Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכבי הקודם היה פס ירוק של איזה 7-10 ס"מ שבעצם מונע סנוור מהשמש.

הפס הזה הולך ומתבהר לקראת החלק התחתון שלו.

עכשיו אני עם רכב חדש, בלי הפס הזה.

יש אפשרות להתקין (הדבקת מדבקה או התזה של חומר מסויים) על גבי השמשה הקיימת?

לא כל כך חשוב לי הצבע, אם זה ירוק או כחול או סגלגל, העיקר צבע כהה יחסית שימנע סנוור מהשמש.

אני שואל כמובן, מבלי לפרק את השמשה ו"אפייה" בתנור וכאלה או ללכת ולהתקין שמשה חדשה, אלא על השמשה הקיימת.

לדוגמה המוצר הבא:

http://www.ebay.com/itm/New-Solar-Windshield-Windscreen-Fade-Visor-Sun-Tinting-Trim-20cm-8-x-1-5m-60-/180830484639?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a1a56389f

$(KGrHqEOKowE1z9nHBJPBNw6-e)ODw~~_12.JPG

חוקי בכלל?

(חיפשתי כבר וגם בשרשור היעודי של חוקיות השחרת החלונות ולא מצאתי - וזה לא בדיוק נופל בקטגוריה של השחרת חלונות)

אם זה אפשרי, אפשר לקבל המלצות על מקום שעושה זאת באזור הצפון?

אזור חיפה-קריות עדיף

תודה.

פורסם

בכל מקום של השחרת חלונות יעשו לך את זה, לא יודע אם יש להם בצבעים אבל שחור בטוח יש וברמות הכהייה שונות.

בנושא החוקיות, זה נחשב לא חוקי והיה כאן דיון מאוד רחב על הנושא וכמה שהחוק הזה מטומטם. אבל, אם הפס לא יהיה רחב מידי לא נראלי שבאמת מישהו ישים לב לזה.

במיוחד שזה רכב חדש ואם ההדבקה תהיה איכותית יחשבו זה ככה מהחברה.

פורסם

תעשה חיפוש, משהו בסגנון "פס השחרה", תראה אשכול עם הרבה עמודים זה זה.

החוק אומר שאין להשחיר את השמשה או חלק ממנה, כלומר אפילו מדבקות לא תופסות. פשוט אם זה בגודל לא מוגזם לא אמורים לעשות בעיות.

פורסם (נערך)

בזמנו גם הייתה לי את הבעיה הזאת ונמנעתי לעשות את זה כי זה סיפור לא קטן, הרבה עבודה על פס מצ'וקמק. לבסוף נתקלתי בEBAY על מדבקה חיצונית עם סמל האוטו.

עריכה אחרונה על ידי viper83
פורסם

האמת שאני לא מצליח לראות את הסמלון שלך בגדול יותר.

אבל אני מכיר את המדבקות עם השם כמו אלפיין ושאר החברות כולל חברות הרכב.

יש גם בלי שם כמו שפרסמתי בהודעה הראשונה.

הבעיה היא החוקיות של זה, אני ממש לא רוצה להדביק ובטסט להוריד.

או במקרה הגרוע יותר, בבדיקה שגרתית של שוטר להתחיל לקלף את המדבקה.

השאלה אם אוכפים את זה או לא?

והשאלה הבאמת חשובה היא אם אפשר לבצע זאת מבחינה חוקית כמו שיש שמשות שמגיעות ככה מהמפעל?

כשהתקשרתי לעסק הזגגות האזורי שלי, הבנתי שצריך לשלוח את השמשה למפעל ולחכות חודש ולשלם כ-500 שקל.

אני לא מעוניין שיפרקו לי את השמשה ואהיה בלי רכב חודש וממש לא מעוניין לשלם 500 ש"ח על זה.

אולי יש מקום שאפשר בו לבצע זאת מבלי לפרק את השמשה ואז זה יהיה גם זול יותר לפי ההיגיון של פחות עבודה.

פורסם

כן שמתי לב שלא ממש רואים בסמליל, אבל יש לי את המדבקה כבר מהקיץ ועברתי איתה טסט ללא בעיות. בנוסף המחיר מגוכך של 40 ש"ח והדבקה עצמית קלה לדעתי שווה לשים.

פורסם

תוכל לעשות לי טובה ולצלם לי את החיבור של החלק התחתון של המדבקה עם השמשה?

אני רוצה לראות אם ממש רואים את ה"מדרגה" ואם שמים לב לזה באופן שיחשיד.

מאיפה קנית אותה והאם באותו מקום יש רק מדבקות בלי שמות?

פורסם

האם התמונה הזאת תעזור?

המוכר הפסיק למכור, אבל יש הרבה כאלה בשוק והם זהים מבחינת החומרים, אבל ישנם כאלה כמו שלי שהיא באה די פשוטה כי היא פשוט בנוייה משכבות של רקע והדבקה על זה של הכיתוב ולא הדפסה.

עוד נושא שפחדתי ממנו הוא המעבר של הוישרים על המדבקה, ולאחר חצי שנה אני לא רואה שום הבדל מהיום הראשון שהדבקתי אותה.

http://www.ebay.com/itm/251283804601

IMG_20130719_064805.jpg

פורסם

חשבתי שאתה מדבר על מדבקה שמדביקים מהצד הפנימי של השמשה.

אני לא רוצה הדבקה חיצונית.

ושלך זה ממש נראה אטום. אני רוצה פס (שרואים דרכו) שהולך ומתבהר בחלקו התחתון, הולך ודוהה.

כמו בתמונה שצירפתי בהודעה הראשונה.

פורסם

סורי, חשבתי אנחנו מבינים אחד את השני, קורה. כמו שרשמתי לך הפנימית היא הרבה עבודה בשביל משהו די מצומצם לכן אני בחרתי לרדת מזה לגמרי, מקווה שגם אתה תרד מהרעיון ותבין שזה לא משתלם.

• תוכן חדש...