Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה, סליחה, סליחה, סליחה: אני ממש, אבל ממש לא מומחה במערכות לרכב, שאלו אותי שאלה ואין לי מה לענות, אז אנא עזרתכם (ובבקשה, רק מי שבאמת מבין, ופשוט אין לי זמן לחיפוש, אני מראש מצטער...)

אז:

נתונים: סאב של "אוטודיפו" (SABA), מגבר קוריאני לא ידוע -2 ערוצים, 150 וואט. איך מחברים (הרי, יש שתי ערוצים)?

שאלה שניה: טוויטרים פשוטים, אין קבלים. מה הקבלים המומלצים?

שוב, סליחה על השאלות הטריוויאליות ביותר ל"קרישי מערכות", אבל אין לי כרגע אפשרות לעשות חיפוש, ואין לי מושג במערכות לרכב...:?

תודה מראש!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
חברה, סליחה, סליחה, סליחה: אני ממש, אבל ממש לא מומחה במערכות לרכב, שאלו אותי שאלה ואין לי מה לענות, אז אנא עזרתכם (ובבקשה, רק מי שבאמת מבין, ופשוט אין לי זמן לחיפוש, אני מראש מצטער...)

אז:

נתונים: סאב של "אוטודיפו" (SABA), מגבר קוריאני לא ידוע -2 ערוצים, 150 וואט. איך מחברים (הרי, יש שתי ערוצים)?

שאלה שניה: טוויטרים פשוטים, אין קבלים. מה הקבלים המומלצים?

שוב, סליחה על השאלות הטריוויאליות ביותר ל"קרישי מערכות", אבל אין לי כרגע אפשרות לעשות חיפוש, ואין לי מושג במערכות לרכב...:?

תודה מראש!

נתחיל מהקל:

1. טוויטרים פשוטים = לא צריך קבל, יש להם כבר אחד, אז רק לחבר...

2. בהנחה והמגבר ניתן לגישור:

את המינוס של הסאב לחבר למינוס של הערוץ הראשון, ואת הפלוס של הסאב לפלוס של הערוץ

השני... אבל כל זה בהנחה ו... אז רצוי שתתרום יותר פרטים.

גל

פורסם

ואת הגישור לעשות בין ה + וה- הנותרים?

ולגבי הקבלים - הטוויטרים המדוברים הם קטנים, מהסוג שמדביקים לחלון או משהו, ממש לא נראה, שיש בפנים קבל... אני זוכר, שכשהרכבתי פעם טוויטרים אצלי (יותר גדולים, אבל גם הכי זולים), הם באו עם "קיט" של קבלים המורכבים כתוספת של הכבל שלהם... כמעט שרפתי אותם, כשחיברתי מקודם בלי, כי לא שמתי לב...

והמגבר ניקרא: "Osio-HPA2000", משהו קוריאני, כאמור, ורשום "150+150 Bridgeable high power amplifier", אז נראה לי, שניתן לעשות הגישור...

תודה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

+-+- את האדומים תחבר.

גם בטוויטרים הכי מעפנים של ה20 שקל יש קבל בפנים. אצלך זה בטח היה גם טוויטר זול שנותן רושם כאילו הוא יקר בגלל שיש קרוס נפרד על הכבל.

אם בכל זאת אין קבל והטוייטר הוא עדין כמו כל הזולים אז שים קבל של 4.7 מיקרו פאראד

אם הוא יותר עמיד אז גם 10 מיקרו יהיה טוב.

פורסם

תודה!

פורסם

תסתכל על הטבלה של המגבר שלך, סביר להניח שיהיה מצויין אילו מהחיבורים צריכים להתחבר לשם יצירת גישור.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
+-+- את האדומים תחבר.

גם בטוויטרים הכי מעפנים של ה20 שקל יש קבל בפנים. אצלך זה בטח היה גם טוויטר זול שנותן רושם כאילו הוא יקר בגלל שיש קרוס נפרד על הכבל.

אם בכל זאת אין קבל והטוייטר הוא עדין כמו כל הזולים אז שים קבל של 4.7 מיקרו פאראד

אם הוא יותר עמיד אז גם 10 מיקרו יהיה טוב.

10 זה כבר ירד לתווך המיד הגבוה.........4000HZ.

4.7 קבל בלי קוטביות.......של 100V יהיה מעולה.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

בעקרון אתה צודק. אפשר קצת פחות מ100V לא חובה כל כך חזק.

אם הייתי יודע שהטוויטר שלי יכול לנגן גם 4000, שזה לא דבר נדיר, הייתי שם לו 10 מיקרו.

אבל זה אני.

• תוכן חדש...