Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני בסביבות 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אשמח להמלצות על סופר מיני ידנית/אוטומטית עם תמורה הכי טובה לכסף (מבחינת אבזור/איכות חומרים, אמינות והוצאות שוטפות), בשוק המשומשות -- התקציב בסביבות 50K-55K ומטה (אם אפשר).

אני מחפש משהו משנתונים 2009-2011 -- יש חיה כזאת? רנו קליאו, פונטו איבו?

תודה מראש.

ליאור.

פורסם

כיוון שחלק מהרכבים באים רק עם גיר אוטומטי ואין לך בעיה אם ידני,יעזור אם תגיד בכול זאת לאיזה כיוון אתה יותר נוטה,ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מניח שידני, עקב התמורה הטובה יותר לכסף.

אגב - ראיתי מודעה של פונטו איבו ידנית 150TH ידני 1.4, עלתה לכביש באוגוסט 2011.

יד שניה פרטית, 21000 קמ - המוכר רוצה 61K - האם הוגן? (מחירון יד 2 58K)

פורסם

אני מניח שהוא רוצה מעל הממוצע כי ה150 היא גירסה נדירה יחסית,היא מגיעה מאוד מאובזרת,אני חושב שמוכר יוכל להתגמש על מאט פחות בגלל היד,אבל הקמ טוב לאותה שנה,ובגלל שזאת גירסה פחות נפוצה זה מעלה את מחירה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בהנחה שלאחר שאבדוק ואנהג, ארצה את הרכב - לאיזה מחיר כדאי לנסות לסגור? 58-59?

אשמח גם להמלצות נוספות בתקציב זה.

פורסם

קשה לי לומר,אבל אני הייתי בודק בכמה נמכרים רכבים מאותה שנה בגירסה רגילה כדי לדעת,אם הממוצע שם הוא נגיד 57 והמוכר מבקש 59 זה הגיוני,יש לך שם מגנזיום,חלון גג כפול,הגה וידית מצופים עור,פנסי ערפל ספויילר אחורי,לא מאט.

הקליאו שציינת דווקא לא רע אני חושב אפשר למצוא ידנית ממודל 2011-12,הרכב חסכוני,לא מזמן מישהו שאל לגבי הרבה וכל מי שיש לו אותו מאוד מרוצה,אני עשיתי נסיעת מבחן גם ודי אהבתי,הרכב משדר בטיחות,למשל הצליל של טריקת הדלת,מושבים נוחים.

יש גם את האיביזה/פאביה,אני באופן אישי מעדיף אותה בגלל שהחומרים מרגישים לי מאט עדיפים יותר והיא יותר מרווחת מאחור,מנוע ה1.4 אמין ולא נשמעו תלונות.

פורסם

יד שניה מ2011 יתכן מאוד שהרכב היה יד יבואן. הדבר גורר 10% הפחתה מהמחירון.

ברישיון העדכני לא תראה רישום, אז אתה יכול לבקש ממנו לראות את הרישיון של היד הקודמת. אם אין לו או כל תירוץ אחר אתם יכולים לגשת ביחד למשרד הרישוי ולבדוק.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

תודה על עזרתכם

הגדלתי קצת את התקציב (עד 60K) -- נדלקתי לפתע על הרעיון לקנות אפסילון, ראיתי מודעות ביד2 של סוכנות רכב (בלו סקאי אם מישהו מכיר?) הגירסה הידנית (1200) בסביבות 50K, והרובוטית (900T) בסביבות ה60K. בשני המקרים זה שנת 2011 ויד ראשונה, והבעלות הנוכחית היא ליסינג. ובכלל המחירון שלהם כל כך ירד, שאני שואל את עצמי למה לא כדאי לחפש ואפילו אצל אנשים פרטיים -- הרי הן ספגו כבר את ירידת הערך המשמעותית, ואני מתכוון להחזיק ברכב הבא שנים.

ידוע למישהו האם מבחינת העלויות השוטפות (טיפולים, ביטוח), מדובר בסדר גודל דומה לזה של הפיאט פונטו?

האם יש משהו שאני מפספס -- בסדר גודל כזה, של 60K ואפילו למתוח מעט למעלה, לא כדאי להביא אפסילון מאובזרת ויפה, ובטח עדיין באחריות יצרן?

עריכה אחרונה על ידי lior6996
פורסם

מצטרף להמלצה על הפונטו איבו 1.4 ידנית. לא מזמן היה מישו בפורום שקנה אחת משנתון 2011 והוא מאוד מרוצה. למרות שלדעתי

הפולו רכב חזק יותר, בעצמי הייתי בעלים של פולו 2011 1.4 ידנית ומאוד הייתי מרוצה, רכב אמין מאוד, חסכוני בדלק ואחלה שמחת חיים

85 כ"ס ומומנט נחמד מאוד של 13.4 ב3800סל"ד אם זה חשוב לך.. וללא ספק בטווח מחירים של 50-60k תוכל למצוא פולו/איבו משנתונים

2010/11 במצב טוב מאוד. על האפסילון אני פחות בקיא...

בהצלחה

פורסם

תודה על ההמלצה - אכן אקח בחשבון.

האם בפולו עלות טיפולים שוטפים/חלפים/ביטוח הם בסדר גודל לשל האיבו?

מהידע האפסי שיש לי, פולקסווגן עושים רושם של רכבים אמינים וטובים, אך יקרים לתחזוקה.

אפשר לדעת בכמה מכרת את שנתון 2011 (שזה מה שאני מחפש)?

פורסם

החלפים מאט יקרים יותר לעומת פיאט.

פורסם
תודה על ההמלצה - אכן אקח בחשבון.

האם בפולו עלות טיפולים שוטפים/חלפים/ביטוח הם בסדר גודל לשל האיבו?

מהידע האפסי שיש לי, פולקסווגן עושים רושם של רכבים אמינים וטובים, אך יקרים לתחזוקה.

אפשר לדעת בכמה מכרת את שנתון 2011 (שזה מה שאני מחפש)?

החלפים אכן מעט יקרים יותר ביחס לפיאט, אבל מאחר והרכב מאוד אמין מהניסיון שלי הוא לא נכנס לי למוסך מעבר לטיפולים תקופתיים( שאותם ממליץ לעשות רק במוסך רון בת"א מכל הבחינות)

את שנתון 2011 מכרתי במצב של אפס תקלות ב65k לפני כחודש אבל עם קילומטרז נמוך ביותר- 10,000 ק"מ

פורסם

הייתי באותה התלבטות עם פחות או יותר אותו תקציב, יש לך היום לא מעט אופציות.

אצלי לקו הסיום הגיעו הפונטו איבו, הפולו ופיאסטה שלדעתי הבטוחות והאיכותיות ביותר.

אני סיימתי עם הפיאסטה כי אישית לנו היא הייתה הבחירה הנכונה יותר, אבל כל אחת מהבחירות תיהיה מצויינת.

פורסם (נערך)

חשבתי גם על הפיאסטה, אבל "נלחצתי" קצת מכל מיני הערות על צריכת הדלק -- איזו גירסה/מנוע רכשת?

אתה יודע במקרה אם יד שניה 0 ק"מ (ידני או אוטומט) זו הגירסה של איילון או של דלק מוטורס?

עריכה אחרונה על ידי lior6996
פורסם

יד ראשונה מפרטי, של דלק מוטורס עם אחריות לעוד שנה וחצי, הדגם הידני, מנוע 1.25 אבזור אמביאנטה הדליל.

אצלי צריכת הדלק לא שיחקה פקטור חשוב עקב נסועה נמוכה.

אבל הפיאסטה לא בפיגור אדיר ביחס לחסכוניות ביותר, וטובה מהאיביזה לדוגמה.

שוב בשכלול של נתונים שאנחנו חיפשנו שניו גודל תא מטען, כיף בנסיעה, נוחות ובטיחות היא לקחה, אבל כל אחד והעדיפויות שלו.

• תוכן חדש...