Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני בסביבות 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הידנית עולה עכשיו במבצע אם לא נגמר כ 69,ללא היא עולה באזור ה 75.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הסתיים כבר המבצע בשישי שעבר..

אגיד לכם את האמת, הראש שלי כבר מפוצץ מהניסיון למצוא את ה-החלטה הנכונה, וברור לי שרק כשאשב/אנהג ברכב אני ארגיש אם הוא באמת נכון לי.

אני רק מעוניין להימנע מרכבים עם בעיות ידועות / "קאצ'ים" ידועים.

התקציב עלה כבר ל70-80K ;)

החלטתי לפעול בכמה חזיתות --

רכב חדש 0 ק"מ מליסינג, בהנחה שיש גם ידניות: פיאסטה, קליאו או I20.

או להוסיף עוד טיפה ל0 ק"מ מליסינג אוטומטית

או למצוא יד שניה עם ק"מ נמוך, שנתון 2011, של כאלה עם אבזור גבוה יותר

או ריו ידנית חדשה או פיקנטו אוטומט, יש להם היום יום אחרון של מבצעי מכירות.

בקיצור... היום הולך לכל מיני סוכנויות ונקווה שהראש יהיה קצת ממוקד יותר.

תודה רבה על עזרתכם!

פורסם

יש עכשיו מבצע לקוראי ידיעות אחרונות לפיגו 301 ב 78,אבל אתה מקבל בתוספת של 3-4 אלף ממחיר של סופר מיני כבר משפחתית קטנה,יש לה תא מטען משמעותית יותר גדול מהסופר מיני,היא מרווחת,מושבים נוחים,הייתי בודק אותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...