתהיה פחות נוחה אבל תיצרוכת דלק טובה בהרבה.

התקציב הוא בסביבות 80,000.

מה דעתכם? יש לכם המלצה לרכב אחר?

פורסם

יש לך את הקיה קרניבל דיזל בתקציב הזה,מניסיון חיית עבודה ועם צריכה של 1/10. יש בה מספיק מקום לכל מה שתרצו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הקרניבל ענקית ומאוד מיושנת, צריכת הדלק לא רעה אבל קרובה כבר לצריכה של מיניוואנים בעלי מנוע בנזין.

הייתי בוחן את האופציה של פיג'ו 5008 - יספק מודרניות, בטיחות גבוהה, איכות פנים טובה ומנועי טורבו בנזין מוצלחים.

פורסם

לא הייתי אומר מיושנת,זה הרכב הכי אמין שהיה לנו אשר עבר קריעה יום יומית בעבודה ולא הייתה תקלה אחת . לדעתי האמינות היא תוצאה של הפשטות של הרכב,אין שום דבר מיותר...מזגן קדימה+אחורה שנשלט בנפרד,מערכת עם שליטה מההגה (2009+),ABS,ESP וזהו בעיקרון.

7 מושבים נוחים ריקליינרים שזזים קדימה/אחורה וניתנים לשליפה,כוח מהמנוע הגרגרני (עם טורבו כמובן) ומזגן שמקפיא זה מה שצריכה משפחה ישראלית שנוסעת חצי מדינה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
הקרניבל ענקית ומאוד מיושנת, צריכת הדלק לא רעה אבל קרובה כבר לצריכה של מיניוואנים בעלי מנוע בנזין.

הייתי בוחן את האופציה של פיג'ו 5008 - יספק מודרניות, בטיחות גבוהה, איכות פנים טובה ומנועי טורבו בנזין מוצלחים.

ה-5008 גם מצאה חן בעיניי אבל מדובר בדגם יחסית חדש לא? לא ראיתי רכב כזה שנמכר מתחת ל-100 אלף (התקציב שלי הוא 80 אלף)

פורסם
לא הייתי אומר מיושנת,זה הרכב הכי אמין שהיה לנו אשר עבר קריעה יום יומית בעבודה ולא הייתה תקלה אחת . לדעתי האמינות היא תוצאה של הפשטות של הרכב,אין שום דבר מיותר...מזגן קדימה+אחורה שנשלט בנפרד,מערכת עם שליטה מההגה (2009+),ABS,ESP וזהו בעיקרון.

7 מושבים נוחים ריקליינרים שזזים קדימה/אחורה וניתנים לשליפה,כוח מהמנוע הגרגרני (עם טורבו כמובן) ומזגן שמקפיא זה מה שצריכה משפחה ישראלית שנוסעת חצי מדינה.

הקיה באמת נראית מרשימה בנתונים שלה אבל צריכת הדלק שלה נראית לי בעייתית. אם כבר אז הייתי הולך על ה-c4 פיקאסו שנותן בערך אם לא קצת יותר טוב בצריכת הדלק וגם לו יש מושבים נפרדים.

פורסם

אתם לא חושבים שרכב כמו הברלינגו הדגם החדש יהיה מענה טוב יותר? יש לו מנוע דיזל חסכוני ותא מטען גדול להכניס בו את המיזוודות והעגלה של התיאומים לא? אני מפספס משהו?

פורסם

חד משמעית כן.

מנועי ה HDI מצויינים.

חסכונים, גמישים.

הספסל האחורי שטוח, מה שמאפשר להכניס בקלות 2 כיסאות + ילד בנוחות.

תא המטען ענק והמזגן משובח.

אבל... זה רכב של אינסטלטורים.

לא לכולם זה מתאים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
ה-5008 גם מצאה חן בעיניי אבל מדובר בדגם יחסית חדש לא? לא ראיתי רכב כזה שנמכר מתחת ל-100 אלף (התקציב שלי הוא 80 אלף)

שיווק הרכב החל ב2010 וניתן למצוא כאלו באזור ה80 לפני מיקוח (מחברות הליס בעיקר), יתרונה של ה5008 על אחותה התאומה C4 פיקאסו הוא גיר 6 הילו' אוטו' פלאנטרי קלאסי של היצרן היפני אייסין לעומת הסיטרואן בה הגיר הינו רובוטי חד מצמדי שאיננו נעים או אמין במיוחד.

פורסם
אנחנו 2 מבוגרים + ילד בן 7 + תיאומים בני 7 חודשים.

בעוד כחודשיים אנחנו עוברים לגור באילת כאשר פעם או פעמיים בחודש תהייה נסיעה למרכז וחזרה.

בהנחה שלנסיעות ארוכות כאלו הפלואנס דיזל תהייה לא נוחה ( נכון?) אני מתחבט בין מיניוואן שיהיה נוח אך עם תיצרוכת דלק בעייתית מול אולי מסחרית דיזל שתהיה פחות נוחה אבל תיצרוכת דלק טובה בהרבה.

התקציב הוא בסביבות 80,000.

מה דעתכם? יש לכם המלצה לרכב אחר?

אני נהגתי בפלואנס דיזל ומצאתי אותה נוחה ביותר בשבילי. דווקא יש לה מושב אחורי מאוד מרווח, תא מטען גדול וצריכת דלק מהטובות הקיימות בארץ בכלל אם לא המשפחתית החסכונית ביותר. ולא, אין לי פלואנס ואני לא סוכן של רנו.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הפלואנס דיזל באמת נוחה,מרווחת וחסכונית אבל נראה אותך יושב בין שני בוסטרים כל הדרך מאילת למרכז...אתה תאבד תחושה בישבן למשך חודש.

פורסם
הפלואנס דיזל באמת נוחה,מרווחת וחסכונית אבל נראה אותך יושב בין שני בוסטרים כל הדרך מאילת למרכז...אתה תאבד תחושה בישבן למשך חודש.

הפלואנס היה יכול להיות פיתרון סביר אבל תא מטען גדול ככול שיהיה לו לא נראה שיוכל להכיל מזוודות וגם עגלת תיאןמים

פורסם

אכן ברלינגו/פרטנר מהצורה החדשה (לא אוריג'ן) אכן יכולים להוות תחליף מצויין למשפחתית מרווחת, חסכונית מאוד וזולה.

נכון שמבחינת עידון ואולי גם בטיחות היא לא יכולה להתחרות בפיסגת המשפחתיות, אך בהחלט לא משתרכת מאחור יותר מידי.

מגיעה רק בידני.

5008 וC4 פיקאסו באמת יהיהו מעודנים ומפנקים יותר, אך מחיר הקניה גבוה ועם כל הכבוד למנועי טורבו בנזין צנועי נפח ועתירי הספק או גירים רובוטיים, עדיין צריכת הדלק בברלינגו טורבו דיזל ידני תהיה משמעותית נמוכה יותר.

אם אינני טועה הC4 מתאים לשימוש בגז?

הקרניבל כבר ממש ידרוש הרבה הוצאות על גודל ומרווח לא הכרחיים.

פורסם

ילד בן 7 או מבוגר יכול לשבת בכיף בין 2 סלקלים (כרגע) של התינוקות (סלקלים צרים ברוחב 40 ס"מ), ובסבבה בין 2 מושבי בטיחות צרים של קוסקו סנרה כשהם מופנים נגד כיוון הנסיעה, ובפנאני גם כשהם יהיו מקבילים אליו. גם מבוגר במידות בינוניות יכול להיכנס. מדדתי.

ואני מזכיר: לא קונים רכב ב80 אלף שקל בכדי שיתאים לסלקלים / מושבי בטיחות שלכל היותר יעלו 3000 ש"ח: קודם כל מחפשים רכב מתאים, מודדים לו את המושבים הפוטנציאליים ואז רוכשים את שניהם.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
אכן ברלינגו/פרטנר מהצורה החדשה (לא אוריג'ן) אכן יכולים להוות תחליף מצויין למשפחתית מרווחת, חסכונית מאוד וזולה.

נכון שמבחינת עידון ואולי גם בטיחות היא לא יכולה להתחרות בפיסגת המשפחתיות, אך בהחלט לא משתרכת מאחור יותר מידי.

מגיעה רק בידני.

5008 וC4 פיקאסו באמת יהיהו מעודנים ומפנקים יותר, אך מחיר הקניה גבוה ועם כל הכבוד למנועי טורבו בנזין צנועי נפח ועתירי הספק או גירים רובוטיים, עדיין צריכת הדלק בברלינגו טורבו דיזל ידני תהיה משמעותית נמוכה יותר.

אם אינני טועה הC4 מתאים לשימוש בגז?

הקרניבל כבר ממש ידרוש הרבה הוצאות על גודל ומרווח לא הכרחיים.

חיפשתי את הצורה החדשה ולא מצאתי

• תוכן חדש...