Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשבר ה *** מכבלים ומטענים ל I PHONE 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כל כבל USB שאני קונה לא משנה באיזה מחיר לא מחזיק יותר מחודש

לפעמים מפסיקים לעבוד לפעמים צריך לתחיל לשחק איתם כדי לקבל מגע...

מישהו לעזאאלל מכיר כבל שפשוט לא יהרס תוך יומיים ?!

:evil::evil::evil::evil:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

http://www.ebay.co.uk/itm/100-Genuine-Apple-Sync-Charger-USB-Data-Cable-For-iPhone-5-iPad-Mini-iPad-4-/300903675588?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccesories_MobilePhoneDataCables_JN&hash=item460f41b6c4

כן זה מעט יקר ממה שיש בארץ אבל מדובר במקורי שלרוב מחזיק מעמד, אני עם מטען מקורי שקיבלתי ב3GS לפני יותר מ5 שנים (יש לי כיום 4S)

היו לי בדרך כל מיני מטענים מזויפים שלא שרדו ונהרסו עוד הרבה קודם

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

בדיוק , אין על המקורי.

יש לי עוד כבלים מהאייפון המקורי שעובדים (ספציפי - זה של האייפון המקורי שלי + מתאם לאייפון 5 לדוגמא זה מה שמחובר למק בבית)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מטענים הייתי ממליץ לך לקנות רק מחנות פיזית שאתה סומך עליה גם אם זה עולה קצת יותר. אי אפשר לדעת מה מזויף בתחום הזה באיביי.

פורסם

נכנס ל IDIGITAL ורוכש לך כבל מקורי של 1.5 מטר ב 120 שקל. כן, זה המחיר ! בחנות און ליין של אפל זה 20$ אם אני לא טועה.

תעשה לעצמך טובה ופינוק, סמוך על אנשים כאשר אומרים לך שכבלים מקוריים + מטענים מקוריים של אפל מחזיקים שנים, אני מחזק טענה זאת. המוצרים איכותיים בצורה בלתי שגרתית. ( קילוף הכבל יקרה לכולם, אך בתוכו יש הגנת מתכת נוספת שלא ייקרע )

פורסם

מזדהה איתך לחלוטין.

קניתי כבלים חליפיים לאייפון 5 שלי במאות שקלים. מה לא קניתי - כבלים מ dx, כבלים עם פרווה, כבלים ״איכותיים במיוחד״ ב-50₪ מחנות בתל אביב. כלום לא החזיק יותר מחודש. בסוף נשברתי וקניתי שני כבלים מקוריים מ iDigital. בינתיים עובד איתם כבר חודש וחצי, אין בעיות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
המוצרים איכותיים בצורה בלתי שגרתית. ( קילוף הכבל יקרה לכולם, אך בתוכו יש הגנת מתכת נוספת שלא ייקרע )

על איזה הגנה נוספת אתה מדבר ?

איזה כייף לי :)

פורסם
אני מחזק טענה זאת. המוצרים איכותיים בצורה בלתי שגרתית. ( קילוף הכבל יקרה לכולם, אך בתוכו יש הגנת מתכת נוספת שלא ייקרע )

על איזה הגנה נוספת אתה מדבר ?

פורסם

יש לי שלושה מטעני USB עם 4 יציאות שקניתי באיביי, עובדים כבר למעלה משנה כמו סוסים.

איפונים, אייפדים נטענים סביב השעון.

אם אתה מחפש משהו קצת יותר איכותי ויקר חפש מוצרים של ORICO

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

ככל הנראה, אבל הוא מחזיק בצורה יוצאת דופן.

דרך אגב, את הגיד הזה, בצורה הקשיחה מאוד שלו, לא ראיתי בכל הכבלים הסינים הפשוטים אם בכלל. לא בכולם יש את זה אם בכלל.

הוא שזור מאוד ובמשך חצי שנה כבר, אינו נקרע, אינו נשחק ומאפשר פעולה רגילה ותקינה בכל זווית.

*** צרפתי תמונה של כבל, החלק השמאלי אחד לפניי אחרון, בצבע כסף, זה מה שיש בכבל, ככל הנראה סיכוך כלשהו אבל זה באמת ברמה אחרת לגמריי ממה שיש בכבלים סיניים פשוטים אם בכלל קיים בחלקם, לא בכולם.

LiHCH.jpg

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם (נערך)

בהחלט ייתכן שהסינים חוסכים בכמות הנחושת בגיד הסיכוך או במילים אחרות במקום סיכוך מצולב וצפוף הם מייצרים כבלים עם גיד סיכוך פחות צפוף או רק מפותל לכול האורך מטעמי חיסכון.

תופעה זו של חיסכון בנחושת בסיכוך מאוד נפוצה בכבלים קואקסיאלים כמו RG59/RG58 תוצרת סין העממית.

אני בזמנו קניתי כבלים מצויינים לאייפון תוצרת Belkin.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

אין כמו כבל מקורי.

אני עם האייפון 4 גם כן קניתי כמה לא מקוריים ב"איכות גבוהה", בכולם הייתה לי אותה בעיה שהחוט נתלש מהראש.

נשברתי והזמנתי 2 מקוריים מאיביי, המקורי שיש לי שמחובר למחשב כבר שם יותר מ 5 שנים ורק עכשיו הוא מראה סימני גסיסה ( אחרי שכולו קרוע ).

כל החיקויים אותו זבל מבחינתי, גם כאלה שעולים דולר נקרעים וגם כאלה שעולים 3 נקרעו.

• תוכן חדש...